Anasayfa
29 Ağustos 2021, 2:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAFA

Rüyada görülen kafa, büyük bir kimseye işaret eder. Rüyada hayvan kafası görmek, almak, yemek; mal ve menfaattir. Eti yenmeyen bir hayvan kafası görmek, hayra yorulmaz.

Kafanızın haddinden fazla büyüdüğünü görmek, şerefinizin, malınızın veya işinizin büyümesine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada eve kuş girmesi ne anlama gelir?

Kesik bir kafayı elinizde görmek, bulunduğunuz hal ve mevkinin çok daha üzerine çıkmaya, yükselmeye ve büyük bir şahsiyetten yardım görmeye işarettir.


Cevap: Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kafa görmek varlık içinde yaşayacağınıza tüm hayallerinizi gerçekleştirip toplum içinde taktir toplayacağınıza bilgili,kültürlü ve çalışkanlığınız sayesinde en üst mevkiye gelerek isminizi duyuracağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kirpi görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda bir eve girdim orada yeni evlenen kuzenimin sadece başını gördüm vücudundan ayrıydı, korktum öldüğünü sandım. Etrafında teyzem ve kuzenlerim de vardı. Sonra baktım ki canlı ve konuşuyor, herkes normal bir şeymiş gibi davranıyordu. Ben sarılmak istedim bana izin vermediler ama baska bir kuzenim sarıldı (sadece baş kısmına) daha sonra teyzem bana ‘korkma tekrar eskisi gibi olacak’ dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya insanın hoşuna gitmeyebilir ancak yorum olarak anlamı güzeldir. Rüya sahibinin yaşadığı sorun ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına ve uzun süredir geçmesini istediğin zararların geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

rüyada kesik fafa gormek imam nablusi, Nablusi insan kafaları, Kesik bas

Bu kategoride yer alan Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.