Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAMBUR OLMAK

Rüyada kambur olduğunu gören kimse, yakınları ve evladı tarafından kuvvetli ve muktedir bir kimsenin ona yardımcı olmasiyle çok mala yahut mülke kavuşur.

Rüyada görülen kamburluk, şöhretli bir iş ve rüya sahibi üzerinde birikecek bir borçtur. Çünkü sırt yüklenecek yerdir. Bazen de kamburluk günaha yorumlanır. Bazı tabirciler, kamburluk uzun hayat, bazıları da evlattır, demişlerdir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kambur bir adamla tanıştığını ve onunla dost olduğunu görmek kötü bir haberle büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

İbn-i Sirin’e göre; rüyada kambur olduğunu görmek, üzerinde ödenmesi mümkün olmayan büyük bir borçtur. Çünkü, sırt yüklenecek bir yerdir. Kamburluk günahla da kıyaslanır; bazılarına göre de kamburluk uzun ömür ve çok evlada da yorumlanmaktadır.

Okudunuz mu?  Rüyada Keten Tohumu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kambur olduğunu görmek bu güne kadar içinde taşımış olduğun utancın ve mahcubiyetin artık sırtınızda çok büyük bir yük olacağına ve bundan dolayı başınızın eğik gezmek zorunda kalacağınıza işaret eder.


rüyada kambur olduğunu görmek, rüyada kambur olmak, rüyada kambur oldugunu gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kalkan Balığı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.