Anasayfa
21 Ocak 2022, 18:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FIRTINA

Rüyada bulunduğu yerde bir fırtına koptuğunu görmek, işinde veya evinde bir tatsızlık çıkacağına; fırtınadan zarar görmek, bu tartışmanın çok kötü sonuçlanacağına; fırtınadan evinin çatısının uçtuğunu görmek, ev halkından birisinin ölümüne delalet eder.


Cevap: Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada fırtına koptuğunu görmek aileniz içinde yada iş yerinizde yaşanılacak tatsız olayların olacağına ve bu olaylardan çok büyük zararlar göreceğinize ve sinirlerinize hakim olamayarak tartışmanın kötüye gideceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini mahkemede görmek

Rüyada fırtına görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam 3 rüya gördüm sizden rica iki rüyamıda yorumlamanızı istediğim:
1.Rüyam da fırtına hortum gibi v.s var hava karanlık fırtına da annem ben bir kaç kişi araba ile kaçıyoruz fakat annemin dayısının kızı arka da kalıyor ya da onu unutuyoruz o yüzden ben arabayı alıp geri dönüyorum onu almak kurtarmak için sonra orda bir kaç adamla dövüşüyorum yere düşürüyorum(burda bir kaç adamla dövüştüğümü olup olmadığını tam olarak hatırlamıyorum) o adamların başıyla mücadale ediyorum en sonda kafasını yere vurarak kanatıyorum öldürüyorum ve arabaya binip kurtarıyorum galiba o ara annemlerle diğer araba geliyor ve hep beraber kaçıyoruz.
2.Rüyam da ise şu an okuduğum okulda ki çok sevdiğim bir hocamın bana nerelisin kimlerdensin diye sorduğunu görüyorum ve ben de buralıyım bu boylardanım diyorum.
3.Rüyam da internetten ismimin anlamına baktığımı görüyorum.
Hocam Allah Razı Olsun bunları sormayı düşünüyordum fakat hepsini tek tek size sormaktansa bir anda sorayım dedim.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliye mesaj yazmak

Yorum: Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Birinci rüyanın yorumu, gerçek hayatta bir çok şeyin karışacağına ve sorunlarla boğuşacak hale gelinmesine yorumlanır. İkinci ve üçüncü rüyan ise, özel bir şekilde tabir edilecek bir yönü yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin boynunda morluk görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir deniz kıyısındayız kumsaldayız kumlar sarı renkte çok güzel bir yer ancak fırtına var, rüzgar insanları uçuracak derecede bir sürü insan rüzgarın estiği yönde kaçıyor bense tam aksi yönde gitmeye çalışıyorum yüzüme rüzgar geliyor sürekli oysaki evim arka tarafımda ailem beni orada bekliyor bavulumu alıp evime dönecekmişim koşmaya çalışıyorum o esnada haberciler etrafı çekiyorken onlardan kaçıyorum beni çekmesinler diye. Sonra ailemin yanına ulaştığımı gördüm normal hayata dönmüşüm ve ne kadar zordu diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada evin bombalandığını görmek

Tohat
Fırtına rüyalarının tabiri olumsuz olmaz. Yeniliklerin gerçekleşeceğine ilişkin durumların meydana geleceğini haber verirler. Etrafınızda fırtınanın oluşması hayatınızda yapmak isteyeceğiniz yeni bir değişikliğe karar vereceğinize ve yol belirlemenize delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda kampüs kafeteryasında ders çalışırken birden sert bir rüzgar esmeye başlıyor kafamı kaldırıp baktığımda hortum çıktığını ve bana doğru geldiğini görüyorum elime iki üç parça eşyamı alıp kafeteryanın iç tarafına geçiyorum insanlar var fırtına geliyor diyorum tuvalet kısmına giriyorum güvende olacağımı düşünerek orta bir kabine geçiyorum geçerken gözüme ileride üç dört tane çıplak erkek çarpıyor sadece arkadan görüyorum onları sonra kabinde bekliyorum bakıyorum ortalık duruluyor dışarı çıkıyorum girişteki kocaman palmiye ağacı devrilmiş etrafa bakarken tekrar sert bir rüzgar esiyor o rüzgar önümde kocaman bir ineği sürüklüyor sanırım ölüydü inek kalkıp yurda gidiyorum arkadaşlarım uyuyor herseyden bir haberler birisinin yanına gidiyorum ben gidince titremeye ve adımı söylemeye başlıyor dürtüyorum uyanmaya çalışıyor ama başaramıyor tıpkı karabasan olayı gibi neyse camdan bakıyorum dışarı bir hortum daha çıkıyorum ardından sert rüzgar esiyor ama rüzgarla beya bir dumanda savruluyor sonra ailem merak etmesin diye babamı arıyorum ve bana benimle konuşmadığı küs olduğunu söylüyor o şekilde uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada felak nas ayetel kürsi ile cin çıkarmak

Tohat
Hayırlı günler. Gelecek ile ilgili ardı sıra gerçekleşecek hayırlı gelişmelerin hayatını olumlu seyirde değiştireceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aralıksız bir şekilde birinden birine koşacak, başarıdan başarıya yetişecek bir hayata nail olacaksın. Çalışma temposuna ayak uydurmak için büyük bir çaba gösterecek fakat bundan şikayetçi olmayacaksın. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada evimizin rüzgarda yıkıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Evdeyiz ve birden şiddetli bir rüzgar başlıyor evdeki tüm pencereleri kapatmaya koşuyorum ardından pencerede sitemizde büyük bir fırtınanın etrafındakileri aldığını görüyorum. Hemen apar topar eşyalarımızı topluyoruz çıkıyoruz şehiri terk etmek istiyoruz babam geleceğini söyleyip yanımızdan ayrılıyor bu arada yerlerin hepsi su olmuş derin sular biz bekliyoruz anlamadığım bir şekilde 2 abim başka yere gidiyor babamı uzun uzun bekliyoruz. Babam arkadaşıyla birlikte küçük feribot tarzı bişeyle gelmiştiler sonra iki abimi bulmaya gidiyoruz hızlı hızlı bakınıyoruz bu arada bazı yerler buzla kaplanmıştı. 2 abimi bir buz kütlesinin üstünde görüyoruz tam alacakken onları suyun altından tanımadığımız bir adam yumruklayarak buzu kırıylr ve iki abim suya düşüyor bir abim ölüyor diğeri kurtuluyor. O anda bir yerden ses geliyor ölen abimin diğer abime fedakarlık yaptığı söylendiği gibi bir ses. Rüyam bu kadardı hocam anlamını çok merak ediyorum teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlıyı görmek

Tohat
Hayırlı günler. İzlemekte olduğun fırtına hayatında gelişecek olan olayların habercisi niteliğinde kabuk edilip yorumlanmaktadır. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte değişim, yenilik ve gelişim olarak anlamlarına gelmektedir. Rüyan aynı zamanda birden fazla ve farklı alanlarda kısmet ve şansının açık olacağına bolluk ve berekete nail olacağına da işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada fal baktırmak

rüyada fırtına görmek imam nablusi, rüyada firtina imami nablusi, imamı nablusiye göre rüyada fırtına görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.