Anasayfa
6 Mart 2022, 13:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAMYON

Rüyada kamyon, kedere yorumlanır. Rüyasında bir kamyonla seyahat ettiğini görmek, bulunduğu işinden memnun olmadığına; bir kamyonla eşya veya ticari bir malı taşıdığını veya taşıttığını görmek bir işten ayrılıp başkabir işe gireceğine; evli ise eşinden ayrılacağına, karısı hamile ise bir çocuğu olacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Köstebek görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kamyon görmek yaşlı bir kişi tarafından verilecek olan nasihatları dinlemeyerek başkalarının haklı çıkmasına sebep olacağınıza ve bundan dolayı etrafınızdaki kişilerin size ikinci bir şansı vermeyeceklerine işaret eder.


Yorum: Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.rüyamda babamın yıllar evvel sattığı kamyon kapının önünde duruyor ve ben gece o kamyonda kalıyorum.kamyon normal hayatta çok eski olmasına rağmen rüyamda geniş ve ferah.bir ara babam yanıma geliyor ve araba hareket ediyor sonra ben panikle el frenini çekip kamyonu durduruyorum..Yalnız rüyam çok aydınlık ve ferahti..Yani gündüzü gördüğümde hava açık ve aydınlık,geceyi gördüğümde korkusuz idi.Ben rüyamda orada olmaktan mutluydum.yorumlariniz için şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kasık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Uzun bir süreden sonra gelecek olan ferahlık anlamındadır. Ayrıca bu rüya işlerinizin iyiye gideceğine, geçim sıkıntılarından kurtulacağınıza tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda erkek kardeşim babamın tırına biniyor yanında babamda oturuyor tırı erkek kardeşim kullanıyor dağlara doğru sürüp gidiyor sonra koca bir kayaya çıkıyor tırın tekerleği çıkıyor ve çok hızlı bir şekilde dağlardan yuvarlanıp benim basıma çarpıyor benim yüzüm kan içinde kalıyor yanıma hemen eşim geliyor durumuma bakıyor benle ilgileniyor sonra kardeşim babam geliyor iyimisin falan diyorlar beni öyle görünce korkuyorlardı tabi ben kendimde oluyorum ama Burnum yarılmış öyle bana müdahale ederlerken uyandım yorumu nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Kuma görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayatta da sorunlarla boğuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça yenileri ile uğraşacağına ve tüm enerjisini bu şekilde harcayacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abim kocaman tır ve dorsesi ile beraber sürüyordu.Çok hızlı bir şekilde gidiyordu. Ben diyorum ki abi Yavaş yavaş yavaş sür rampaları kasisleri bayırları dorseyi savurur casına hızlı şekilde gidiyorsun. Ben diyorum Gittiğin yeri Sen bilmiyorsun ben biliyorum ama yine de hızlı gidiyordu bu şekilde çok hızlı sürüyordu ,hayır ola inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Kilim görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüya sahibinin zorlandığı ama yinede alın teri ile çalışarak elde edeceği imkanlara ve rızkına işaret olarak tabir edilir. Çok hızlı ve tehlikeli biçimde sürmesi ise dikkatli hareket etmesi açısından bir ikaz gibi kabul edilir. Sizde rüyanın hayrını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda komşumuzun evinine altında garaj var içeride ise un çuvalları istiflenmiş geri geri beyaz renk tır gelip durdu çuvalları indirdiler sonra dışarı çıktım kavgalı olduğum birisinden okulda yumruk yedim kafam 3 4 defa kanıyor mu diye kontrol ettim yoktu sonra dükkana gittim o sinirle ben orada çalışıyordum tanıdığım biri bana ayakkabı var mı dedi olduğu halde yok dedim arkadan birisi bana bağırdı uyandım sabah ezanı okunuyordu hocam bir yorumunuzu alabilir miyim

Okudunuz mu?  Rüyada Kömür görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bolluk ve berekete vesile olacak güzel gelişmelerin bir işaretidir. O kişiden yumruk yediğini görmen onunla barışarak dargınlığı bitirmeyi ve ondan iyilik görmeyi işaret olarak tabir edilir. Gördüğün rüyanın hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada tır görmek imam nablusi, Rüyada devlet adamı görmek , rüyada kamyon görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.