Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAN AKACAK DERECEDE VURMAK

Kan akacak derecede birisine vurduğunu görmek, sinirlenmeye işarettir. Bundan dolayı rüyada kendisine vurulduktan sonra kan akan bir yara olduğunu gören kimse, sinirlenir ve haline uygun düşmeyen bir söz söyler veya şiddetli bir hastalığa yakalanır.

Okudunuz mu?  Rüyada amca ve ailesini görmek

Rüyada hasta olan bir kimsenin kendisine kan akacak derecede vurulduğunu görmesi, o hastanın ölümüne yorumlanır. Bu rüya sağlam kimseler için, rızıktır.


Cevap: Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada birine kan akacak şekilde vurduğunu görmek hayatınızda olan olaylardan dolayı çok sinirleneceğinize ve bu sinirden dolayı ağza alınmayacak sözler sarf edeceğinize ve bundan dolayı kötü bir hastalığa yakalanacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiracı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Odunla Vurmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam, bayanım, rüyamda sevmediğim yaşıtım erkek kuzenimle birbirimizi uzun uzun kalın bir odunla dövdük. Hem uzaktan odunları birbirimize atarak yaralamaya çalıştık hemde yakına giderek sırtına sırtına vurarak. Çok çaba sarfedip sonunda galip geldim ona. Bayağı bir uğraşarak ve hırsla onun dayağının altında kalmadım ve bir de sanki onu cezalandırır, aklını başına al der gibi dövüyordum. Lakin ben gerçek hayatta da ondan hiç haz etmem. Yorumunuz nedir

Okudunuz mu?  Rüyada hz. Muhammed s.a.v. görmek

Yorum: Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Rüyada kavgaya tutuştuğun kişinin zor bir anına tanıklık edip ona yardımda bulunacağına, destek göstereceğine, ayrıca senin kafandan atamadığın strese, üzüntüye yol açan bazı düşünceleri üzerinden atarak rahatlamanın bir yolunu bulacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen yalnız Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Kız Kuzen Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kan Akacak Derecede Vurmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.