Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KANAT

Rüyada kanat görmek erkek evlatla yorumlanır. Rüyasında iki kanadı olduğunu görmek, iki erkek çocuğu olacağına delalet eder. Bir rivayete, kanat, elbise olarak da tabir edilir. Rüyada kanadının olduğunu ve uçtuğunu görmek, yolculuğa çıkmakla; kanadı olduğu halde uçamadığını görmek, hayırla yorumlanır. İki kanat, mal ve iki çocuktur. Bu sebeple kanadının kırıldığını görmek, çocuklarının hasta olmasına; kanadının koptuğunu görmek, çocuğunun ölümüne işarettir. Kanat aynı zamanda yolculuktur. Rüyasında kanadının vücuduna ağır geldiğini ve bu yüzden uçamadığını görmek, büyük bir günah işlediğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraya Vermek görmek (İmam Nablusi)

Kanat, mal ve yolculuktur. Bazen de kanat, rüya sahibi için akrabaları tarafından gelecek yara ve acıya yorumlanır.

Kadının kendisine ağırlık verdiğini ve uçamaz hale geldiğini görmek, günah işlemiş olmaya yorumlanır. Rüyada kanat görmek erkek evlatla yorumlanır. Rüyasında iki kanadı olduğunu görmek, iki erkek çocuğu olacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kanat görmek işlerinizde büyük aşamalar göstereceğinize ve bundan dolayı telfi alacağınıza ve bu telfinin sizi rahatlatacağına borçlarınızı zamanından önce kapatacağınıza ve etmiş olduğunuz duaların karşılığını alacağınıza işaret eder.


Rüyada kanat görmek

basitadam
Selamun aleykum,Rüyamda arka plan simsiyah kap karanlıktı sonra bem beyaz bir kanat gördüm kıldan ince tüyleri vardı o kanat aşağıdan yukarı şekilde kafam ile gövdemi kaplarcasına dik bir şekilde önümde belirdi kanatın tüyleri açılmıştı birleşik değildi o belirti kayboldu sonra beyaz kılıç çizgisi rengi gördüm kılıçı görmedim ama kılıcın beyaz izini gördüm kılıç savrulurda iz çıkarya o iz idi kılıç çizgisi eğri idi dümdüz değildi ayın hilal şekli gibiydi önümde belirdi iz rüyanın devamında siyah bir kılıç izi gördüm onun şekli hilal den daha düz gibiydi ve boyut olarak daha küçükdü.rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olur,teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kefen görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı tabir edemem. Çünkü mana ve yorum verebilecek bir yönü olduğunu sanmıyorum. Zaten bir rüyayı tabir edebilmek için çok berrak ve çok açık bir rüya olması gerekir.


İmamı Nablusi rüya kanat , Siyah küçük kanat gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaybetmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.