Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KADIN

Rüyada görülen kadın, güzel olursa hayır ve rahatlıkla temin edilecek bir seneye işarettir.

Rüyada evine güzel bir kadının girdiğini gören kimse, sevinç ve ferahlığa erişir.

Güzel kadın, devamı olmayan maldır. Çünkü güzellik değişip bozulur.

Rüyada genç bir kadının kendisine yöneldiğini gören kimse, geriledikten sonra devlet ve talihi yine kendisine yönelir.

Bir kadının her ne şekilde olursa olsun gördüğü genç kadın, onun düşmanı olan bir kadındır. Bir kadının rüyada yaşlı bir kadın görmesi, o kadının artık

çalışamadığına yorumlanır. Yaşlı kadın dünyadır.

Bir kimsenin bir kadını Allah (C.C.) için insanlara iyilikle emir ve kötülükten nehy ettiğini görmesi, dince iyidir.

Bir kimsenin rüyada hanımının satıldığını görmesi, o kimsenin saltanat ve devletinin ondan gitmesine, işlerinin perişan bir hale gelmesine ve sonra durumunun düzelmesine yorumlanır.

Rüyada hanımını sırtına aldığını gören kimseye, bir taraftan bir ay ıp isabet eder. Bazı tabirciler de o kimse zengin olur, dediler.

Kadın, rüyada zevk ve menfaattir. Erkeğe hakim olduğundan dolay ı sultana da yorumlanır.

Rüyada kadınları görmek, dünyaya yorumlanır. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada kadınların kendi tarafına yönelip geldiğini görmesi, o kimseye dünyanın teveccüh edip yönelmesine işarettir. Kadınların kendisine sırtlarını dönmüş gidiyorlar görmesi, o kimsenin fakirliğine ve dünyanın ondan yüz çevirmiş olmasına işarettir.

Bir kimsenin rüyada kendisini isteyerek kadınlar cemaatıyla oturduğunu görmesi,

o kimsenin tembelliğine ve işe yaramaz bir kimse olduğuna yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kamet görmek (İmam Nablusi)

Rüyada genç bir kadının kendisine doğru geldiğini görmek, yeni bir olanağa ve şansa ulaşacağına delalet eder. Rüyada şişman bir kadın görmek, o yılın bol ve bereketli olacağına delalettir. Zayıf bir kadını rüyada görmek ise, bu rüyanın aksi ile yorumlanır. Yorumda en iyisi zenci ve buğday benizli kadının rüyasıdır. Bu rüyada kadınların tanınmayanı tanınanından daha hayırlıdır.

Rüyada bir kadınla bir eğlence yerinde bulunduğunu ve orada çalgı çalınarak eğlenildiğini görmek, müjdeli bir haber alacağına, bir çocuğu olacağına, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Rüyasında karısını başka bir erkekle birlikte görmek, eşinin talihinin iyi olduğuna, ailesinin mal varlığının çoğalacağına delalet eder.


Cevap: Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kadın görmek maddi ve manevi açıdan o sene rahatlıyacağınıza ve hiçbir sıkıntı çekmeyeceğinize yada güzel bir kadın ile konuştuğunu görmüş isen bereketli bir sene içerisinde olduğunuza ve sevincin ve ferhlığın yaşanacağı bir dönem içerisinde olduğunuza işaret eder.


Yorum: Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi)

Selamile
Selamunaleyküm, rüyada görülen yabancı sarışın kadın nasıl yorumlanmalıdır? Allah hayır etsin ben rüyamda normalde evli olduğum halde sarışın yabancı bir kadınla evli olduğumu ve kendisi ile cinsi münasebete girmek üzere iken uzaklaştığımızı ve sonrasında odaya bir erkek şahsın dahil olduğunu gördüm. ayrıca bir detay olarak adam gelmeden önce kadında erkek menisine benzer akıntı olduğunu gördüm.


Yorum: Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya evli olan erkekler için hayırlı değildir. Özellikle de aile içerisinde meydana gelmesi mümkün olan sorunların ortaya çıkmasına ve tartışmaların yaşanmasına alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam ben çok rüya gören biriyim,rüyamda bir yerdeyim oradan nehir geçiyor,gözü görmeyen genç bir kız oradan geçiyor ve nehire düşüyor,sonra çok gür bir ses duyuyorum orada ağaç var o ses ağacı eğiyor ve dalıyla kızı sudan çıkartıyor,banada yardım etse su ses diyorum sonra yaşlı bir teyze geliyor bana arı nasıl bakılır konusunda kağıt veriyor sonra bana Allah razı olsun diyor bende ona Allah’ta senden razı olsun diyorum ve birbirimize sarılıyoruz


arifselim
Aleykum selam. Rüyan çok berrak bir rüya değildir. Birbirinden bağımsız bir çok şeyi görmüşsün. Genel olarak rüyayı gören kimsenin önündeki engelleri ve şansızlıkları aşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


basitadam
Rüyamda otobüsteyim otobüs ilerliyor ve iki tane oturan kadın var ben onlardan birine sürekli bakıyorum sürekli gözümü alamıyorum,iki tane adamda biz polisiz diyor bana sonra ben otobüste inme yerine ilerleyip demire tutunuyorum bahar beni seviyosan gülme gelsin diyorum gülme geliyor rüyamda,rüya bu kadar yorumunuz için teşekkür ederim.


arifselim
Böyle bir rüyanın tabir edilecek bir yönü yoktur. Elbette sen etkilenmiş yada bir yorumu olduğunu düşüne bilirsin. Ancak bir insanın gördüğü her rüyasının tabiri ve anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda karanlikta kendisini tanimadigim bir erkekle tel ariyoruz galiba sonra cocuk diyebilecegim yaslarda erkeklerin elinde tel var o yanimda olan erkek onlardan bisey isteyip soruyo bende yerde tas var onu kaldirip yere vuruyorum sonunda dayanamayip cocugun elinden teli aliyorum


arifselim
Bu rüyan çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Çok güçlü bir iradeye sahip olmaya, sabırlı ve güçlü olmaya, başarı elde edebilmek için sürekli uyanın ve fırsat kollamaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cicek58
SelamünAleyküm. İyi akşamlar. Sorum şu; ben istihareye yatmıştım hayırlı bir iş için rüyamda kuran kursu gördüm beyaz görünümlüydü mekan. çarşaflı kadınlar vardı bana ondan vazgeç diyordu yada dua et diyordu ama rüyamda hayırlı mı diye yattığım kişiyi özlediğimi hissettim 4 gündür yatıyorum istihareye kötü bir his geçmesi halada umud var içimde daha da yatmayı düşünüyorum istihareye emin olmak için sizden ricam istihare rüyamı yorumlar mısınız? Teşekkürler. İyi akşamlar.


arifselim
Aleykum selam. O kişiye duyduğun özlemin istiharenle bir alakası yoktur. Önemli olan istiharenin hayırlı olup olmadığı hissinin kalbine gelmesidir. Eğer kalbin rahat etmemişse 7 defaya kadar devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam
Rüyam da soy adımı değiştirdiğimi görüyorum yanımda bu işin yetkli birisi var galiba soy adımı değiştiriyorum tam emin değilim imza atıyordum
içerden çıktığımızda pişmanlık oluyor keşke farklı yapsaydım diyorum sonra yanımda ki kadın iki elini alnına yüzüne sürüyor yani sıkılmış gibi bu iyi diyor bana soy adı sanki yabancı kökenli bir isim başka bir ülke nin bir ilçesi gibi hatırlıyorum ama farklı bir isimdi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

Diğer rüyam da tanımadığım güzel bir kadına övüyorum kadın da mutlu oluyor gülüyor çekinip utanıyor gibi oluyor daha sonra yanından ayrılıyorum

Hocam emin olmadığım yerler var kusura bakmayın iki şekilde yorumlarsanız sevinirim.Allah Razı Olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanda hayırlı işlere imza atacağın, hayırlı gelişmelere kapı aralayacağın, kısaca bulunduğun durumdan daha iyi bir noktaya geleceğine işarettir.
İkinci rüyanın tabirinde ise bekar kimseler için evliliğe işaret iken evli kimseler içinse ailen ve özellikle çocuklarının elde ettiği başarılarla kıvanç duyacağına işaret etmektedir. Doğrusunu bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selam. ben bir rüya gördüm köyümdeyim galiba kafamı bir kaldırdım tepeye doğru dağ var onun tepesinde bir kale vardı uzaktan daha sonra ürperdim ve sevindim içeri gittim sanki birileri daha vardı bir şeyler arıyorduk sonra birisi kayboldu oldu sandım birisi ağlıyordu ama ben baktım ki yoktu sonra ben içimden burada kan yok hiç dedim sonra birisi geldi o ölmedi dedi bende sevindim ve biliyordum o kişi kayıptı hala sonrası yok hatırlamıyorum aklımda kaldı yazmak istedim buraya


Tohat
Ve aleyküm selam. Gelenek ve göreneklerini önemseyip koruma, bu değerlere göre hayatını sürdürme, rahat ve huzurlu olma gibi durumlara işaret etmektedir. Kısaca ilkeleri olan ve bunları koruyan bir kimse olduğunu gösterir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Kendim adına hayırlı bir iş için istihareye yattım ve rüyalarımın birinde gözlük diğerinden kupa şeklinde bir bardak gördüm. Bir başka rüyamda önceden sevdiğim bir kıza mesaj attığımı ve başka bir numaranın beni arayıp artık bu kızı rahatsız etme biz nikah kıyıyoruz şuanda dediğini gördüm. Yorumlaya bilir misiniz rica etsem?


Tohat
Tüm rüyaların tabiri ve işareti farklıdır. Bu nedenle istihare için rüyalar geçerli değildir. Kalbin yöneldiği his durumu ele alınarak değerlendirilir. İyi bir şekilde uyanırsan bu senin için olumludur.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bir rüya başlığı açmıştım buda ikinci rüyam aynı metinde sormak istemedim karışmasınlar diye. Rüyamda kıyafet mağzası gibi burda magzanın önünde kalabalıkla oturuyorum bir kadın geliyor elinde kağıtla sevgilisini soruyor orta yaşlı şişman bir kadın. Gelecek sevgilin gel diyorum kendini yola atıyor onu yollardan kaldırıyorum arabalar geçiyor ezilecek diye direnirken bana ağlıyor elinde bir kağıt gördüm onu yırtıyor. Kadını alıp bir kapıdan geçiriyorum yatsın sakinleşsin diye yatırmak istiyorum. Kapıyı açınca hemen kapının karşı koltuğunda ablamı görüyorum çıplak aa çıplaksın derken eniştemi ve çocuklarını da çıplak görüyorum ablam meyve soyup yediriyor onlara hiç konuşmuyorlar gülüyorlar sadece. Kadını küçük bir koltuğa güçlükle yatırıp geleceğim dinlen diyorum ve çıkıyorum dışarıya. Sevgilisini soruyorum bana bakıcısını sevgilisi sandığını kadının hasta olduğunu söylüyorlar üzülüyorum yanına tekrar gidiyorum kadın tuvalete gitmek istiyor götürüyorum. Şişman ve hasta olduğu için zor oturtuyorum yan kalıyor olsun diyorum yap sen .. yaparken tuvaletini dışarı akıyor ellerime dizlerime bulaşıyor ablama sesleniyorum ıslak mendille giyinmiş olarak gelip ellerimi temizliyor. Rüyamın özeti budur hocam şimdiden teşekkür ederim helal edin hakkınızı

Okudunuz mu?  Rüyada Kirpi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İkili ilişkilerde çıkacak sorunlara ve bunun sana sıçramasına veya senin özel hayatınla ilgili tatsızlıkların baş göstermesine, tartışmaların meydana gelmesine ve bundan dolayı üzülmene neden olacak olaylar geçirebilirsin. rüyanın devamı ise hayırlıdır. Bu durumu erken atlatıp hayatını canladıracak, istediğin gibi geçmesini sağlayacak hayal ve dileklerinin gerçekleşmesine, mutlu olmana, yüzünün gülmesine, hayatının olumlu yönde ilerlemesine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Herkese merhaba,
Geçen akşam rüyamda yürürken bacakları birbirine dolanan bir kadın gördüm. Annenle 10tl bozdurmak için bir yere girdik, modern ve kurumsal bir yere benziyordu, danışma da ki kadın dan paramızı bozmasını istedik ve o bozmak için içeri kadar gidip gelecegini söyledi ve giderken bacaklarının birbirine dolandığını görünce şoke olduk ve o korkuyla gerginlikle uyandım.
Maalesef buna internetten yorum bulamadım o yüzden sizlerden yorum bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba. Hayatının ilerleyen safhasında bazı sıkıntılara maruz kalabileceğine buna karşın şu andan itibaren eline geçen paraya hem tasarruflu kullanmak hem de birikim yaparak yastık altı yaparak zor zamanlar için değerlendirmen gerektiğine işaret etmektedir. Rüyan ayağını yorganına göre uzatman gerektiği konusunda uyarı vermektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kuma görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Tanımadığım genç bir kadınla ayak üstü konuşuyoruz. Belediyeye yüklü bir miktar ödeme yapıp kendine pazardan bir tezgah yeri satın alıyor. İşlemleri henüz bitirmiş ve hem soluklanıyor hem anlatıyor. Pazarda tekstil ürünleri satacakmış. Faaliyete geçince uğrarsın ya da görmeye gelirsin gibi birşeyler söylüyor konuşma ve rüya bitiyor. Nasıl yorumlarsınız? Çok nadir rüya görürüm. Pazarla tekstille belediyeyle falan uzaktan yakından bir alakam yoktur..


Tohat
Ve aleykum selam. Hayat şartları içerisinde insan bir durundan bir duruma geçebilir. Bu rüya da bu durunu gösterir. Aile içinde ya da parasal konularda sıkışık olacağın bir anda çözüm bulmak için çareler bulmaya çalışacak, alnının akıyla sorunlarını en iyi şekilde halletmeye çalışarak feraha ermenin haklı gururunu yaşayacaksın. Doğrusunu bilen elbetteki Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda nerede olduğumu bilmiyorum, yani hatırlamıyorum ama önümde bir kadın var ve af edersiniz çıplak ve önünü bana açmış bir şekilde yine af edersiniz girmemi bekliyor. Ben giriyorum, ama çok çok af edersiniz fakat rüya böyle devam ediyor, söylemek zorundayım. kadının ön deliği büyük ve ben girdiğimde hâlâ boşluk kalıyor. Neyse, kadını tanıyor muyum hiç bilmiyorum, hatırlamıyorum, güzel mi çirkin mi onu da tam bilmiyorum fakat ön tarafına bakılacak olursa güzel birisine benziyordu. O kadın cinsel içerik oyuncusu da olabilir, emin değilim. Neyse daha sonra ben buna birkaç defa giriyorum ve yanımda birisi daha var ve ona da diyorum ki, sende gel yap, rahatlarsın tarzı bir şey diyorum, tam bu anlamda değil ama buna yakın bir anlamda diyorum. Neyse daha sonra kadının arka tarafına da giriyor olabilirim ve yine kadının ön tarafı gibi arka tarafı da büyük olduğu için hâlâ boşluk kalıyor olabilir. Rüyanın devamını hatırlamıyorum, büyük ihtimal rüya yine birazcık daha ilerledikten sonra bitti. Teşekkürler şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraya Vermek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Iki tabiri var-dır bu rüyanın biri hayırlı iken diğeri olumsuz manaya gelmektedir. Makam ve mevkide yükselmek, başarılı olmak, attığın her adımın sana getirisi büyük faydalar vereceğine delalet eder. Ikinci tabiri ise rüyada gördüğün kimse senin helalin olmadığından hayırla tabur edilmez ve işlerinin sarpa satacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Doğrusunu Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.Rüyamda evimizin balkonunda oturuyoruz annemle normalde olandan farklı bir evimiz var güzel ve şatafatlı bir ev.Karşımızda daha ücra evler var onlarda balkonda oturuyorlar bizim dilimizden konuşuyorlar yani arapça annemle aa bunlarda arapça konuşuyorlar diyoruz ve muhabbet kurmaya çalışıyoruz ama bir türlü fırsat olmuyor.Daha sonra kendimi aşağıda yatak odasında görüyorum.Balkondaki kadınlar yanlarında çocuklarla ve kalabalık bir şekilde içeri giriyorlar.Her yere bakıyorlar ve eşyalardan almaya çalışıyorlar onlara müdahele edip dışarı çıkartıyorum.En son bir kadın güzel küçük bir Kuranı alıyor elinden alıp bu bizim değil sonra bize sorarlar diyorum.Tabirini yapabilir misiniz.?

Okudunuz mu?  Rüyada kuzu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Dünyaya yönelik can sıkıcı durumlar yaratan bazı düşüncelere, kuruntulara son vereceğin, huzur peşine düşeceğin, hem içsel olarak hem de hayatının her alanında yansıyacak ferahın düşüncelerinden olumsuzlukları arındırmanla birlikte geleceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
yanımda biri oturan biride ayakta iki tane bayan görüyorum üzerlerindede sadece havlu var birden onu çağırıyorlar ve üzerindeki havlu düşünce anadan üryan bir halde içeri giriyor bakıyorum ki içeriden cinsel ilişki sesler geliyor ama oranın genelevi olduğunu anlayınca beni burada gören olursa benide bunlar gibi genelevinde çalışan kadın zannederler diyip hemen uzaklaşıyorum


Tohat
Hayırlı günler. Gurbetlik yaşamak veya yakınından birilerinin gurbete gideceğine işarettir. Genel olarak kabul edilen görüşe göre eğitim veya iş nedeniyle bir yere gidecek ve kendini geliştirerek donanımlı biri olarak döneceğine, kendini işinde başarılı olan bir kimse olarak nitelikli hale getireceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


fatih21
Hocam selamün aleyküm ben 15 yasındayım geçen rüyamda böyle ormanlık alanda ama aynı zamanda açık alan hava da güzel cemaat ile namaz kılıcaz ama cemaatin çoğu arkadaşım ve namaz kılacağımız yer mavi imamın namaz kıldıracağı yerde mavi neyse namazı kılacaz yanlış hatırlamıyosam ben cuma namazı kılıcaz diyorum ama arkadaş hayır diyor öğlen namazı neyse bir baktım tüm cemaat arkaya geçmiş bende öndeyim en önde ise imam var ama gururla onlar arkada kalsın ben önde durucam diyorum ve sonra bir baktım imam kapalı bir kadın Allahü ekber dedi namaza başladı ama bitirmeden neyse boş ver dedi ve cemaat ile namazı bitirmeden sınıf gibi bir yere gittik ve imam(kadın) bize din dersi anlattı ve ben hayır öyle değil böyle böyle dedim ve ya cemaat yada kadın bana katıldı yada her ikisi orayı hatırlamıyorum ama bana katılanlar vardı.. bide hocam merak ettiğimden rüyada birini yeşil gözlü görmek ne anlama gelir. teşekkürler selamün aleyküm.

Okudunuz mu?  Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Etrafında hattı sayılır kimseler olduğuna ve yardıma ihtiyacın olduğunda hazır beklediğine, vefalı, yardımsever kişilikleri sayesinde zor durumdayken kendini yalnız hissetmeyeceğine işaret etmektedir. Öte yandan gördüklerinden, duyduklarında ders çıkarıp hayatında tecrübe olarak kullanacağına delalettir. Olumsuz yanı yoktur. Hakkında hayırlı olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kadın görmek, rüyada kadın görmek imam nablusi, rüyada kadın hoca görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kadın görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.