Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FİLM ÇEVİRMEK

Rüyada film çevirmek, ihtiras sahibi olmaya ve hedefine ulaşmadaki gayrete yorulur.


Cevap: Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada filim çevirdiğini görmek çok hırslı ve dediğini yapan biri olduğunuzdan dolayı kendinize koymuş olduğunuz bazı hedefleri bu hırs sayesinde yerine getireceğinize işaret eder.


Rüyada Film Çekimi Görmek

islambirligi
Selamünaleyküm Mumsema.
Bugün rüyamda bir pastanedeydik. Pastanede film çekimleri vardı ve ben kameranın arkasında olan bitene bakıyordum. Sonra eski bir dokunmatik telefondan saate baktım ve saatin akşam 10 (muhtemelen buydu tam hatırlamıyorum) olduğunu gördüm. Sonrasını hatırlamıyorum. Bu rüyanın anlamı nedir? Çok karışık bir rüya.

Çok teşekkürler.


Yorum: Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızda gördüğünüz çekimler bir nevi sizin hayatınızın göstergesi gibi. Hayatınızda madden yada farklı durumlardan dolayı sıkıntı çekecek veya çok mutlu olacak, dertlerinizden arınacaksınız şeklinde tabir olunur. Allah daha iyisini bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada evi su basması ne anlama gelir

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Bir film şirketi film çekmek istiyor ve o filmin hazırlıklarından falan da ben ve anne tarafı sorumlu ve filmde ben de oynuyordum ve ayrıca filmde bir golden tarzı köpek ve çokça mirket-sincap karışımı hayvanlar vardı. Muhtemelen bu hayvanlar gerçekte de var ama adlarını bilmiyorum maalesef.

Neyse, filmin ilk başlarında yanan bir apartmanın içerisinde ya birisi beni koşturuyor ya da ben birisini yakalamaya çalışıyorum.

Neyse sonra sahne bitiyor işte etraftakiler güzeldi, şöyleydi böyleydi falan diyorlar. Sonraki sahneye hazırlanıyoruz. Bu arada filmi çekmeye yardımcı olan bir sürü kameralı dron var etrafta. Birkaç kişi dronlarını getirmişti ve filmi farklı açılardan çekmeye çalışıp yönetmene götürüyorlardı ve hatta birisi yönetmenim ben şu görüntüyü şu açıdan güzel çektim dronla, bunu kullanalım diyordu.

Neyse evin yangınını da söndürmüştük zaten o yangını film için yapmıştık ve söndüğünde o evin, o apartman dairesinin içinde toplandık ve işte o çektiğimiz sahneleri tartıştık, konuştuk.

Okudunuz mu?  Rüyada farkında olmadan meni suyu gelmişşe cünüp olunurmu ?

Neyse rüyanın ilerlerinde bu sefer şehirden uzakta bir yerde yapmaya başladık.

Neyse, bu film sahnesinde ise ben birkaç eli silahlı adamdan kaçıyorum ve adamların giyinişi hani denizlerde gemileri kaçıran teröristler olur ya işte onlar gibi.

Neyse geçmem gerek geniş bir su birikintisi var ve geçiyorum ve beni koruması için ilk başlarda dediğim sincap-mirket karışımı hayvanlar var ve onlarda silahlı. Bu arada bu hayvanlarda kendilerine bir alan yaratmışlar, nasıl diyim küçük, ahşap bir krallık gibi ve o alanın içinde de yüksek bir oyun parkı var.

Neyse ben hemen o oyun parkına çıkıyorum ve silahımı hazırlıyorum ve nişan alıyorum. Bir baktım o hayvanların hepsini öldürmüşler ve bir tane terörist kılıklı adamın beni görmesini ve arkadaşlarına söylemesini engellemek için o koşan adamı vurdum ve evet o kişi koşarak arıyordu beni.

Okudunuz mu?  Rüyada ezan sesi duymak ne anlama gelir?

Neyse sonra diğerleri bu kurşun nereden geldi falan diye bakıyorlar etraflarına ve sonra ele başları bunlara emir veriyor her tarafı arayın diye ve bunlarda aramaya başlıyorlar. Birkaç kişiyi daha vuruyorum ama sonradan kurşunum bitiyor. Elimi cebime daldırıyorum ama cebimde 0.7 tarzı kalemin uçları var.

Neyse ele başı benim olduğum yere çıkıyor ve ben bir hareketler onun üstüne atlıyorum ve boğmaya çalışıyorum. Arkadaşları da diğer taraftam bana yaklaşıyormuş son anda görüyorum ve ele başının elindeki silahı alıyorum. Ele başı o burada diye bağırıyor ve arkadaşları buraya doğru koşmaya çalışırken çıkıyorum ve bunların kafasına sıkıyorum. Birkaçı hâlâ sağdan ve soldan gelmeye devam ediyorlar oyun parkının üstünde ama bu sefer onlar terörist değil, hani Şaban filmlerinde Şaban’ın hep bir belalısı olur ya işte onlar beni arayıp vurmak istiyor ve onları da vuruyorum ve rüya bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Fil görmek (İmam Nablusi)

Not – 1: O teröristler zenciydi ve bir tanesi afro saçlıydı.

Not – 2: Teröristler beni koşturmadan önce onlarla konuşuyordum ama aramız çok soğuktu ve bir konu anlaşamamız nedeni ile seni yakalayacağız falan dediler ve ben de yakalarsanız dedim ve ekleyerek benim de korumalarım var dedim koşarak ve o mirket-sincap tarzı hayvanların alanına gittim.

Not – 3: İkinci sahnede ben ne olduğunu bilmiyorum yani onun bir sahne mi bir gerçek mi olduğunu, çünkü hem ateş ettiğimde adamları vurabiliyordum, işte bu gerçeklik yeri; hem de farklı kamera açısından kendimi görebiliyordum, bu filmsel yeri.

Not – 4: İlk film sahnesi çevrildikten sonra annemi batman adlı şehir aradı, bizim şehrimiz olan Batman. Annem diğer odada telefonu diğer odada olduğu için yetiştiremedim çalarken ama anneme telefonu verdim ve o da Batman aramış dedi ve ekleyerek, Batman’da teyzenin okuduğu kolej mi var dedi ya da buna yakın bir şey demişti ama eğitimle alakalı bir şeydi.

Okudunuz mu?  Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

Teşekkürler şimdiden.


arifselim
Aleykum selam. Bu anlattığın rüyayı çok genel bir ifade ile tabir edebiliriz. Rüya sahibinin çevresinde ve aile içerisinde sorunlar yaşayacağına ve bundan dolayı canının sıkılacağına işaret olarak tabir edilir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve rüyalara çok takılmak son derece yanlıştır. Hayırlısını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Haklısınız, rüyalara fazla takılmamak lazım ama ben gelecekte olabilecek olaylara karşı sizden temenni ediyorum bunların anlamlarını ve yapacağım bir hata varsa eğer, onu önlemeye çalışıyorum.

Selamın Aleyküm. Karayip Korsanlarını bilirsiniz herhalde. Rüyamda ise korsandım ve film çekiyorduk. Fakat ilk baştan film çekimi değildi ve gerçekti oradaki olaylar. Biz o olayları annemin evinde yaşıyorduk ve biz korsan olmamıza rağmen iyi taraftık. Karşımızda ise İngiliz askerleri vardı ve iki tarafında eli bir sandık üzerindeydi. Yani birimiz bir tarafa birimiz de diğer tarafa almaya çalışıyordu. Ayrıca bir de harita vardı. Daha sonra o filmin başrolündeki Jack Sparrow adlı korsan İngilizleri oyaladı ve ben de haritayı alıp kapıya doğru kaçmaya başladım. Kapıya vardığım sırada askerler yakaladı ve liderleri gelip bana elini uzattı haritayı ver manasında ve verdim ben de. Neyse sonra bir başka olay oldu ve annemin yattığı odaya doğru neredeyse herkes akın etti ve orada bir takım olaylar oldu ama hatırlamıyorum. Hatta bu odaya akın etme olayı sandıktan hemen önce de olmuş olabilir. Neyse daha sonra kedinin biri sandığın anahtarını yutmuş ve dışarıda ve dışarıda da kötü huylu bir iki kişi var. Onlardan birisi eline silahı almış ve kedinin kulağına habire sıkıp sıkıp duruyor. Kedinin kulağı kanlar içinde ve adam her sıktığında kedi büyük bir acı içinde miyaklıyor. Neyse daha sonra adam bana anahtarı verin diyor ya da anahtarı alacağım tarzı bir şey diyor. Ondan sonra tam ne oldu emin değilim ama ileriki kısımlarda korsan ekibi gerçekte bizim evde varolmayan bir odada toplanmış ve kameramanlar falan filmi çekmeye çalışıyoruz, bayağı bir eğlenceli geçiyor, gülüyoruz falan ve sonra rüya bitiyor. Ayrıca filmde ben de rol alıyordum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ev yıkılması anlamı tabiri nedir?

cevaplayabilir misiniz size zahmet.


Tohat
Ve aleyküm selam. Anlattığın bu ve diğer rüyalarının bir çoğu aklını yorduğun konulardan ibaret olarak rüyalarına yansımış bir halidir. Akıl ne ile meşgul olursa rüyaların büyük bir kısmı bunları gösterir. Rüyalardan sadece salih olanlar haktır. Gerisi bilinçaltı ve şeytanidir. Bu nedenle bir sonraki adımlarını ve yaşanacak olayları düzeltmek ve yanlış yapmamak için rüyalardan çok fazla medet ummamalısın. Doğrusunu ancak Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha-i Şerife görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Rüyamda Gezideydik Ailecek ve birde akraba vardı biz yolda giderken trafik aniden duruyordu bizde karar değiştirip başka bir şehre gidiyorduk abim o şehre gittiğimizi duyunca o da gelmeye başladı (Bizimle yoktu) şehre vardık arabaları park ettik indik ailem ve akrabayı kaybettim kendi dolaşırken 4 şeritlik bir tramvay yolu vardı ben düşüyordum tramvay yolunda 4 şerit (ayrı ayrı biri sol tarafta 2 şerit biri sağ tarafta 2 şerit) ben sağ taraftaki şeritte yere düştüm ve 2 şeritten tramvay gelmeye başladı öldüm sandım ama kendimi şeridin ortasına attım zorla olsa kendimi orada tuttum ve ezilmedim kalktım ayağa ve hemen karşıya geçtim sonra bir arkadaş içeri çağırdı ve film çektiğini isterse oynayabileceğimi düşündü ilk başta çok çekindim sonra neden ünlü olmayayım dedim ve kabul ettim filmde biz 4 kişi bir evde birşeyler yerken yakalanacaktık ben klaketi kullandım ve senaryo başladı biz karpuz yerken içer geldiker kafamızı masaya vurdular ve ilk sahne orada bitti benim ağzımda karpuz kaldı ve boğazıma takıldı kurtaramıyordum kendimi hemen dışarı koştum arabalara kendi arabamızın yönünü şaşırdım akrabanın arabaya koştum sonra fark ettim tam dönerken bir yerden tanıdığım bir kız çıktı onun saniyelikte olsa kapalı ve açık halini aynı anda gördüm (kız açık) sonra beni çağırdı elime mendil verdi ve gitti o mendil sayesinde boğazımdaki ve ağzımdaki karpuzdan kurtuluyordum film setine döndüğümde arkadaş bağırıyordum birdahakine dikkatli olun diye öbür sahe başlıyordu ben yoktum ama oradaydım beni görmüyorlardı ben onları izliyordum 2 hemşire ve bizden 2 tutuklanan vardı aşı yapacakları rolleri amatör olsakta çok güzel yapıyorduk acayip hoşuma gitmişti hemşire konu gereği hasta uyandığında iğneyi yanlışlıkla batırıyordu ona ve sahne bitiyordu herkes oyunculuğu beğeniyordu ve sonrasında önemli şeyler oldu sanırım ama ben oraları maalesef unuttum

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi imkanların çoğalması ile birlikte dilediğin her şeyi yapacağına, istediklerine kolaylıkla erişebilecek ve zorlanmadan hayatın tadını yaşama olanağına kavuşabileceksin. Hayatın iyi ve kötü yanları olduğu bir gerçek olduğuna göre bazı planlarında sorun yaşayabilir ve durağan bir dönem geçirebilir fakat kısa geçecek bu dönemi çok da önemsemeyeceksin. Hayatın bazı olumsuz ve sıkıntı oluşturan durumlarına bakmadan yaşamayı bileceğine, zekanı kullanarak eğlenmeyi, hayatın tadını çıkarmayı, güzel ve seni mutlu edecek olayların peşinden gitmeyi bileceğine, Çevrende seni önemseyip saygı görmelerini sağlayacak davranışlarda bulunmana da işaret eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

rüyada film çevirmek, rüyada film cevirmek, rüyada film teklifi almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Evliya görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Film Çevirmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.