Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kadının Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kadının Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KADININ TENASÜL UZVU

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, sıkıntı ve mihnet işinde bulunan kimsenin üzüntü ve kederden kurtulmasına, ihtiyaçlı kimsenin ihtiyacını gidermesine bekar için evlenmeye, yola gitmeye, şirket kurmaya, sırları açıklamaya, madenlere ve gizli şeylere muttali olmaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıskançlık görmek (İmam Nablusi)

Kadının tenasül uzvu, yönelilen mihrap ve kıbleye, insanın sır kapısına ve hamama yorumlanır. Zira, hamamda su, sıcaklık ve perde vardır.


Cevap: Rüyada Kadının Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek sıkıntıdan ,üzüntüden ve kederden kurtulacağınıza ihtiyacı olan kişilere ihtiyaçlarını sağlayacağınıza ve onlardan hayır dualarını alacağınıza yada rüyayı bekar biri görmüş ise evleneceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kadının Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bir sahnede bir kadın vardı. Kadın arkasını dönüp kalçasını açtı. Biz sahnenin önünde sandalyelerde oturuyorduk. En öndeki koltukta müdürm vardı. Müdürm kalçasını görmemek için kafadını başka tarafa çevirdi. Kadın Herkesin elini tutmaya geliyordu. Müdürüm elini vermedi. Sonra başkaları tarafından bizlere küpe, bilezik gibi şeyler daüıtılıyordu. Ben istemem deyip almadım. Öncelikle hayır olsun da Bu rüyanın anlamı nedir acaba.

Okudunuz mu?  Rüyada limon agacından limon topluyordum

Yorum: Rüyada Kadının Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu hayırlara işaret eden bir rüyadır. Maddi ve manevi açıdan sıkıntısı olan bir kimsenin bunları atlatacağına ve rahata kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin dünya mallarından ve rızıktan yana sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi)

imam nablusi kadin kalcasi gormek rüyada, rüyada kadın tenasül uzvu görmek, Tanasül uzvuna anlamı nedır

Bu kategoride yer alan Rüyada Kelebek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kadının Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.