Anasayfa
22 Aralık 2022, 15:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KALEM

Rüyada kalem görmek, ilim, iyilikle emir, kötülükten kaçınmaya ve çocuğa yorumlanır.

Sanatkar olan her insan rüyada sanatı ile ilgili takımlarını topladığını görse, o kimse o sanatta söz sahibi olur. Sanatı ile ilgili aletlerden yalnız birisini temin edebildiğini gören kimse, o sanatla fakirlik ve ihtiyaçtan kurtulur.

Katip olan birisi, üzerinde bir kaftan ve elinde bir kalem veya sayfa olduğunu görse, fakirlikten kurtulur.

Bazı yorumcular, kalem, yazı yazan bir çocuktur, dediler.

Bir kaleme sahip olduğunu gören kimse, bir ilme erişir.

Kalem şehir ve ülkedir.

Bir kimse rüyada elinde ve yanında kalem olduğunu görse, o kimsenin kendisiyle bir araya gelecek erkek kardeşine ve eğer anası hamile ise, erkek bir çocuk doğurmasına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Köstebek görmek (İmam Nablusi)

Mürekkeple beraber görülen kalem hanımı hamile bulunan kimse için erkek bir çocuğa yorumlanır.

Kalemini mürekkep içerisine soktuğunu gören kimse, çirkin bir iş işler.

Kalem, alim, hakim, dil ve kılıç gibi insanın kendisiyle şeref ve şan kazandığı ve hükümlerini icra eden kimseye ve icra edilen şeye yorumlanır.

Rüyada kudret kalemini görmek, güzel bir şekilde görürse, o kimsenin yaptığı yeminde doğru olduğuna; eğer iyi bir şekilde görmezse, o kimsenin yaptığı yeminde yalancı olduğuna yorumlanır. Bazen kudret kalemini görme, ilme, hafıza ve büyük bir sanata, bazen de uzun ömür ve rızka işarettir.


Cevap: Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kalem görmek evli bir bayan tarafından görülmüş ise erkek çocuğuna yada çocuğunuz var ise zeki başarılı ve iyi yerlere gelebilecek bir evlat sahibi olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

Vuslatı Şehad
Ben rüyamda üç tane kalem görüyorum iki tanesi sarı bir tanesi kırmızı sarı kalemlerden biri catlamisti. Mehir olarak kalem isteyen birini gördüm kalem ona veriliyor sarı renkte olan aliyo bu çatlamış diyo daha sonra bende ona sağlam bir kalem veriyorum ama kırmızı sarı çatlak olan kalemle yazı yazıyorum. Sonrada uyandim


Yorum: Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Emeliniz her ne ise onun gerçekleşeceğine, bekar kimseler için evliliğin söz konusu olabileceğine, kısmeti açık ve geleceği aydınlık, umutlu yarınla işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Komedi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben eşimi 3 yıl önce genç yaşta kaybettim.Rüyamda eşim mavi bir ceket giymiş evin dış kapısında bekliyordu.Çocuklarda yanında birlikte bir yere gideceklermiş.O sırada ben içerdeyim ve elimde siyah ve kırmızı kurşun kalemler var onları açmaya calışıyorum.Açtıktan sonra bir avuç dolusu kalemi eşime veriyorum ve çocuklarla birlikte gidiyor.


Tohat
Ve aleyküm selam. Geleceğin geçmiş günlere ve şu ankinden daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder. Bu tür rüyalar aynı zamanda özlem duymak veya sevineceğin bir müjde almak olarak da yorumlanmaktadır. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam. Rüyamda ilk olarak annemin olmadığını görüyorum kimsem yok sevebilecek kendimi çok yalnız hissediyorum diyorum. Daha sonra rüyamın içinde rüya görmüşüm diyorum. Annem yanımda onun sıcaklığını hissediyorum. Yemekhane gibi bir yerdeyiz gelenlere yemek servis ediyor. Birden kalemle ilgili bir mevzu geçiyor. Diyorum ki kalemimi annem versin annemin elinden almak istiyorum. normal bir kurşun kalem. Annem kalemi bana uzatıyor. biraz karışık bir rüya oldu. Normalde annemle ailemle yaşıyorum. şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kucaklamak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Başından bir olay geçmişse bu olaydan daha fazla etkilenmemek adına dışarıdan bakmaya çalışabilir ya da kendine olaylara karşı mesafeli bırakarak duygusal açıdan yıpranmayı engelleyebilirsin. Eğitme dayalı olarak geleceğinin parlak olması müjdeleyen rüyanda eğitimin herhangi bir alanında da olabilecek bir yönelmen mümkün olabilir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

TövbeliKul
Selamün aleyküm…Bu aralar bir konuda çok düşünceliydim…Sabah ezanının okunmasından önce şöyle bir rüya gördüm.

Selamün aleyküm arkadaşlar.Öncelikle bir hayli bir zaman kafamı karıştıran bir konu vardı açıkçası duygusal konularda.Bu sabah bu rüyayı görüp uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı.Ben de yazmak istedim…

Rüyamda hoşlandığım kişiyle birkaç defa karşılaşıyorum veya takip ediyorum tam detaylı hatırlamıyorum ama birkaç defa karşılaşıyoruz.Sonra onu arkadaşlarıyla bir yerde otururken görüyorum ama ilk başta beni fark etmiyor sonra beni gördüğünü hissediyorum ve arkadaşlarına "Bakın o!"falan filan diyor sonra.Sonra ben spor salonundan çıkıp onunla buluşacağım diyorum.Geç kalmamaya çalışıyorum sonra içimden bir ses ; o sana bir arkadaşıyla haber yollayacak diyor.Sonra bir kız çıkıyor ve elime bir poşet tutturuyor "davanız sonuçlandı içinde sonuçlanacak tarih de var " gibi şeyler diyor ve hissediyorum diyorum ki bana bu kızı yollayan o , haber vermek için bir nevi kendi de beni sevdiğini haber etmek için bir şeyler yazdı diye hissediyorum sonra da hemen gidiyor.Poşede bakıyorum içinde bir şeyler var.Bir tane açılmamış bir kalem rotring.Kahverengi renkti.Açıyorum kalemi kırık çatlak yok ama hafif yıpranmış ya da kullanılmış gibi önceden.Bir de bir zarf var ama bu zarf daha çok düğün davetiyesi gibi.Hissediyorum ki o zarfta buluşacağım tarih var ama açamadan rüya bitiyor…

Okudunuz mu?  Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleykum selam. Gördüğün rüyanın tabiri hayırlıdır. Bekar kimseler için özellikle bu rüya sevdikleri veya çok seçecekleri birine kavuşma, bununla ilgili bir haber alma, olarak tabir edilmektedir. Uzun zamandir beklemekte oldugun bir konu hakkinda aydınlanacak konuyu nihayete erdirecek ve kafanı rahatlattığın gibi aynı zamanda mutluluğu da yakalayacaksın. Allah en iyi bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalb görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Rüyamda sabah evden çıkıp deniz kenarında bir yere koşmaya gidiyorum koşarken kuzenimi görüyorum kız arkadaşı var yanında ve erkek arkadaşları selamlaşıp devam ediyorum koşmaya sonra birisi arkamdan sırtıma vurup kaçıyor korkuyorum o an sonra kuzenimle oturuyorum ona anlatıyorum telefonum çalıyor o esnada hastenede çalışıyor muşum hastaneden erkek iş arkadaşım arıyor yarın görüşürüz diyorum ona oda yarın yoksun ki sen diyor bana tamam müsait değilim diyorum kapatıyorum sonra kuzenimle sohbet edip kalkıyorum nişanlımla pazara gidiyoruz ve o kalem görüyor tezgahta sarı renk ve baya var eline alıyor bunu alım bu kalemler pahalı oluyor diyor adam 300 TL diyor bende hayır çok pahalı alma diyorum bırakmıyorum ve uyanıyorum yorumlar mısınız hayır olsun inşAllah 🤲

Okudunuz mu?  Rüyada Kova görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Büyük hedefleri olan ve bu hedefleri için mücadele edip emek veren kişiler hedefledikleri yolda ilerleyişini gösteren ayrıca varacağın noktada mutlu, huzurlu, zengin bir kimse olabileceğine, aile hayatı kurmaya, projelerini gerçekleştirmeye ve hayırlı biriyle dünya evine girmeye işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda eski erkek arkadaşım ile aynı sırada oturcakmışız ben onunla aynı sırada oturmam küsüm diyordum. Tanımadığım kız arkadaşım gelip yanıma oturuyordu. Oradan çıkıp pasta almaya gidiyorum ama pastalar çilekli ve tazecik gözüküyorlar. Uygunda fiyatları hemen 4 5 dilim alıyorum. Bide et döner alıyorum ekmek arası onlarda tazecik. Oradan çıkınca annemi görüyorum ama değişik kiyafetle sanki neyse annemi ben sonra ararım. Diyorum eski erkek arkadaşını bıraktığım yere tekrar gidiyorum. Oraya gittiğimde elimde mor renkli uçlu kalem kırılmış olarak görüyorum ama tamamen değil sallanıyor . Erkek arkadaşım kırmış. Bende o anda benim yanımda bulunan kız arkadaşımmış ona erkek arkadaşımdan dert yanarken bri bakıyorum gizliden bizi dinliyormuş siyahlar içindeydi yalnız

Okudunuz mu?  Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. İstikbalin için adım atarken geçmişten ders alarak, yaptığın hataları göz önüne alıp bir daha yapmayarak atacağına, hakkında hayırlı güzel ve mutlu edici gelişmelere işaret ettiği gibi karşına çıkan nimetler için şükredip ahiretini göz ardı etmemen gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kibir görmek (İmam Nablusi)

rüyada kurşun kalem görmek imam nablusi, rüyada kalem görmek, rüyada kalem ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.