Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FİSTAN

Rüyada fistan görmek, şeref ve namusa, evlenmekle elde edilen mirasa veya iyilik kazanca yorulur.

Evli bir erkek fistan giydiğini veya yaptırdığını görürse, karısı ile iyi geçinir. Bekar bu rüyayı görürse, mutlu bir evlilik yapar.

Okudunuz mu?  Rüyada farkında olmadan meni suyu gelmişşe cünüp olunurmu ?

Evli bir kadın rüyasında fistan giydiğini görürse, kocası ile mutlu olur. Rüyayı gören evli değilse, gönlüne göre bir erkekle evlenir.

Bir kadın fistanının yırtıldığını görürse, özel hayatı hakkında uygunsuz dedikodular çıkar fakat bunların hakkından gelinir.


Cevap: Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada fisten görmek rüyayı gören bekar biri ise evleneceğine ve bu evlilik sayesinde çok büyük bir mirasa konacağına evli bir bayanın fistan giydiğini görmüş ise ailesi ve kocası ile mutlu bir hayatı olacağına yada evli bir erkek fistan giydiğini görmüş ise ailesi ve eşi ile mutlu bir hayatı olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada evlenip evlendiği kişiyi görmemek

rüyada fistan görmek, rüyada fistan giymek, Rüyada beyaz fistan giymek

Bu kategoride yer alan Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Fistan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.