Anasayfa
11 Aralık 2023, 7:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAPI

Rüyada kap ı, o evin işlerini yürütene yorumlanır. Bundan dolay ı ev kap ısında meydana gelen fenalık ev sahibine aittir. Açık kapılar rızık kapılarıdır.

Evlerin kap ıları kadınlara aittir. Kilitli kap ılar bekar kızlara, açık kapılar ise dul kadınlara yorumlanır.

Demir bir kapıyı kilitlediğini görmek, evin sağlamlığı ve kapının faydası nisbetinde bekar bir kızla evlenmeye yorumlanır.

Evin kap ısının değiştiğini görmek, ev sahibinin halinin değişmesiyle tabir edilir.

Evin kapısının düştüğünü yahut dışarı çıkarıldığını veya yanmış ya da kırılmış olarak görmek, evin idarecisi için bir musibettir.

Ev kapısının kapatılmış olarak görülmesi, ev halkı hakkında büyük bir musibete yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kebap görmek (İmam Nablusi)

Evinin kapısının büyüyüp genişlediğini ve kuvvetli olduğunu görmek, o evin idarecisinin halinin güzel olmasına yorumlanır.

Evinin kapısını arayıp bulamadığını gören, dünya işlerinde hayrete düşer.

Bir kimse rüyada bilinen veya bilinmeyen yerlerden kapıların açıldığını görse, o kimse için dünya kapıları açılır ve talihi doğar. Kap ılar haddinden fazla açılmış ise, o evin harap olmasıdır.

Eğer kapıların yola açılmış olduğu görülürse, o kimsenin nail olduğu dünyalıktan ister hakkı olsun ister olmasın garipler ve umum insanlar için hisse çıkarılır. Kap ı evin içine açılıyorsa, nail olacağı dünyalık başkaları için olmayıp sadece ev halkı içindir.

Dar bir kapıdan genişliğe çıktığını gören kimse, geçim sıkıntısından kurtulup, gam ve korkulardan emin olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Koklamak görmek (İmam Nablusi)

Evinin iki kap ısı olduğunu görenin hanımı, fesad çıkarıcı bir kadındır.

Bilinmeyen bir kapıdan içeri girmek, düşmana galip ve muzaffer olmaktır.

Bazen meçhul kap ılar ilme, rızk ve kazanca, yolculuğa, rüyayı görenin hayır ve şer kap ılarının açılmasına işarettir. Kap ılardan çıkmak, ayrılıktır. Çıktığı kap ı güzelse, hayır ile ayrılığa, çıktığı kap ı yıkılmış veya dar ise, şerden çıkıp nefsi için kurtuluşu istemesine yorumlanır.

Kapıdan çıktığında genişlik, yeşillik ve güzel kokulara tesadüf etmek, ahiretinin güzel olmasına işarettir.

Rüyada kapının açılması işlerin kolaylığına; kapanması, sıkıntı ve geçim darlığına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Koltuk Altı Kokusu görmek (İmam Nablusi)

Kapının göğe açılması, duanın kabul olması ve günah işlemekten kaçınmay a; birçok kapıların göğe açılması ise uzun azab ve intikama ve sıkıntılara işarettir.

Evinin kap ısının yeni olduğunu veya marangozun onu düzelttiğini gören, sıhhat ve afiyetle müjdelenir.

Kapısını kapatmak istediğini, fakat kapatamadığını gören kimse hanımı tarafından meydana gelecek bir güçlükle karşılaşır.

Bir kimse kapısını çıkarılmış ve onun üzerine başka bir kap ı konulmuş olarak görse evini satar.

Bir eve girip kapısını kırdığını görse, o kimse günahtan kendisini korur.

İki halkasıyla beraber kapı, borcu için kendini arayan iki alacaklıya yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kapı görmek sizin için çok önemli değerli ve güvendiğiniz dostlarınızla kader birliği yapacağınıza ve etrafınızda sürekli güvenilir kişilerin olacağına ve evli iseniz çok hayırlı bir evleda sahip olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kapı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir aracın içinde yolcular var ön koltukta erkek arkadaşim oturuyor camindan bakıyoruz bir ev var beyaz bir ev evin kapısını önümdeki oturan adama gösteriyorum evimizin kapısını böyle yaptıralım diyorum kapı çok büyük ve güzel bir kapı aynalı beyaz ve pembe renkte rüyamı yorumlar misiniz teşekkür ederim


Yorum: Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir evin görülmesi genellikle hem dünyada hemde ahiretteki hayatın bir işaretidir denilmiştir. Yani bu dünyada hem maddi hemde manevi açıdan güzel ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahavle Vela Kuvvete İlla Billah demek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Ben rüyamda bir odadayım. Kapıyı zorla açmak isteyen biri var. Bende içerden kapıyı tutyorum ki açılmasın. Birden içeride Birkaç kişi beliriyor. Bir erkek beni bir kenara itiyor ve kapıya beyaz bir kovada olan suyu döküyor sonrada o suyu benim ve çocuklarımın üstüne. Bana diyorki, korkma içeri girecekle odayı yakacaklar, ama size bir şey olmayacak, bu su sizi koruyacak. Aynende öyle oldu rüyamda. Şimdiden Allah sizden razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz Satıcısı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün bu durum gerçekteki zorluklar ve bu zorluklara karşı Allah’a ettiğin duaların karşılık bulmasıyla sıkıntılarından, çaresiz kaldığın her türlü durumdan kurtulmana ve Allah tarafından korunarak sana ve ailene herhangi bir zarar gelmesine engel olması anlamı taşımaktadır. Borç, hastalık vb. ne sorunun varsa son bulacağına delalettir. Allah en iyisini bilendir tabi.


Veysi 16
Selamün aleyküm rüyamda benimle bir arkadaşım üst geçitten inip karşıya geçiyoruz elimde boş kova yuvarlandı gitti. Arkadaş peşinden gitmek istedi. Bırak dedim lokanta gibi bir yere girdik masada tabakta köfte et bir tane ağzıma attım. Garson baktı biz çorba içecez dedim arkadaşa gel sana çorba ısmayayım dedim derken çıkışı aradım kocaman bir kapı çıktı açtım çıktım yanlızdım. O esnada uyandım.yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Zorlukların ardından alacağın iltifatlara, övgülere, hak ettiğin başarılara, emeğinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, üstlerinden ve çevrenden saygınlık kazanacağına, itibar sahibi olacağına, ayrıca yemeğe olan düşkünlüğüne, ağız tadına önem verdiğine de işaret eden durumu ve olabilecekleri gösteren hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba
rüyamda bilmediğim boş ferah hiç eşya olmayan bir evdeymişim sanki evin girişinde oturuyorum ama geniş bir oda gibi sağımda solumda bir sürü beyaz açık kapılar var öylece oturup bakıyorum kapıların ardında ne var bakmadım sadece sağlı sollu bir sürü yarı açık bembeyaz ahşap ev içi kapıları vardı
Birde başka bir rüyamda da bir arkadaşıma beyaz bir bina gösterdiğimi gördüm arkadaşıma diyorum ki bak bu bizim müdürün eski evi ama gösterdiğim bina bir sitedeymiş resmen bembeyaz şato gibi ve parlıyordu sanki bide diyorum ki bu sitede çok güzel villalarda var diye anlatıyorum ama arkadaşıma gösterdiğim bina pas parlak bembeyaz çok güzeldi bir korkum için dua edip yatmıştım o gece gördüm bu rüyayı

Okudunuz mu?  Rüyada Kasık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. İlk rüyan senin insanlara karşı acamadığı kapaklarına yönelik olup onlara yeteri kadar güvenmediğine, onlarda her zaman saklı bir şeyler olduğunu düşünmene delalettir.
İkinci rüyanın tabiri ise önünün Aydınlık, açık, engelsiz olmasına yöneliktir. Var olan sıkıntılardan kurtulmak ve feraha erişmek manasına gelmektedir. Dualarının kabul edilişinin müjdesi olarak da yorumlanmaktadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.Ben şu an hastayım evliyim bayanım.Rüyamda işyerimdeymişim ama değişik bir yer.Beraber çalıştığım erkek iş arkadaşımla 2.kattayız ve bir ilaçla ilgili konuşuyoruz ve bir ilaç kutusu var. Sonra bir anda o kutu sanki pencereden rüzgarda uçarak büyük bir caddenin karşısındaki bir askeri kışla kapısının önüne düşüyor.Kapıda nöbetçi askerler var. Üzülüyorum halsizim ben nasıl oraya gideceğim diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafa görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin ahlakının güzelliğine, kalbinin temizliğine, içinde herhangi bir kötülük barındırmadığına bunun yanı sıra etrafında olumsuz konuşmalara bu perspektifle bakarak kulak ardı edeceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kapı görmek, rüyada mandal görmek imam nablusi, rüyada tahta kapı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.