Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAN ALMAK

Bir kimse kan aldığını veya kan aldırdığını görse bir memlekete vali olur, yahut üzerine bir şey emanet edilir. Yahut kendisine şartlı olarak bir vesika verilir, yahut evlenir.

Rüyasında kendisine neşter vurulan kimse, bir kadınla evlenir o kadın ayrıldığında ondan nafaka ve kudretinin yettiği bir malı talep eder. Neşter vurulmamışsa nafaka talep etmez.

Eğer iğneci ve kan alıcı bir insansa, rüyay ı görenin ceddidir. Eğer bilinen bir ihtiyarsa o kimse onun dostudur. Eğer genç birisi ise o kimse onun üzerine senet veya borç yazan bir düşmandır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraya Vermek görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse rüyada birisinden kan aldığını görse, onlara zafer bulur. İhtiyar bir kimseden kan aldığını görse o kimsenin soyu yücelir. Genç birisinden kan aldığını görse, düşmanına galip gelir.

Bazı yorumcular, kan aldırmak, hastalığın gitmesine, bazıları da malın noksanlığına yorumlanır, demişlerdir.

Kan aldırdığını fakat kan çıkmadığını gören kimse, sonradan yerini bulamayacağı bir malı yere gömer yahut tekrar kendisine verilmeyecek bir emaneti birisine bırakır. Kan çıkarsa, o sene içerisinde vücudu sıhhatli ve afiyetli olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanal görmek (İmam Nablusi)

Kan aldığı şişesi kırılan kimse hanımını boşar, yahut ölür. Bazı yorumcular, kan aldırdığını gören kimse kazanca kavuşur, dediler.

Hapis olan kimsenin kan aldırdığını görmesi hapislikten kurtulmasına yorumlanır.

Kan alacak enjektörler hırsızlar, enjektörün takımları da, hırsızların kapı ve kilitleri açacak alet ve anahtarlarıdır.

Bazıları da kan almak kan alınan kimsenin sıhhate kavuşmak için iğnenin acısına tahammül ettiği gibi sabrederek acı ilaçları kullanmasıdır, dediler.

Sanatı iğneci olmayan bir kadının diğer kadından kan aldığını görmek, o kadınla sürtüşmeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada kurbanlık koyun görmek ne demek? tabiri nedir?

Bir kimse korktuğu bir kimseden kan aldığını görse onun kötülüğünden kurtulur.

Bazen de kan aldırmak, kendisinden kan alınan kimse tarafından haram malın harcanmasına yahut kan alan kimsenin haram mal kazanmasına yorumlanır. Onlardan biri oruçluysa orucunu bozar. Yahut bozacak bir iş işler.

Rüyada baş vegöz ağrısı için kan aldırdığını gören kimsenin baş ve gözünde olan ağrısı sona erer.

Bir kimsenin rüyada kan içmesi haram kazanca yahut gıybet etmeye yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumru görmek (İmam Nablusi)

Normal şekilde kan almayı bilen kimsenin, rüyada kan alması, rahata kavuşmasına

y orumlanır.

Sağ elinde kan alınan kimse, iyi bir geçim sürer ve malı bir kat daha artar. Eğer sol elinden alınırsa, o kimse ortak veya dostuna galip gelir ve onun ortak ve dostunun serveti bir kat daha artar. Eğer başında bulunan bir damardan fazla kan çıksa, o kimse başka birisinden istifade eder.

Damarının kesildiğini gören kimse, dostundan kendi hakkında bir söz işitir. Eğer damarından kan çıksa, o söz doğru bir söz olmadığından kendisi sevap alır. Eğer kan çıkmazsa hakkında dostunun söylediği söz doğrudur. Eğer o şahıs onun damarını enine kesse, o söz ondan kesilir bir daha söylenmez. Eğer o şahıs onun damarını uzunluğuna kesse, hakkında söylenen söz fazlalaşır. Ve defalarca söylenir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

Kendisinden kan alınmasını arzu ettiğini gören kimse, günahından tövbe eder.

Damarını yardığını vekan çıktığını gören kimse, tövbe eder. Günahlarından ve kötü hareketlerinden de döner. Eğer çıkan kan siyahsa o kimse büyük bir günahı işlemekte ısrar eder ve yakında tövbe etmesi de müyesser olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kepek görmek (İmam Nablusi)

Damarını yardığını ve ondan kan çıktığını gören kimse, günahtan çıkar veya onun elinden bir şeyi gider sonra yine ona döner.

Kan almak, senet gibi şeylerin yazılmasında malın elden çıkmasına yorumlanır. Çünkü neşter kalem ve kan ise mürekkep gibidir.

Bakire bir kız rüyada kendisinden kan alındığını görse, evlenir.

Küçük çocuk için kan alınmak, onun sünnet edilmesine, hapis için de onun hapisten çıkmasına yorumlanır. Zira kan, damarların içinde hapsedilmiştir.

Rüyada kan aldırmak, sağlığa kavuşmak için para harcamaya işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada tanımadığı bir kadının kendisinden kan aldığını gören kimsenin talih ve bahtı açılır.


Cevap: Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kan aldığını görmek şayet rüyayı bekar biri görmüş ise uzun zamandan beri hayatınızı birleştirmek için çok çaba gösteren kişi en kısa zamanda evlilik için hazırlıklar yapacağına ve işlerinizde çok büyük başarılar göstererek bir üst mevkiye çıkacağınıza işaret eder.


Cevap: Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

rafiye
Eğer gerçekten yazilgi gibiyse güzel bir rüya gormusum sonunda evlilik var insAllah…

Okudunuz mu?  Rüyada Kızmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm ben rüyamda kan aldırdığımı gördüm bir hastaneye gidip sol kolumdan kan aldırıyorum sonra iki ucu olan bir iğne var hemşire kanımı alıyor bir anda kan duruyor hemşireye sanırım iğneyi sol kolumun başka bir yerine saplayıp kan almanız lazım kan durdu diyorum maalesef çok yoğunluk var yarın gelmeniz lazım diyor ben de kendi elimle iğneyi çıkarıp kendi kendime iki ucunu iki ayrı damarıma saplıyorum kan poşetleri doluyor fakat kendimi aşırı halsiz hissediyorum hemşire de doğru yerden almışsınız fakat bu yerden almak halsizlik yapar diyor bu rüyanın tabirini çok merak ettim açıklarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kumbara görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ucunda zahmet olan bir durumun atlatılması için gerekli olan çabayı göstermeye ve bunun sonucunda güzel gelişmelere muvaffak olmaya delalet etmektedir. Feraha ermek adına karşına çıkacak zorluklara göğüs germek ile alakalı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

rüyada kan aldırmak, rüyada kan almak, rüyada iğne ile kan almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.