Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KABURGA KEMİĞİ

Rüyada görülen kaburga kemikleri, kadınlardır. Kaburga kemiklerinden birinde meydana gelen şeyin tabiri o şeyin kadınlarda meydana gelmesidir. Zira kadınlar kaburgadan yaratılmışlardır. Kaburga kemikleri çadır direklerine, örtülere veya ev ve onun eklentilerine işaret eder. Bazen de kaburga kemikleri rütbe ve yaşta farklı dostluk, sevgi ve birbirlerine uygun olan aile ve akrabalarına işarettir.

Okudunuz mu?  İstihare birebir doğru çıkarmı

Kaburga kemikleri, sineye çekilecek işkence, meşakkat, lezzet ve azaptır.

Rüyada kemiklerinin deri altından dışarıya çıkmış olduklarını gören kimseye yapılacak işkence ve şiddetten korkulur.

Rüyada kaburga kemiklerinin büyüklüğünü veya kemiklerin üzerindeki et ve derinin kalınlaştığını görmek, rızka, şişmanlaşmaya ve hastalıktan şifa bulmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Başkası seni rüyasında görmesi

Bazen bu rüyayı gören doğruluğuna inandığı hatalı bir iş yapar.


Cevap: Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kaburga kemiği görmek kadınlar ile yorumlanmakta olmakta ve bir kadın ile birlikte olacağınıza ona çok güveneceğinize fakat güvendiğiniz dağlara kar yağarak çok üzüleceğinize ve umut bağladığın kişiler yada işlerde faydası olamayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S.a. rüyamda doktor kaburga kemiklerimi tek tek soktu ve kutuya yada çantaya koydu. Kaburga kemiklerimin her birinde numara yazılıydı. Kaburga kemiklerim sokulurken hiç acı duymadım ve kan görmedim. Yanlış hatırlamıyorsam doktor bir daha bu kemikleri kullanmayacaksın ihtiyaç halinde yine bunları takarız demesiydi.

Okudunuz mu?  Rüyada burun kanaması görmek anlamı nedir

Rüya tabiriniz için Allah razı olsun


Yorum: Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ecmain olsun inşAllah. İki tür tabiri mevcuttur. Canını dişine takarak, geleceğin, ailen için emek vererek çok çalışmaya veya yeni tanışıp güzel duygular hissedeceğin bir kimseye delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek

rüyada pismis kaburga eti gormek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.