Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FORMA

Rüyada forma görmek, mücadele ile yorumlanır. Rüyasında üzerinde bir forma olduğunu görmek, işlerinde gayret göstererek rakiplerinden üstün olacağına; formayı üzerinden çıkarmak, rekabet hususunda fırsatı başkalarına bıraktığına; forma ile yatağa girip yattığını görmek, başardığı işten memnuniyete işarettir.


Cevap: Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada forma görmek hayat mücadelesi verdiğinizden dolayı bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerden dolayı işlerinize dört elle sarılarak gayret göstermeniz gerektiğine ve bu gayretlerin sonucunda rakiplerinize karşı üstünlük sağlayarak onlardan üstün olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin başka biriyle nişanlanması

Ruya

zeynep008
zikire başladığım ucuncu günüm birinci günümde kendi formamin bir başkasında oldugunu gördüm istedim vermedi yarin veririm dedi ikinci günümde Bembeyaz bir tuvalet gördüm duvarlari felan parlıyordu ucincu gunumde zikir yaparken kulagimda kuslarin civildamalari ni duyuodum ilk korktum bir an ama gecti nedir bunlar bilen varmi

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşinin anne babasını görmek

Yorum: Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyalarının zikirle ilgili olduğunu söyleyemeyiz. Birinci rüyanın rüyanın yorumunu bilmiyoruz. İkincisi ise, temiz, iyi ve hayırlı bir eş olarak tabir edilir. Sende daima Allah’tan rüyalarının hayrını dile bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Evliya görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Ben ve yanımda bir kişi daha var ama kim emin değilim fakat tanıdığım birisi. Neyse, biz beraber büyük bir saha maç yapan kişilere denk geliyoruz. Sahada futbol maçı oynuyorlar ve ben ilk baştan onları yaklaşık birkaç dakika izlerken onlar mola veriyorlar kısa bir süreliğine ve ben de sahaya girip ben de oynayabilir miyim? Diyorum. Sahada maç yapanların bir kısmını tanıyorum. İzin aldığım kişi kendisi bir futbolcu zaten bir kulüpte oynuyor ve çokta iyi oynar, gerçekte. Neyse, ben ondan izin alıyorum ve o da sen benim olduğum takıma geç diyor. Çünkü karşı takım biz gelmemişken güçlü duruyordu ve o futbolcu arkadaşımın adı Sefa. Sefanın takımı biraz daha güçsüz olduğu için bizi kendi takımına kattı. Neyse maç başladı ve top ayağıma geldi. O maçta inanılmaz bir tempoyla koşuyorum, çalım atmaya falan çalışıyorum. Neyse top ayağıma geldi, ben tam orta göbekteyim ve topu sağ kanada yolladım ve sağ kanatta sol kanada orta açtı, sol kanat kale dibine kadar yaklaştı ve benim sayemde gol atmış oldular. Neyse, maçta yine yol ayağıma gelip duruyor ve içimde inanılmaz bir gol atma isteği var. Bu yüzden ayağıma gelen neredeyse her topta, rakipleri hem hızımla hem de çalımlarımla geçmeye çalışıyorum. Bazılarında başarılı oluyorum bazılarında başarısız oluyordum. Ama gol attığını hatırlamıyorum. Yani gol atıyor muyum atmıyor muyum? Emin değilim. Bu arada ben maça girerken sefadan izin aldığımda ve o da izin verdiğinde ben ayağıma topu alarak alıştırma yapıyorum. Topu sektiriyorum falan. Sanırım sefada takım forması vardı ama tanınan bir takım forması değil. Kendi oynadığı kulübün takım forması olabilir. Bense o maçta forma giydim mı yoksa giymedim mi hiç hatırlamıyorum. Zaten rüyayı buraya kadar hatırlayabildim.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada fotoğraf paylaşmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Nasıl ki maç yaparken gol atmak için çaba sarf ediliyorsa gerçek hayatta da başarılar elde etmek için çabalayıp emek hrcanması gerektiği şeklinde yorumlanır. Çabanın sonunda alacağınız meyvelerin müjdesidir. Hakkıyla bilen Allahtır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Forma görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.