Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAĞIT

Bir kimsenin rüyada kağıt üzerine yazı yazdığını görmesi, kendisi ile insanlar arasında olan bir şeyi inkar etmesine işarettir.

Bazı tabirciler, katip hayrete düşmüş, üzüntülü, kederli ve Allah tarafından hidayete eren, üzüntü ve kederinden kurtulan kimsedir, dediler.

Bir milletin işlerinde sorumluluk duyan ve gerçeğin meydana çıkmasını arzu eden kimse, elinde bir kağıt bulunduğunu görse, işin hakikatı o kimse için aydınlığa kavuşur.

Bir kimse elinde bir kağıt görse, o kimsenin ihtiyacı giderilir ve işi görülür.


Cevap: Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kağıt üzerine yazı yazdığını görmek hayal kırıklığı yaşayarak işinde zor günler yaşayacağına ve yapmış olduğu işlerden çok medet umduğu fakat bu umduğu şeyin kendi zararına sonuçlanacağına ve bundan dolayı sıkıntılı günler yaşamasına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kağıt para görmek

Kayıtsız Üye
Selamumalyeykum rüyamda kağıt para gördüm bazıları gerçek para bikaca tanesi sahtemi diye kontrol ediyordum mutfakta yiyecekler birşeyler hazırlarken balkondan aşağıya çocuklara bağırıyordum evin içine ufak taş attılar sonra anneannemi gördüm yanağını sıkıyordum yorumlarsanız çok mutlu olurum ALLAH a emanet olunuz


Yorum: Rüyada kağıt para ve anneanne görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyan güzel ve hayırlıdır. Bazı ufak tefek sorunların yaşanacağına ama Allah’ın izniyle bunların geçici olacağına ve sorunlarından kurtulacağına tabir edilir. Daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kelime-i Şehadet görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Slm aleykum hocam ben bugün oglen vakti uyudum rüyamda baktim bir yolda yürüyorum ben ve iki kiz kardesim elimde deste para var bide boynumda beslenme çantanın içinde para var ben ve kardeşlerim yolda yürü yoruz bu paraları bir adama yetiştirmek için hava karanlık yürüdüğü muz yolda otobüs geciyo biz acele acele yürüyoruz sonra ben kardeşime gel bu aradan gidelim daha kestirme olur diye ordan giriyoruz yolun sonunda havada güneş önümüz yemyeşil bir alan bir sürü koyun var başında da çobanı kardeşim elindeki parayı adama yetiştirmek için gidiyor ben orda durup etrafima bakiyom çok güzel bir yer her yer yemyeşil sürü koyunlarindan biri gelip önümde duruyo ben şaşkınlıkla etrafima bakıyor bir ara arkama dönüp bakıyorum arka sokak da hava karanlık ne olduğunu anlamadan baktım kazagimin yazmamın içinde küçük pembe renkte hiç bilmediğim bir meyve ağzıma geliyor yiyorum tadı çok güzeldi yorumunuzu bekliyorum teşekkür ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kadayıf görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı ve güzel bir döneme işarettir. En açık yorumu borcu veya maddi sıkıntısı olan kimselerin bunu ödemesine ve ferahlığa ulaşmasına işaret eder. Diğer bir yoruma göre ise bu rüya İhtiyacı olan kimselere yardımcı olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi)

heartless
Rüyamda bir kızla paramız var ayrı ayrı.. Okuldaydık yanılmıyorsam paramızı okul çıkışına kadar saklamak istiyorduk bir kadına vermek istedi kız ben izin vermedim güvenilir değil dedim beni dinledi vermedi sonra yüzünün şeklini değiştiren bir kadın geldi bu kez ona vermek istedi ben yine izin vermedim sonra anneme verelim dedim ikna oldu ikimizde paramızı anneme verdik sonra annemde bir sınftaydı hemen çaprazımızda olan zil çalınca sınıftan çıkan ilk ben oldum gittim annemden paramızı aldım kızada verdim. rüyamı yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
İki farklı şekilde yorumlanır. Bazı alimlere göre bu rüya mal kaybetmeye, parasının kaybolmasına veya sıkıntı yaşamaya yorulmaktadır. Bazılarına göre ise tam tersi olarak kazanmak manasında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Keloğlan
Tuvalette iken tuvaletin üstü açık üst taraftan aniden çagırıp bana üsten para uzatıp küçük desteler halinde takribi 300 ile 1500 ara 2 ve 3 kişi annem halm bunuda kadeşinden diye vediler düyüne yada nişan der gibi hatırlatma yaptılar paraları aldgım tuvalette kapının üstün küçük boşluga koydum tuvaletten çıktım orada unuttum kaldı alma ya dönmedim

Okudunuz mu?  Rüyada bal kabağı görmek

arifselim
Hem tuvalette olmak ve hemde para aldığını görmek oldukça iyidir. Sana destek olacak birilerine ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet edilir. Ancak buna ne kadar ilgili olacağın ve ne kadar faydalanacağını bilemeyiz. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm ,rüyamda bir markette kasada aldığım bir iki bir şey ve o aldığım şeylerin arkasına görünmesin diye koyduğum bir paket sigara.
Kasada ablam önümde, ısrarla önüne geçmemi istiyor. fakat sigarayı görmesin diye kabul etmiyorum. kasada sıra bana geldiğinde cüzdanımı açıyorum, sanki param yokmuş gibi hissediyorum, anca çıkacak para diyorum, ama cüzdanımı açtığımda iki elli Euro kağıt para var, aralarında bozuk para, ve uğraşmamak için bozuk para değil 10 Euro görüyorum cüzdanımda onu veriyorum, paranın üstünü bozuk alıyorum. yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kaval görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Market alışverişi yaptığını görmen rızk olarak tabir edilir. Rızkın, bereketin bir şekilde temin edilip hiç bir zaman yokluk görmeyeceğine işaret eder. Kağıt para ise kaybedeceğin veya elinden çıkacak olan para olsa da sende eksikliği görülmeyecek olan bir duruma, bozuk para ise hayırlı görülmez. Düşman veya çekemeyenlerin varlığı ile yorulur. Arkandan konuşan, seni kötüleyen kimseler olabileceği gibi bununla da kalmayıp doğrudan sana zararı dokunabilecek kimseler olduğunu gösterir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada La İlahe İllAllah görmek (İmam Nablusi)

katrekatre
Merhaba rüyamda bir yere gidiyorum üniv başvurusu yapmak için, üniv başvurularının son günüymüş.sonra 60 TL yazıyor başvuru için parayı veriyorum ama benden 78 TL almış görevli kişi. Çok aldınız diyorum hızlı ulaşsın belgeler diye çok aldım diyor isterseniz geri vereyim para üstünün diyor. 2 tane 20 lik yırtık eskimiş kağıt para veriyor. Bakıyorum bu eskimiş diye değiştirir misiniz diyorum olur diyor yırtıkları tamir etmeye çalışırken parayı küçültüyor boyut olarak sonra 2 de ekmek veriyor onların sa boyutları küçüktü. Oradan ayrılıyorum. Sonra pazar gibi bir yerden kimse kalmamış ama bir Adam var yerlere dökülen soğanları minik süs biberlerini topluyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Kanarya görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Hoş olmayacak bazı sözlerin dönüp durması ile tabir edilir. Hem duyacağın senin hakkında söylenecek sözlere veya sana doğrudan söylenen ve kırıcı olabilecek sözlere delalet eder hem de senin bu durum karşısında aynı şekilde sözlerde bulunmana delalet eder. Pişman olmamak adına doğru olmakta her zaman yarar vardır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

rüyada kağıda yazı yazmak nablusi, Beyaz kağıt görmek, Nablusi yazı yazmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.