Anasayfa
22 Nisan 2022, 13:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KALABALIK

Bir kimse rüyada kalabalık ve izdiham olduğunu görse, o kimsenin askeri çok, rütbe ve saltanatı büyük olur ve isim yapar. Eğer o kimse tüccar ise, müşterisi çok olur, duası makbul kimselerden ise dua isteyenleri çok olur.


Cevap: Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kalabalık ve izdiham olduğunu görmek işiniz ile ilgili yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı çok başarılı olacağınıza ve yükseleceğinize bundan dolayı da sözünüz geçen ve saygı duyulan bir kişi olacağınıza işaret eder.


İstiare

Emm_iine
Merhaba. Ben istiareye yarmıştım benim için hayırlı olan eşi görmek için dün 7. Defa yattım ama hatırlamıyorum yada görmüyorum. Ama ilk yattığımda sadece bir kalabalığın içinde oldugmu hissettim ve bir kişiye seslendiğimi hatırlıyorum. Ama brini filan görmedim sadece sesleniyordum. Nasıl yorumlayabilirim yardım eder misiniz acaba

Selamın aleyküm. İstiare namazına 7. Kez yattım benim için hatırlı olan eşi görmek için ama hep karışık rüyalar gördüm ve hatırlamıyorumda cogunu sadece ilk yatışımda bir kalabalıkta oldugmu hissediyordum görmüyordum kalabalıgı filan ve birine seslendigimi hatırlıyorum. Bu şekilde görmüştüm. Kalabalık oldugnu hissediyordum ve o kalabalıktan birine sesleniyordum onu bulmak için. Bunu nasıl yorumlayabiliriz acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

Yorum: Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Kendisi için hayırlı olan birisini görmek için istihare yapılmaz. Sadece belli olan birisi hakkında kararsız kalınca istihare yapılabilir. İstihare bu şekilde şeyler için yapılmasının anlamı yoktur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Bundan uç dört ay evvel ileriye yönelık ciddi düşündüğüm biriyle seviyeli şekilde görüşüyordum ama ne olduysa aramız açıldı ve su an görüşmüyoruz. Ne ben ne de o yazmıyor.. Ancak ben hayırlı olup olmadığını merak ettim ve istihareye yattım.Istıhare rüyamda kendisiyle alakalı hıc bısey görmedim.. Gördüğüm şu ki yabancı bir memlekette üniversitedeydim sınıf kalabalık baya. Arkalarda oturan biri ise rüyama göre görüştüğüm hatta ciddi düşündüğüm biri oyle hissediyorum rüyamda. Devamında baska seyler görmüşsem de anımsayamadım. Yorumlar Mısınız acaba. Allah razı olsun sımdıden . Hayırlı geceler


arifselim
Aleykum selam. Örneğin evlenmek için atılan bir adım yoksa, o kişi hakkında evlenmek uygun mu değil mi diye araştırmalar yapılmamışsa istiharede yapılamaz. Yani istihare her türlü girişim yapılmasına rağmen bir türlü karar veremeyen kimse istihareyi yapabilir. Yoksa bunun bir manası yoktur.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben rüyamda daha önce görmediğim bir ev gördüm ama ev bizim evimizdi bende içeri girdim, bahçede akrabalarım ve tanımadığım insanlar vardı. Herkesin önünde bir masa ve masaların üzerinde yaprak sarma ve farklı yiyecekler vardı. Evin içine girdim içerisi de kalabalıktı nenem anneme para verdi. Sonra dışarı çıktığım yakınlarda dalgalı bir deniz gördüm ama ben deniz değil göl diyordum rüyamda. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kale görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda benzeri bir kalabalık göreceğine, bir nişan, düğün veya önemli bir merasim görmesine delalet eder. Dalgalı denize göl demek ise büyük sorunları küçümsemek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Ben rüyamda annem babam ve ben dedemlerin evinden ayrılıp ayrı bir eve çıktığımızı gördüm. Evimizde az eşya ve az insanların olmasını beklerken evimizden hiç misafir ve gelenimiz gidenimizin eksik olmadığını ve evimizde de misafirlerin gelmesinden ötürü evimizde de eşya bakımından kalabalık olduğunu gördüm.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız gerçek hayatta da aynı şekle tekabül eder. Yeni bir eve taşınmak ve mutlu, huzurlu günler yaşamak olarak tabir edilir. Neşe ve mutlu dolu günlere kapı aralayacağınıza olan işarettir bu rüyanız.

Okudunuz mu?  Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda kalabalık bir ortamdaydım akrabalarımı ve kız kardeşimi gördüm yanında 21 yaşında ki kızım vardı. Bir masada oturmuşlardı ve birtek kızımın önünde yemek vardı o da yemek yiyordu ben de yanlarına gittim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Herhangi bir nedenle meydana gelecek eğlence anlamına gelir. Rüya sahibi nişan, düğün veya eğlence amaçlı olarak düzenlenen bir merasimde çok güzel vakit geçireceği şeklinde yorumlanır. Yine de Allah daha iyisini ve doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda çok kalabalik bir ortam gördüm yadugundu yada değil ama ben rüyamda dugun gibi hisettim ama calgi yok gelin yok ve okalabaligin bir kapinin onunde kuyruk olusturdugunu gördüm rüyamda o evin sanki muskaci yada buyucu oldugunu hissediyoru ama evin içini gormedim belki bir evliyanin evide olabilir dedigim gibi sadece kapini onunu birde kapinin acik oldugunu gördüm ben o kalabalikta sadece oglumla oynuyordum


Tohat
Kalabalık ortamlar görmek kişi ne ile uğraşıyorsa o konuyla ilgili daha çok kazanç, daha büyük mevki, daha çok sosyal çevre gibi durumlara nail olmasıyla alakalıdır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Köfte görmek (İmam Nablusi)

İsimsiz85
Yorum rica ediyorum buna.

Gece bir rüya gördüm ve hocalarımıza danışmak istedim. Rüyamda Ankara’da bir devlet kurumunda çalışan bir arkadaşıma gittim. Evi normalde 1 oda 1 mutfaktır ancak rüyamda dubleks ve 90larda lüks tabir ettiğimiz retro mobilyalarla döşenmişti. Rüyamda çalıştığı kurum bir siyasi parti binasıyla karşı karşıyaydı. Partinin lideri bahçede bir bankta otururken gördüm sonra arkadaşımın kurumundan partinin binasına geçerken labirent gibi binalar arasında kayboldum geri dönemedim. Daha sonra yardım istediğim bir kadın beni arkadaşımın evine götürdü. Arkadaşım evde yoktu ben de kadını da içeri çağırdım biz otururken arkadaşım beyaz bir arabayla yanında bir erkekle geldi eve biraz bozulmuştu onun evine misafir çağırmama. Sonrasında üzerimde beyaz bir ceket etekten oluşan bir takım elbise giymiş bir organizasyona katıldım. Organizasyonda mevkisi büyük çok zengin insanlar, işadamları vs vardı. Eski erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı da oradaydı biri bana onu gösteriyordu. Ben ortalarda insanları süzerken eski erkek arkadaşım yanıma geldi durdu benimle konuşmaya çalışıyordu ama ben ilgilenmedim çünkü artık evli kendisi. O esnada organizasyonun yapıldığı alanın camına doğru kocaman şahin ya da kartal cinsini bilemediğim bir kuştan bir sürü uçup geldi çok hızlı uçarak geldikleri için biraz korktuk ama sonra kuşlar hiç zarar vermedi zaten camlar da kapalı olduğu için içeri de giremedi. Arkadaşıma anlattım ve ikimiz de anlamını merak ettik rüyanın. Size danışmak istedik. Yorumlarsanız çok seviniriz. Buarada arkadaşım da kız. İkimiz de rüya boyunca güzel güzel elbiseler giyinmiştik. Umarım ki hayırlı bir rüyadır. Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanarya görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İş, sınav ve benzeri bir konudaki beklentinin istediğin gibi gerçekleşeceğine, bunun için vereceğin uğraş ve çabanın karşılığını en iyi şekilde alacağına, sorunsuz bir şekilde ya da en az sorun ile istediklerini elde edeceğine, çevrendeki insanların nezdinde itibar ve değer bakımından saygın bir kimse haline geleceğine, buna karşın hayatında hiç beklemediğin bir müjde, haberler ve buna bağlı olarak yaşayacağın mutluluk ve neşenin artacağına delalet eder. Hayatında daha şanslı ve kısmetli bir kimse olarak devam etme ihtimalinin söz konusu olduğuna işarettir ki en doğrusunu bilen tabiki Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi akşam ben rüyada kız kardeşim bana patates getirmiş patatesler çok güzeldi kız kardeşim pişmemiş patatesleri fırına koymuş ne kadar güzel bunlar diyorum ama şekil olarak bunlar yer elmasına benziyor dedim evimin mutfağı da çok kalabalıktı ama hep erkekti kendi aralarında konuşuyorlardı ben patatesleri soyuyordum bunları annemlere götürecekmiş kardeşim sonra uçakta kilo hakkım yok dedi o zaman kızartalım dedim bir anda çatalımda kızarmış patates oldu bende yedim çok lezzetliydi şimdiden çok teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Karavana görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı akşamlar. Rüyanın tabirine göre bundan sonraki yılın bereketi bol bir yıl olarak geçeceği rızkının geniş olacağı şeklinde olduğu gibi bir başka yoruma göre ise senin gönlü zengin biri olduğuna ve paylaşmaktan büyük bir keyif duyduğuna işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben rüyamda aşırı derecede bir kalabalık gördüm ve herkes evindeki koltukları alıp birleştirip böyle çok güzel şekiller yapıp dışarıda sokakta oturuyorlar yemekler yeniyor mutlu bir ortamdayız sonradan birisi geliyor sanırım önemli bir kişi bir oyun gibi bir şey yapıyor herkes gülümseyip alkışlıyor


arifselim
Aleykum selam. Genellikle hayırla ve bereketle tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan güzel değişikliklere, yeniliklere ve bu vesile ile huzurlu ve bereketli bir döneme geçeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kundak Bezi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar, rüyamda kalabalık bir ortamdaydım. Ama sakin sessiz bir kalabalıktı. Kızım için aracı olan bir arkadaş var. O oturup yemek yiyordu orada. Beni de çağırdı bende onunla birlikte yemek yedim.
Bu rüyanın kızımla, aracı olanla, tanışacağız kişiyle alakası var mıdır? Teşekkür ediyorum.


Tohat
Hayırlı günler. Rüyayı gören kişi ile ilgili olup rüya sahibinin esenlik, ferahlık içinde geçecek ömrüne ve makul talepleri, aşırı hırsı ve istekleri olmayan bir karakter olmasından dolayı yetinmeyi bilen bir özelliğe sahip olduğunu gösterir. En iyisini bir tek Allah bilebilir.


Go93nul
Festival gibi bir yerdeydim. Önce bir kaza lokum vardı elimde. Sonra da festivalde ünlü bir kuruyemis firması bedava koli dağıtıyormus. Ben de koli alıyorum. Koli de bir sürü lokum var dagitacakmisim. Ama aldım.anneme götürdüm gosteriyordum. Iki üç tane topuklu ayakkabı. Ama bana bol geliyor ben de iki tane aynı anda üst uste giyiyorum. Çok beğeniyorum. Sonra da üç dört tane dini kitaplar görüyorum. Iki tanesi evimde varmış. Ama yine de seviniyorum. Net olarak hatırladığım imami gazalinin Kalplerin Keşfi kitabiydi. Hepsi kalındı. Sonra da gecelik ve kıyafetler varmış paketleri içinde. Birileri geliyor iki üç tane gecelik veriyorum birer tane. Siyah kırmızı mor renkleri gördüm. Mor rengini açıyorum bedenine bakmak için ama 0"sıfır" sayısı yazıyordu. Uyaninca içim de sevincliydi. Tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek Balığı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Ağız tadını yerine getirecek güzel ve hayırlı gelişmelerin meydana gelmesini sağlayacak mutlu olmanı vesile kılacak işlerde bulunacağına ya da bir haber, bir müjde alacağına delalet eder. Göstereceğin çaba ve çalışmalar sayesinde hem geleceğini güzelleştirecek hem de çocuklarına bırakacaklarınla onları garanti altına almış olacağını gösterir. En iyisini bilen bir tek Allah’tır.


kızlarbakınbi
Karşı cins olarak kafamı karıştıran bir kişi var ve bir arkadaşım ya müheymin zikrederek uyursam Allahın bana niyetimle ilgili yol göstereceğini söyledi ve 5 gece bunu yaptım 4.gece bu kişiyle kalabalık bir otobüste gördüm kendimi şu anki tavrım da takınarak muhatap olmadım ve kalabalıktan ötürü temas halindeyiz ne o ne de ben geri çekilmedik daha sonra bu kişi başka bir kızı kollamaya başladı ve bana sırtını döndü.Gerçekten kafam çok karışık ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Bu şekilde bir uygulama yoktur. Niyetin hayırlı olup olmadığını anlamanın bir yolu vardır. Bu da istiharedir. Fakat ciddi düşünüyorsan bu meselenin ailelerce araştırılması ve istişare edilerek değerlendirilmesi de gerekmektedir. Ancak bu şekilde sağlıklı bir sonuç alabilirsin. En iyisini elbette Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin cezaevinden çıkacağını duyuyorum ve cezaevinin önüne gidiyorum bir sürü kalabalık var önünda kadın erkek karışık eşimi buluyorum ben 6 günlüğüne gelecektim ama babam izin vermiyor diyor (babası vefat etti öncesi de) ben de kızıyorum bizim çocuklarımız var nasıl gelmezsin diye tamam diyor imza atıyor ve çıkacağımız anlayıp uyanıyorum yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Hayırlı günler. Cezaevinden çıkacağını görmüş olman hayırdır. Maddi ve manevi olarak rahat bir nefes almaya işarettir. Çalışanlar için hem işlerinde kolaylık ve başarı görecek hem de iş ortamındaki uyum ve anlaşmaya tanık olabilecekler. Allah hakkıyla en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda ben düğün için bir yere gitmiştik yanılmıyorsam gelinin eviydi bizim bütün akrabalar oradaydı ve çok kalabalıktı bizim ailenin bütün erkekleri dışarıda toplanıp beraber resim çekiyorlardı bende damdan onlara bakıyordum hepsi bizim akrabalardı ve erkektiler yani belki 200 kişi vardı bende şaşırıp bir yandan sevinip gururlanıyordum bu kadar kalabalık aile olduğumuz için ve bir yandan gerçek hayatta da yaptığım bir tatlıyı yapıyordum rüyamda ,oda çok büyüktü kare şeklinde 1 metreden fazla büyüklükteydi keki ,kremasını dökmem gerekiyordu ama ben kendimi hazırlamam gerektiği için bir türlü tatlıyı yapıp bitirmeme fırsat bulamıyordum sonra düğüne hazırlanıyordum hatırladıklarım bu kadar, kalabalık ve kekin büyük olmasından dolayı merak ettim .. yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kalb görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda gördüğün kalabalığı gerçek hayatında da görebilirsin. Herhangi bir sebeple toplanacak olan kişilere işarettir. Neşelenip mutlu olmanı sağlayacak olan bir gelişmeye tanıklık ettiğin gibi bir kimsenin sıkıntısını göğüsleyebilir derdine ortak olup kendini daha çok kötu hissetmesine engel olabilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kalabalık görmek imam nablusi, Rüyada kalabalık, Rüyada kalabalık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.