Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KÂFİR

Rüyada görülen kafir, düşmandır. Bir kimse rüyada ihtiyar bir kafir görse, o kafir onun açık ve eski bir düşmanıdır.

Rüyada kendisinin kafir olduğunu ve küfründen de dönmediğini gören kimse, öldürülür. Ancak rüya sahibi çiftçi ise, o kimsenin tohum ekmesine ve örtmesine yorumlanır. Çünkü çiftçiye de Arapça "Kafir" denir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kafir görmek etrafınızdaki kişilere yada çalıştığınız ortamdaki iş arkadaşlarınıza çok dikkat etmeli ve seçiminizi çok dikkatlice yapmanız gerektiğine ve bu nedenle yanlış bir seçim yapmanız sonucu düşmanınızla iş birliği yapmış olacağınıza bununda sizin için hiç hayırlı olmayacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kartal görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda liderler toplantisinda dinleyici olarak katilmistim. Basortulu bir kadin vardi yaninda alman lideri merkelde vardi ve galiba Cumhurbaskanimiz da vardi. İstiklal marsimizla alakali birseyler oluyordu. Ben Merkele dil cikariyordum ve yanindaki diğer ortulu yoneticiye guliyordum o da bana doğru yaptin manasinda gulup basini salliyordu. Merkele usten ve sinirli bakmaya calisiyordum o da bir sure bana bakti. Merkelde bana dil cikarmamin manasini önce beden diliyle sonra lisanla soruyordu. Okul okumadigimin ne kadar belli oldugunu soylerek beni asagilama niyetiyle sordu. Bende ona evet okudum dedim sonra medresede okudugumu ve aynı zamanda universite mezunu oldugumu soyleyecekken uyandim. Manasini çok merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahkaha görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüya sahibinin kendine olan güvenine, cesaretine ve ilim öğrenme isteğine işaret eder. Özellikle devlet nezdinde hallolması istediği işlerinin hallolacağına ve önündeki engelleri aşacağına yorumlanır. Ayrıca bu sonuçta bir rüyadır ve herhangi bir nedenden dolayı görülmüş olması da mümkündür. Sadece hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi)

imami nablusiye göre rüyada kafir görmek, rüyada kafir görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.