Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FİRKETE

Rüyada firkete görmek, canınızı sıkacak fakat etkisi uzun sürmeyecek bir habere yorulur. Rüyada firkete görmek, gönül ferahlığı ile yorumlanır. Rüyasında başında firkete olduğunu görmek erkekse kedere ve sıkıntıya; kadınsa, feraha ve sevince işarettir. Başka birisinin başına bir kurdela ile birlikte bir firkete taktığını görmek, o kişi yüzünden bir sevince kavuşacağına veya ondan iyilik göreceğine; o kişinin kendi başına aynışeyi taktığını görmek, kötü bir şeyle karşılaşacağına veya kötü bir söz işiteceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgilinin anne ve babasını görmek

Cevap: Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada firkete görmek şu aralar yaşayacağınız bazı olaylardan dolayı canınızın çok sıkılacağına ve bu sıkıntının fazla uzun sürmeden unutulup gideceğine ve sizin alacağınız bir haber sayesinde yaşanılan kötü olayların geride kalarak mutlu olacağınıza ve gönlünüzün ferahlayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Cevap: Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
rüyamda nenemin 5 liralık bir pirinç değerinde firketesi var yeni tatlı ballar rüyalar talep ediyo hocam ne anlama gelir


rüyada firkete görmek, rüyada firkete gormek, rüyada filkete gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada El Arabası görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.