Anasayfa
8 Eylül 2021, 21:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KABRİSTAN

Rüyada kabristan görmek, vaaza, Kur’an okumaya, ağlamaya, ölümü hatırlamaya, korkmaya ve dünyadan alakayı kesmeye yorumlanır.

Bazen kabristan görmek, alim ve takva sahibi kimselere işarettir.

Rüyada kabristan görmek korkanlar için emniyet, korkusuz halde olanlar için de korkudur. Kabristanı görmek, korku ve ümide, sapıklıktan sonra hidayete dönmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kova görmek (İmam Nablusi)

Bazen de kabristan ölüme yorumlanır. Zira kabristan ölülerin evidir.

Bazen kabristan, hapis kimseye yorumlanır. Çünkü ölü, kabrinde hapistir.

Ezan ile kabristana girdiğini gören kimse vaaz ve nasihatten anlamayan kimseye nasihat yapar. Sözüne kulak asmayacak bir adama iyilikle emreder. Cahil ve gafil olan bir kavim arasında doğrulukla şehadet ve hakkı ifaya çalışır.

Okudunuz mu?  Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi)

Bilinen kabristanlar hak ve sabit olan bir iştir. Bundan dolayı, böyle bir yere nefsin iman etmesi için girdiğini gören kimse, girdiği o kabristandan iyilik ve hikmetle konuştuğunu ve tövbe ederek Hakk’a döndüğünü görse, hayırlı bir hizmete girer ve onda insaflı olarak hareket eder. O kabristana girdiğinde nefsini kötülüklerden menetmeyip ders almayan kimse, gafletle davranacağı bir hususta bulunur.

Okudunuz mu?  Rüyada La İlahe İllAllah görmek (İmam Nablusi)

Kabristana girip ölülerin kemiklerini çiğnediğini gören kimse, bir tecrübe ve imtihandan geçirilir.


Cevap: Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kabristan görmek büyük bir burhan yaşayacağına mutluluğunu,huzurunu ve yaşama sevincini ve yaşama sevincini yaşamış olduğun güzel günleri ve inancını yitireceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek

Rüyada kabristanlık görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda kabristandayim.Dua okuyorum olulere.Uvey babamim rahmetlik annesi de orda ama sag.Basini bir kabre koyuyor.Kaldiriyor bana bakiyor.Gozleri mavi renkte oluyor.Diyorki sevdigin cocuga zulm etmişsin.Cok aci cekiyor.Sonra sevdigim cocugun sesini duyuyorum.Beni çok incitdin diyor.Bu arada hocam benim 22 yasim var.Sevdigim beni çok uzdu bende onu Allah’a havale etdim.Kac yildir gormuyorum.Ruyamada hiç girmez yani

Okudunuz mu?  Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüya bizim anlayabildiğimiz kadarıyla berrak değildir ve tabir edemeyiz. Bir ihtimal bilinçaltı bir rüya olması mümkündür. En doğrusu Allah’a ederek hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kabristan görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.