Anasayfa
28 Ağustos 2023, 10:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAHVE

Rüyada kahve içmek, yardımsever biri olmaya, zor işlerin halline, hastalıktan kurtulmaya, iyilikle anılmaya veya sonu iyi gelecek bir maceraya atılmaya yorulur.

İbn-i Sirin’e göre; rüyada kahve içtiğini görmek rahatlıkla tabir olunur. Sade kahve içtiğini gören hasta olur, yahut bir sıkıntı geçirir. Şekerli kahve içmek rızk darlığına, bir rivayete göre haram mala delalet eder. Bazı yorumculara göre, gerek çay ve gerek kahve içmek dinde ve İslam adetlerinde kötü olarak kabul edilir. Bunlar acı olurlarsa şerre, tatlı olurlarsa hayra yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

rana
Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Paylasim için Allah razı olsun 🙂


Yorum: Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Rüyamda beyaz sarıklı ve beyaz elbiseli iki adam gördüm. O adamlardan biri ivedi bir şekilde birşeyler yapıyordu, diğeri ise bana bakıp gülümsüyordu. Uyandım bir daha uyuduğumda ise ben kahve yapmış iki arkadaşıma ikram ettim ve arkadaşlarımdan biri bana da İçmemi söyledi ve içtim.
Rüyamı yorumlar mısınız. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Kadın veya erkek, evli veya bekar olduğunuzu belirtirseniz çok daha isabetli bir tabir edebiliriz. Ama maalesef bu şekilde ancak ucu açık şekilde yorumlar yapmaktayız. İlk gördüğün rüya hayırlıdır diğeri ise eğer bekar isen evlilik ve kısmete işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen ise sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kandil görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda sevdiğim kişi kahve yapıyor kahveyi şekersiz yapıyor.. sonra ikimizin dudakları da kahverengi renkte kahve olmuş ben onu dudağından öpüyorum o da öperken dikkatli olmamı söylüyor dudakları şişmiş.. şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız hem ticaret edecek ve bu sayede çevrenizi oldukça geniş hale getirip saygın biri haline geleceğinize hem de uzun ve mutlu sürecek bir evliliğe delalet eder. En doğrusunu bilen Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada limon agacından limon topluyordum

Kayıtsız Üye
Rüyamda teyzemin evindeyim yaşlı bir adam ve onun benim yaşımdaki oğlu salonda oturuyor adam benden türk kahvesi istiyor ben oğluna soruyorum siz ister misiniz diyerek o hayır teşekkür ederim diyor ben de içseydiniz diye ısrar ediyorum peki o zaman içerim diyor kahveyi kendi evimden getirdiğim fincan ve tepsiyle ikram ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kelepçe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Duygu yoğunluğuna ve bunun karşılıklı olacağına delalet etmektedir. Sevecek ve sevileceksin. Değer vermenle değer göreceksin. Yani duygularını karşılayacak biri ile tanışabilirsin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.Rüyamda annemle bir çarşıdayız carsı girişinin yokuşu var normalde ve çarşı oradanda devam ediyor biz işte tam o yokuştayız tam orada genç bir adam kahve satıyor büyük bir değirmende öğütüyor öğüttüğü kahve çok fazla ve çok güzel içerisinde çok farklı çeşniler var ve Arap kahvesi.Annem de bana diyor ki gel bak kızım bu kahve o kadar güzel ki senin aldığın kahveden daha iyi.Ben de çok beğeniyorum kahveyi ve çok seviniyorum.Ve düşünüyorum kendi kendime bu kahvede daha çok şey varmış daha güzelmiş diyorum.(gerçekte de de böyle sohbetimiz olmuştu annemle ama yine de yazmak istedim rüyamı.çok güzel hissiyatı vardı.tabirini yapabilir misiniz Biiznillah?.)

Okudunuz mu?  Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Genel itibari ile kişinin kısmetinin açılmasına ve bu kısmetin talip olacak kişilere dönük olabileceğine işaret eden olumsuz hiç bir manası olmayan hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kahve yapmak, rüyada kahve görmek imam nablusi, rüyada kahve içmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kıyamet Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.