Anasayfa
4 Mart 2023, 10:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KÂBE

Rüyada Kâbeyi görmek, bir bakan yahut bir lider ya da evlenmeye yorumlanır. Rüyada Kâbe’yi görmek, rüya sahibinin Beytullah’a gireceğine işarettir.

Rüyada Kâbe’yi gören kimse, yapacağı hayırlı bir amelle müjdelenir ya da yapmayı arzu ettiği bir şeyden sakınır.

Bir kimse Kâbe’de namaz kıldığını görse, bir liderden veya imamdan kuvvet alır. Düşman şerrinden emin olur ve hayra erişir.

Bir kimsenin rüyada, Kâbe’ye varıp orada hac ile alakalı bir şey yapması,o kimsenin Allah (C.C.)’ın farzlarından emretti şeye veya yemini yerine getirmek için çaba sarfetmesine yorumlanır.

Rüyada Kâbe’ye bakmak korktuğundan emin olmaya yorulur.

Rüyadan Kâbe’den bir nar çaldığını gören kimse, dinini ıslah eder.

Mekke’de ölüler arasında olduğuna ve onlara bir şeyler sorduğunu gören kimse, şehit olarak ölür.

Hatmi şerife girip, Kâbe üzerinde namaz kıldığını gören kimse ihsan ve rütbeye erişir.

Kâbe’de bir hata işlediğini gören kimse, Resulullah (S.A.V.)’in sünnet-i seniyyesine muhalif harekette bulunur ve nefsine uyan kimselerin yoluna girer.

Bir kimse Kâbe’nin harap olduğunu görse, namazını terkeder.

Bir kimse Kâbe’yi tavaf ettiğini veya hacla ilgili bir vazifeyi yaptığını görse, o kimsenin yaptığı vazife miktarınca dininin temizliğine yorumlanır.

Bir kimse, Kâbe’ye yönelmiş olduğunu görse, din ve dünyasınııslah edecek bir şeye yönelir.

Kâbe’yi kendi evinde gören kimse hayırlı ve saliha bir kadınla evlenir.

Kâbe namaza da yorumlanır. Çünkü Kâbe, namaz kılanların kıblesidir. Kâbe mescit ve camiye yorumlanır. Çünkü Kâbe, Allah’ın evidir.

Bazen Kâbe, cennete işarettir. Çünkü Kâbe Allah’ın evidir. Cennet de Allah’ın evidir. Cennete kavuşmak ise, ancak Kâbe’ye yönelmekle mümkün olur.


Cevap: Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

burcealtug
Ben kabeyi gördüm
Ama beyaz bir örtü vardı üzerinde.
Zenci bir çocuk yanıma yaklaşıp bana kabeyi işaret ederek
siz ona mı tapıyorsunuz diye sordu
Ben de hizasına çöküp
HAYIR dünyada ki inanan tüm insanlar ALLAHI düşünerek ona doğru yönelip namaz kılarlar dedim
O zaman örtü şimdi ki siyah örtüye büründü
Sabah namazı sonrası gördüğüm için net hatırlıyorum.
Ağladım….ben buna layıkmıyım diye
Biri bana yorumlarsa çok sevinr dua ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanfil görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Otobüs yolculuğu yapıyoruz o esnada yoldan geçerke yol kenarında birsürü kabe görüyoruz sıra sıra ve hemen camın üzerınden elimizi sürmeye çalısıyoruz kızımla ama kumaşı hissettim elimde çok güzel bir duyguydu annemde vardı Rabbim gıdip görmeyi nasip eder inş 😭 sizce anlamı nedir.?


Yorum: Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle duaların, dilek ve isteklerin kabulüne işaret eder. Bir çok iyilik, ibadet ve hayırlı amelleri işlemek olarak tabir edilir. Sizde Allah’tan hayırlısını ve en güzelini isteyin herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda kabe de olduğumu ve dua ettiğimi gördüm. yalnız sadece çocuklarım için dua ediyordum. başka insanlarada dua etmek istiyordum ama bir türlü edemiyordum


arifselim
Çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ancak buna rağmen sana ibadetlerindeki veya manevi hayatındaki eksikliklerin için bir uyarı gibi kabul edilebilir. Bu şekilde bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda erkek kardesim vefat ediyomus ama kücük bebek.
Bende bir arkadaşimla kabe sokaklarndayim yuruyoruz ama konusa konusa yapilmamasi gereken seyleri söylüyo. Sonra annem babam dedem geliyor annemin kucaginda kardesim var ama bebek daha aglayarak onu tavaf ettiriyolarken bir anda kalkip kosuyo.
Yorumlayabilir misinz 🙏
Ben kabeyi mekke ve medineyi çok goruyoruk rüyamda.
Bunun sırrı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Kalb görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu ve benzeri rüyalar iyilik, hayır ve duaların kabulü anlamında kabul edilir. Gördüğün bu rüyada aynı şekilde dileklerinin gerçek olmasına, çok mutlu olmaya ve işlerin yolunda gideceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir otobus dolusu kiz öğrencimle Kabe’ye gidiyorduk. Otobusu ben suruyordum (bayanim). Kabeye geldik ustumde siyah dar bir kıyafet varmis hiç uygun olmaz böyle dedim, beyaz bir genis bezi basimdan ortup tamamen dolanip tavafa gectim. Araplar Kabe’nin yakinindan itibaren etrafini kapatmislar insanlari sirayla aliyorlardi. ben de siraya gectim iceri girdim Kabeyi gördüm siyah örtüsüne, nakisina bakım onu hasretle seyrettim çok ozledigimi hissedip sessizce gozyasi döktüm ( temmuz ayinda umreye gittim.) Kabe’nin etrafina çiçekler ekmisler bakim yapip agaclarla filan suslemisler. O yuzden Araplar insanlari çok yaklastrmiyorlardi uzaktan bakiyorduk. Sonra namaz kilayim dedim, baktim ki bazi kadinlar Kabe’nin tam tersine yonelip namaza durmus. Onlari uyardim duzeldiler ve namaz kildik. Ayrica Ilk kez iki gun önce rüya yorumlattim size ilginiz alakaniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun…


arifselim
Allah senden de razı olsun. Öncelikle senin elinle başkalarına iyilik, hayır ve destek ulaşacağına, dini açıdan doğruya yönlendireceğine ve hak yolu göstermeye vesile olacağına alamet olarak yorumlanabilir. Ayrıca işlerinin yoluna girmesi ile duala ve dileklerin kabulü manasında tabir edilir. Sende daima rüyalarının hayrını dile, şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Rüyada bilmediğim bir mekanda etrafı hiç göremedim karşımda bir adam vardı gözlerinin içinde kabe yi gördüm çok parlak ve net bir şekilde sonra arkamdan çok muazzam bir güç beni yere vurdu ve iğne gibi bisey sağ böbrek kısmına vurdu hayatımda bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum o iğnenin verdiği acıyla rüyadan uyandım çok etkiledi beni bunun yorumunu öğrenebilirmiyim

Okudunuz mu?  Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin kendisine çeki düzen vermezse Çok derin ve çok zorlu acıların içerisine düşüleceğine alamet eder. Kabeyi görmek bu şekilde de olsa hayırlıdır ve kendine bu şekilde bir ders çıkarabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar Hocam benim yakın bir akrabam umreye gitti hayatımda biri vardı onunla bitirince ona söyledim orda bizim için namaz kılmasını istemiştim üç gece namaz kılmış ve hep Kabe’yi tavafa çağırmışlar gittim tavafımı yaptım dedi son gece yine yatmış rüya çok ama çok güzeldi dedi yine Kabe’yi tavaf etmemi istediler dedi ve senin herşeyini orda tavaf ettikten sonra namaz kılmış altın oluk diye yerde çok güzel şeyler söylediler dedi.Hocam sizce 3 gece Kabeden tavafa çağrılmak güzel mi yardım edin bana.bu kişi benim için hayırlımı.


arifselim
Merhaba. Evet bu şekilde görmüşse çok hayırlı ve güzeldir. Ama bunların sizin durumunuzla ilgili olduğunu söyleyemeyiz. Eğer özel bir dileğin varsa hacet namazı kılmanı ve duanı etmeni tavsiye ederiz.


Kayıtsız Üye
Hocam selamun aleyküm,rüyamda kardeşimle araçla yolculuk yapıyorduk.Baya yol gittikten sonra birkaç duvarı falan tırmanıp Kabe’nin önüne geldim çok yakındım siyah örtüsüne baktım bu kadar.Teşekkür ederim hayırlı geceler


arifselim
Aleykum selam. Çok iyi ve hayırlıdır. Rüya sahibinin içinde bulunduğu tüm sıkıntılarından Allah’ın izniyle kurtulacağına, hem manevi açıdan ve hemde maddi açıdan kendisini toparlayacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda otobüsle yoldan geciyorum. Gecerken kabe sag tarafimda görüyorum. Sanki küçülmüş. Sonra orda imamın evini goruyorum. Yeşil arapça yazılı üstü. Hacca gitmek icun hazirlaniyorum sanki etrafim çok kalabalık. Seccade aliyorum bir yerlerden hediyelik . Namaz kılıyorum arkadaşımla daha sonra cay iciyorum. Cayin parasini yanina bırakıyorum. Arkadas ben verirdim diyo. Ben bidaha nerde gelip de verecegim diyorum. Parayi bardagim yanina koyuyorum. Daha sonra iki asker koluma girmiş beni götürüyor ama nereye bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Gerçek hayatta rüya sahibinin özellikle de maddi sıkıntıları olduğuna ve kurtulmak için çareler aradığına yada borçlandığına işaret eder. Bir diğer açıklaması da dualarının ve dileklerinin gerçekleşmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kabeye sarildim gecen yil umreye giddim sukur rüyamda diyorumki yine geldim diye agliyorum o esnada kabenin yan duvarindan bir el uzandi elimi tuttu cekdi yukari doğru beni cekerken kabenin ortusu kaydi onu geri duzlemeye calisdim


arifselim
Çok hayırlı ve çok makbul olan rüyalardandır. Özellikle de rüya sahibinin dua ve dileklerinin kabulüne ve özel bir sıkıntısı varsa onun geçmesi manasında tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kabeyi gördüm tavaf için hazırlandım ama tavaf yarın yapılacakmış ondan önce bir ibadet yapmışım ama tavaf yarınmış sonra o arada çalı çırpı odun var yanımdakiler toplayalım yakarlar diyo önce ince çalıları gördüm topladım sonra yan tarafta daha güzel odunlar buldum topladım, gecen sene umreye gitmek nasip oldu çok şükür yorum yaparsanız sevinirim


Tohat
Hayırlı bir rüya olarak tabir edildiği halde birden fazla anlam içeren farklı şekillerde yorulan bir rüyadır. Bekar olanların evleneceğine, iş konusunda atılımlar yapılacağına, eğitim görenler ise başarılarına imza atacaklarına delalet eder. Her anlamda olumlu sonuçlara delalet eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Rüyamda annem, amcamın eşi ve kızı umreye gitmişiz. Ben çok heyecanlıyım. Kabeyi görmedim ama Bembeyaz penceriz bir odanın içindeyiz. Öğlen Ezanı okuyor. Ayy diyorum. Kabede ezan bile farklı okuyor. Çok güzel… Aynı dedikleri gibi burası manevi yönden çok güzel kendimi çok iyi hissediyorum" diye düşünürken ezan bittiyor hadi namaz kılalım diyorlar. Heyecanlanıyorum ilk defa kabeye karşı namaz kılacağım diye seviniyorum. Tam o sırada tanımadığım bir erkek giriyor içeriye gözleri üstümde, hemen başımı aşağıya eğiyorum. amcamın eşi daha önce umre yaptı. Ne yapacağımızı o biliyor diye ona bakıyoruz.Adamda namaz ķilmak için gelmiş. Amcamın eşi gidip adamı selamlıyor ve bize burada adamlarla rahat rahat konuşabileceğimizi söylüyor. Sinirleniyorum adamın gözü halen üstümde "Peygamberimizin evinde nasıl böyle rahat erkeklerle konuşulur." diye düşünüp odadan çıkıyorum ve o sırada saçımın dümdüz açık bir şekilde durduğunu görüyorum. Kendime kızıyorum. kabede hemde bir erkeğin önünde nasıl açık kalırım diye. Bir an namaz kılmak için abdest alıyorum ama ne zaman aldığımı bilmiyorum ellerim ıslak. Kafama bir yazma örtmüşüm ama şaçlarım normalden bir tık daha uzun yazmanın altından saçlarım görünüyor gibi. Nerde namaz kılarım diye düşünürken bir odadan kuzenim çıkıyor. Yeni namaz kılmış gibi. Kesin o oda boştur diyip. O odaya giriyorum ama orada da başka bir erkek var. Oda yeni namazını bitirmiş gibi hissediyorum. O diğer adam gibi gözünü dikip bana bakıyor. Ne oluyor nasıl kuzenim tanımadığı bir adamın yanında namaz kılar diye düşünürken bu adama gözlerimi dikip bende bakıyorum. Adamın ağzı hiç teprenmiyor ama sanki onu duyuyorum. "2 rekat şükür namazı kıl ve buradan çıktıktan sonra sana kısmetini göstereceğiz diyor." "Nasıl bir erkeğin önünde namaz kılacağım, hem saçımda görünüyor diye düşünürken rüya karmakarışık bir hal alıyor. Sanki o 2 rekat namazı kıldım ya da kılmadım emin olamıyorum derken uyandım. ((Bu arada girdiğim ve çıktığım her oda camsız ama insana ferahlık veren bir bembeyazlıktaydı.)) Yorumlarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Kaçmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sahibi için uğur, şans ve önünün açık olacağı anlamındadır. Hem maddi hemde manevi açıdan olumlu tabir edilir. Ayrıca iffetine, ahlakına ve ibadetlerine değer vermek ve kendisini Allah’ın rızasına daha çok yakınlaştıracak salih amelleri artıracağına işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm benim gördüğüm rüyada kabe bir okyanusun içindeydi ve çok küçüktü bende bu okyanusu üstünden yürüyerek kabenin yanına gitmeye çalışıyordum ama çok korkuyordum boğulurum diye dua ediyordum Alahü ekber diyordum Allahım sana geliyorum dedim sonra hemen yok ben ölmek istemiyorum dedim. Sonra bir baktım suyun üstünde yürüyen başka insanlar var dedim onlar batmıyorsa bende batmam gittim kabe çok küçüktü ya üstüne sarıldım sonra kabe oynama başladı sallanıyordu üzerine şu gelmeye başladı ben tutuyorum oynamasın diye içimden diyorum insanlar şimdi diyecek bu kabeye ne yapıyor diye sonra dalgalar olmaya başladı insanlar kaçmaya başladı bende dalganın yönüne kendimi bıraktım eşim yanımdaydı sanki ordaki herkes ölecek gibi kıyametmiş gibi ölmek istemiyordum biri bana neden istemiyorsun zaten kıyamet hemen dirileceğiz dedi bende dedim peygamber efendimiz bile vefat ederken zorlanmış ben de istemiyorum. Sonra bir baktım kurtulmuşuz ama yanımda annem var ( şu an gerçekten umrede ) bir kaç yakın akrabamız var onlarla babama ve aileme ulaşmak çalışıyoruz telefonla


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyada gördüğün şeyler gerçekte senin iç alemini, maneviyatını ve Allah’ın rızasına yönelmekten korkmamak gerektiğini işaret eder. Hedefin Allah rızası olduğu sürece sana kapıların açılacağına ve önündeki engellerin kalkacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kil görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Sa. Rüyamda gezgin gibi dolaşırken bir yere geliyorum. Oranın halkından biri parmagiyla biraz öteyi işaret ederek bak orada Kabe var diyor. Cok heyecanlanıyorum iyice dikkatle uzanarak Kabeyi uzaktan fark ediyorum öyle bir sevinc ve heyecan mutluluk hissettim ki hala aklıma gelince için kıpır kıpır oluyor. O sevincle gozlerimden yaş geliyor mutluluktan ağlıyorum. Kabenin siyah nakisli örtüsünü goruyorum da etrafı eski tarihi zamanlariymis. Hemen dua edeyim dilegimi diyeyim kabul olur diye de kendi kendime aklimdan geciriyorum. Yorumlar mısınız lütfen. Tesekkurler…


Tohat
Ve aleyküm selam. Hakkında hayırlı olabilecek güzel bir rüya görmüşsün. Rüyanın tabirinde senin dünyalık heveslerinden çok hayra yöneleceğin, hayır işlerinde bulunacağın, bir başka tabire göre ise hacca gitme olasılığına işaret etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
rüyamda kurban bayramındayız ve ölmüş ananem ile dedem ya umreden yada hacdan geliyorlar üzerlerinde uzun beyaz elbiseleri var dedem ile ananem elele tutuşmuş bir şekilde yürüyorlar. ben kendi kendime düşünüyorum biz ramazan bayramını yaşamadık ve kendimce bir yorum yapıyorum diyorumki demekki biz önce kurban bayramını yaşıyormuşuz diyorum ve sağ tarafıma bakıyorum yanımda Hz. Yakup var o’nu görüyorum. rüyam böyle yorumlarınızı bekliyorum. Allah’a emanet olun


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu hayırlı bir rüyadır. Sizin açınızdan uzaktan ve uzun zamandır görmediğiniz bir misafirin geleceğine veya mutlu edecek bir haber alacağınıza tabir edilir. Onlara dualarda bulunun ve kabirlerini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uçakla ailemle yolculuk yapıyoruz birden uçak alçaldı ve ben kabeyi çok yakından gördüm camı sildim görüntü iyice netleşti ellerimi duaya açtım ve yarabbi kabeyi ilk gördüğümüzde yapılan dualar kabul olurmuş derler benim ve ailemin dünya ahiret muradımı ver diye dua ediyordum bir anlamı var mı acaba teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı ve güzel bir rüya görmüşsün. Gerçekte de bir yolculuk yapmaya, dileklerin kabulüne ve seni sevindirecek hayırlı gelişmelerin olmasına tabir edilir. Bazı yorumculara göre de ilim öğrenmek ve dinine önem vermek manasında tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Kabe’nin örtüsünün değiştirildiğini gördüm Kabe’yi göremedim.görevli çocuklar vardı bunun için her biri bir ucundan tutmuşlardı.eşime bir kitap ve başıma bir süs verdi orada bulunan bir yakınım.Çok zor bir durum yaşıyorum gerçek hayatımda onun için dua ediyordum orada da.bu durumumla bir alakası olabilir mi

Selamün aleyküm🙏🏻…rüyamda Kabe’nin örtü değiştirilme töreninde bulunuyordum fakat örtü beyazdı.Bunun için özel görevli çocuklar yetiştirilmiş oluyordu çocuklar her bir ucundan tutmuşlardı.Bir sıkıntım var maalesef günlük hayatımda.Rüyamda yanımdaki kişiden(arkadaşımın annesi)dua istedim.Sonrasında yanımdaki kişi bana altın rengi üzerinde kırmızı taş bulunan bir toka verdi ve tak dedi onu taktım ve sonradan yanımdaki kişi bana günlük hayatımda olan bu sıkıntı için bir hocaya danışabileceğini söyledi tam o alimin evine giderken uyandım.Rüyamın bu derdimle bir bağlantısı olabilir mi?yorumlarsanız çok sevinirim.Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın sıkıntılarınla bir ilgisi olup olmadığını bilemeyiz bunu Allah bilir. Ama rüyan hayırlıdır. Devlet yetkililerinden yüksek mertebede olan biri ile görüşmeye ve içinden geçtiği zor bir dönemi geride bırakacağına işaret olarak tabir edilir. Sonuçta bu bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm,
Rüyamda kabenin içinde olduğumu gördüm,kendi etrafımda dönerek duvarlarına baktım,duvarlar beyazdı ama bazı yerler yeşile boyanmıştı,sanki tadilat yapılmış ve tadilat yapılan yerler yeşile boyanmış gibiydi,bir kenarda eski eşyalar vardı üst üste koyulmuş.Bunların burada ne işi var,neden bakım yapılıp temizlenmiyor diye düşünüyorum.Daha sonrasında mis gibi bir koku duyuyorum,kabenin kokusu,içime çekiyorum kokuyu,tıpkı gidenlerin anlattığı gibi çok güzel kokuyor diye düşünüyorum.Sonrasında uyandım sabah ezanıyla.Yorumlarsanız sevinirim.Bu arada hiç gitmedim mübarek topraklara.Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Kabenin içine girdiğini görmek oldukça hayırlı rüyalardan kabul edilir. Devlet nezdinde olan bir sorununu halletmeye, engelleri aşmaya ve sıkıntılarından kurtulmaya tabir edilir. Maddi açıdan daima ferahlayacağına yorumlanmıştır. Sende gördüğün rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda Kabe’ye gidiyorduk arkadaşımla ama ben ilk kez gittiğim için gözüm kapalı ilerliyordum arkadaşıma gelince bana haber ver diyorum tam Kabe’nin karşısında duruyoruz o sırada Kabe de ezan okunmaya başlıyor ben gözümü açıyorum ve çok istediğim bir şeyi Allahtan isteyip dua ediyorum . Tabiri nasıldır acaba. Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun


Tohat
Ve Aleyküm selam. Ecmain olsun inşAllah. Dua edip gerçekleşmesini istediğin dualarının hayırlı bir şekilde gerçekleşmesine, hem işte hem ailede hem de hayatının her noktasında işlerinin rast gitmesi ile huzuru ve saadeti yakalayabileceğini gösteren hayırlı bir rüyadır. En iyisini Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir akrabamız vesilesi ile umreye gidiyorum, yanımda annemde var ve sanırım bir kaç kişi
Birlikte geziyoruz
Kabeyi ilk gördüğünde edilen dua kabul olur heyecanıyla kabeyi arıyorum ben, sonrasında görüyorum ve ağlamaya baslıyorum
Normal hayattada hep dua ettiğim seyler var bikaç tane, sırasıyla yine onları geçiriyorum içimden dua ediyorum
Ancak 15 gün durmak üzere gitmişken bir sebeple dönmek zorunda kalıyorum ertesi gün
Uyandığımdan içim o kıpır kıpırdı umreye gittim, kabeyi gördüm dua ettim dualarım kabul olcak diye, çok mutluydum
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Seni heyecanlandıracak bazı gelişmelerin habercisi olarak yorulur. Bir sürprizle karşılaşmaya, hayırlı bir haber almaya veya çok isteyip de olmasını istediğin bazı hayal ve dileklerinin gerçekleşmesine dair olan hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım rüyasında beni görmüş rüyasında benim ayağım da Bir kitle varmış annem arkadaşıma ayağındaki kitle vardı ama bize zararsız dedi diyormuş arkadaşıma annem ama yağındaki kitle öldürdü diyormuş ama Ben ölmeden önce kabeye gitmeyi çok istemişim ama olmuşum annem gitmeyi çok istedi ama gidemedi bari canazesini kabeye defnedelim diyormuş benim cenazemi kabeye götürüp tavaf ettirip o kadar kabede ki insanlar benim cenaze namazımı kılmış sonra beni kabeye defnetmişler ama arkadaşım çok ağlamış nedir acaba.?


Tohat
Hayırlı günler. Manası güzel rüyalardandır. Rüya sahibinin hayırlı bir insan olmaya, hayırlı olan insanlarla karşılaşmaya, her türlü kötülük ve kötü insanlardan uzak durmaya, hayır işlerinde bulunmak ve insanlara faydalı olmak için uğraşmaya, bekarların evlenmesi gibi hayırlı işlere delalettir. Aynı zamanda rüyada görülen kişinin uzun ömre sahip olması anlamı taşımaktadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kabeyi görmek, rüyada kabe görmek, rüyada kabede namaz kılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.