Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FIRIN ve TANDIR

Rüyada tandır yada fırın kızdırdığını gören, malında ticaret, nefsinde menfaata kavuşur. Kış günü tandırın yanında olduğunu ve ondan ısındığını görmek, elbise ve rahata, mevsimsiz meyve alıp yemeğe yorumlanır. Yaz gününde bu rüyayı görmek, sıcaklıktan hastalığa ve kan dolaşımındaki basıncın yükselmesine, üzüntü ve kedere girmeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin ailesini görmek

Cevap: Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada fırın yada tandır kızdırdığını görmek sıkıntılı bir dönem içine gireceğinize ve bundan dolayı ufak bir rahatsızlık geçireceğinize üzüntünüzün daha çok artarak kederleneceğinize ve bu kederden dolayı yanlış adımlar atarak menfaat karşılığında işler yapacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada fırına ekmek almaya gitmek

Ekmek rüyası (mesut)

Kayıtsız Üye
evden çıkıp pide fırınına gidiyorum bizim buralarda tırnaklı pide fırınları var belki bilirsiniz gaziantep sayısını hatırlamıyorum fırından yeni çıkmış pideleri alıyorum evim çok yakın olmasına ragmen bir dolmuşa biniyorum dolmuş çok kalabalık bir kaç metre gidince inecek var diyiyorum lakin dolmuş duruyor olmasına ragmen kalabalıktan inemiyorum ilk seferinde dolmuş tekrar hareketleniyor şöför bey inecek var diyorum tekrar duruyor zor bela iniyorum dolmuştan inerkende benimle beraber iki kişiyide iterek indiriyorum dolmuş o inen yolcuları almadan hareket ediyor iki yolcuda dolmuşun arkasından bagırarak koşuyorlar bende onları gülerek izliyorum. yorumunuzu bekliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek

Cevap: Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya hayırlı bir rüyadır. Ekmek almak berekettir. Fırından alınan taze ve çıtır ekmekler ise insanın önüne çıkacak olan güzel fırsatlar anlamına gelir. Her ne kadar yolunuzda bazı engeller olsa bile, bereket ve bolluğa ulaşmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda gördüğüm mütevazi bir dükkan olan içinde büyük yuvarlak ekmeklerin çok güzel bir şekilde dizildiği ama içinde ne fırıncının ne de müşterilerin olmadığı kapısı açık bir fırın. Tezgahta çok sayıda dizilmiş büyük yuvarlak ekmek var Trabzon ekmeği denilen ekmeklerden. Bu fırından ekmek almıyorum ya da aldığımı hatırlamıyorum sadece bir on metre kadar uzaktan görüyorum. Uzak olmasına karşın ekmeklerin içeri sürüldüğü fırının ağzını ve tezgahını da görüyorum. Ancak fırında fırıncı dahil kimse olmuyor . Saygılarımla…

Okudunuz mu?  Rüyada evde dolaşan küçük beyaz fare görmenin yorumu nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Ekmeğini taştan çıkarmak pahasına da olsa emeğinle, alın terinle kendini işine vererek çalıştığına bunu da ailenin istikbalinin çok iyi bir konumda olması, hayatlarını en iyi şartlarda sağlamaları için yaptığına delalet eder. Allah hakkıyla bilir.


rüyada tandır görmek imam nablusi, rüyada ekmek pişirmek nablusi, rüyada fırının yanması İmam Nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Fasulye görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fırın ve Tandır görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.