Anasayfa
12 Temmuz 2023, 18:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAR

Rüyada kar görmek, rızıklara, menfaatli şeylere ve hastalıklardan iyileşmeye yorumlanır. Bazen kar ile ateşi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbet anlamına gelir. Zira ateş karı eritmemiş ve kar da ateşi söndürmemiştir.

Karın mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmeye işarettir. Karın mevsimsiz görülmesi, soğuk algınlığı ve hastalıklara, bazen de yolculuğun ertelenmesine, yolcu ve kiracıların kazanç ve menfaatlerinin mümkün olmamasına yorumlanır.

Kar az olup yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa yorulur.

Üzerine kar yağdığını gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar meydana gelir.

Karın üzerinde uyuduğunu gören hapsedilir.

Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa yorumlanır. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir.

Yağan karın halka zarar vermemesi ve çabuk erimesi, geçecek sıkıntı, üzüntü ve kaygı olarak yorumlanır.

Ekilmiş ve kuru bir yer üzerine yağan kar, yağmur, hükmündedir ve o yer halkına gelecek rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa işarettir.

Kar yağdığını fakat kendisini şemsiye vs. gibi şeylerle koruyup kardan etkilenmediğini gören kimse, işlerinde temkinli olur ve kendisini koruması ile korkusuz olarak yaşamasına yorumlanır.

Ekin ekilip ziraat yapılan ve yağması faydalı bir zamanda karın yağıp o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplandığı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına, çok ucuzluk ve bolluğun olmasına işarettir.


Cevap: Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

Abide
Rüyamızda kar görme tabiri için Allah razı olsun.

< Rüyada kar görmek, rızıklara, menfaatli şeylere ve hastalıklardan iyileşmeye yorumlanır >
rüyada kar görmenin tabiri güzelmiş:) hayır olur inşAllah

Allah razı olsun 2 gün önce görmüştüm bakmaya fırsatım olmamıştı..


Cevap: Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yola çıkacaktık bizi almaya gelen kişiye kapıyı açtım baktım kar yağmış bizi almaya gelen kişi gayet neşeli idi gülüyordu öbür tarafta bulunduğumuz ev çok güzel bir villaydı sanki büyük bir kış bahçesi vardı yakınlarım ordaydı gayet keyifli bir manzara vardı


Cevap: Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Kar yağdığını görmek rüyayı gördüğünüz mevsime göre tabir edilir. Eğer kar mevsiminde görülmüşse bu hayırla tabir edilir, huzurunun ve işinin yerinde olduğuna yorumlanır. Ama mevsimsiz kar yağdığını görmek ise yaşayacağı ailevi sorunları olacağına ve sıkıntılar çekeceğine işaret eder. Elbette her zaman en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda daha önce hiç gormedigim bir yerin balkonunda uyudugunu sonra ustune kar yagdigini goruyorum ve onu hemen alip iceri yatiriyorum. Bu arada son bir haftadir rüyamda hep oglumu goruyorum ve son iki gundurde kar goruyorum.


arifselim
Bu rüya olgunlukla hareket etmeye ve rüya sahibinin, her daim şükrederek yaşadığı için ruhsal olarak güçlü ve her koşulda ayakta duran biri olacağına da tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


zeki damar
selamun aleyküm rüyamda amcaogullarım ve rahmetli halam oglu yanımdaydı aksamdı birden bakıyordum yer kar olmus çok güzel bir kardı ustunde kayıyorduk sonra bakıyorum kar yavas yavas erimeye baslıyordu amca ogluma Allah ıslah etsin seni diyordum bana guluyordu bende 3 defa Allah ıslah etsin seni diyordum uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimse için korkularının üstesinden gelmeye ve yeteneklerinden istifade etme şeklinde yorumlanır. Ayrıca başkalarına faydası dokunacak işler yapmaya ve çevresinde sevilen bir kimse olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam,rüyamda pencereden bakıyordum,birdən kar yağdı,bu kar ağaç budaqları gibiydi,şaxeli,ve ben şu ağaç budaklı karları elimle tutup,çocuklarıma evin içine getirip,"alın,bakın"diyorum,sonra da eriyip,kayboluyolar.ancak su şeklinde eriyip yok oluyorlar.lütfen cevaplandırın.rüyayı 02mayıs 2017de gördüm.teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Karın yağdığını görmek genel olarak hayırlıdır. Ancak mevsiminde değilseniz bu bazen sıkıntı ile yorumlanır. Gördüğün rüya ise Allah’ın izniyle iş ve benzeri önemli konularda doğru kararlar vermek manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada kar yagmis her yer kar dizlere kadar bir yandanda dagda patlama oluyor lavlar akiyor.ev halki arabaya binip toplanip lavlardan kaciyorlar.
Kar yagarken lav akmasi
Rüyada lav aktigini gormek


arifselim
Bu rüya kar ile zararın karıştığı, herşeyi göze alarak bazı işlere girişmeye işaret eder. Kişinin kendisine güvenmesine ve başarıya ulaşmak için çok çabalamasına delalet eder. Kar görülmesi ise ancak kış mevsiminde görülürse olumlu manaları vardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim bana sarılmış yürüyoruz bir köy evinden çıkmışız her taraf yeşillik hava güneşli ama bizim üzerinize pamuk gibi kar yağıyor ama hiç soğuk değil yere düşmeden yok oluyorlar eşim bana daha sıkı sarılıyor o beni sıkınca uyandım neye çıkar acaba bu arada eşim cezaevinde


arifselim
Rüyada eşine sarıldığını görmek, onu özlediğine ve gören kişinin ömrünün uzun olmasına işaret eder. Ayrıca bu rüya doğru kararlar almaya ve çok iyi ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a rüyamda bir eve taşinmisiz evin disi iyi ama ici bakim ve temizlik istiyr arkadaşlrm var evn icnde temizlik yapiyolar bnm esyalrimi da askiya asili bir sekilde bir evin kapisinn onune koyuyorlar ve uzerlerine kar yagiyor ben esyalrimi almaya gdyrm ve bnm ustume de kar yagiyor. Cevaplarsnz çok sevinirm. Smdiden teşekkür ederm18.07.2017


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gerçek hayatınızda yapacağınız bir yolculuğa veya bulunduğunuz durumdan farklı bir duruma geçmeye işarettir. Ayrıca içinde bulunduğu sorunlarının çözümü için çareler aramak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


KayıtsızHatay
Hayırlı günler hocam. Ben Hatay da deniz kenarında bir ilçede yaşıyorum. Bugün sabah namazından sonra rüyamda balkondan baktım kar yağıyor ve ben içeride oturan misafirlere bakın Allah’ın mucizesine bu mevsimde kar yağıyor. Dedim. Çabuk bakın erimeye başladı dedim.


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada yaz günü görülen kar yağması, beklenmedik aksiliklerin gerçekleşmesine ve bu yüzden etkilenerek üzülmeye işaret eder. Ayrıca sounları hakkında kimse ile konuşmamaya ve içine attığına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
6 aydir olmasini beklediğim ve bir türlü olmayan bir işim için istihare ye yattım .
Elimdeki bu iş hayırlı mı
Yoksa çıkayım mı diye..
Rüyamda kar yağmış
Üzerinde kayiyorum
Ve kayarken bir avuç kar alıp yedim
Çok güzel di.
Sonra diğer tarafa bakıyorum yeşillik
Yani kar yok.
Aynı yerde
Aynı anda
Hem kar, hem yeşillik görüyorum.
( Bu arada bu rüyayı
17 Eylül de gördüm . Mevsime göre tabir değişirse diye )


arifselim
Evet, mevsimine göre kar görme rüyalarının yorumu değişir. Bu rüya mevsiminde görülmeyen kar olduğu için olumsuz manaya yorumlanır. Yinede önemli olan senin kalbine gelen hissin ne ise onu bir işaret olarak kabul edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok yoğun karla kaplı bir yerdeydim kendimi ve çevremi korumak için düşman birini öldürüyordum gömmek için karanlık bir mahzene iteliyorum ölüyü ve üzerine kar atıp onu sakliyorum


arifselim
Bu rüya kapanmış olan hesapların yeniden açılması anlamındadır. Eskide kalmasını ve unutulmasını dilediği bazı şeylerin tekrar gün yüzüne çıkarak huzursuz olmasına tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda pencereden dışarda kar yağdığını gördüm yavaş biçimde yağıyordu koşarak dışarı çıktım, yerde kar vardı bende ellerime kar alıp gökyüzüne bakıyordum. (Kış mevsimindeyiz)


arifselim
Aleykum selam. Özellikle de kış mevsiminde kar görmek çok iyidir. Sorun ve tartışmalardan uzak kalabilmeye ve kendisine huzur verecek şeylere yönelmeye işarettir. Genellikle iyilikler karşılaşmaya tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün Aleykum
Ben rüyamda yeşillik ve Ağaçlı bir bahçe görüyordum. Bunların üzeri hafif karla kaplıydi.Yanimdaki arkadaş buraya senin evin yapılacak dedi.Sonrasinda uyandim.Ne anlama gelir.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya eğer kar mevsiminde görülmüş ise çok hayırlıdır. Bu dönemde görülen bu rüya haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir edilir. Daima rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ve Hayırlı akşamlar. Ben rüyamda kar gördüm ve temiz olan karı secip kartopu oynuyordum sevdiğim ile. Ne anlama geliyor acaba? Herşeyin hayırlısını Allah bilir tabi.


arifselim
Aleykum selam. Esasen kötü bir anlamı olmasa da yalancı ortamlarda çok neşeli ve güzel zamanlar geçirmesine işaret olarak kabul edilir. Çok mutlu olmaya ve dikkatleri üzerine çekecek hale gelmesi manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Dün gece rüyamda camdan dişari bakiyorum dişari karanlik ama kar yagmiş çok değil yerlerin bazi bölümlerini kapatmiş kardeşim ve annem dolu yagmiş diyo ben yok kar diyorum gece olmasina rahmen kar bembeuaz ve parliyor


arifselim
Her rüyanın illaki bir tabiri olması gerekmez. Böyle rüyalar hayırlıdır ancak çok özel anlamları olmaz. Kar yağması eğer mevsiminde görülmüşse özellikle iyi ve hayırlı manalarda yorumlanır. Sizde hayırlısını dilemeniz yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… İlk Rüyamda; Babaannemin evinde uyanıyorum ve mutfağa gidip aradaki camdan dışarı bakıyorum ve kar yağmış olarak görüyorum fakat kar hâlâ yağmaya devam ediyor ama yavaş, az, usulca fakat yağdığı net şekilde görülebilir. Sonra rüyamı hatırlayamıyorum. ( Ben normalde de tatil günlerinde babaannemin evinde kalıyorum. )

Okudunuz mu?  Rüyada Kel görmek (İmam Nablusi)

İkinci Rüyamda İse; Okuldayım ve bilgisayar meslek dersimi ve derste yanlış hatırlamıyorsam eğer öğretmen bana bir şey soruyor ve soruyu doğru cevaplıyorum. Sonra yine yanlış hatırlamıyorsam eğer sınıftakiler "ooo!" falan diyor. Ve sonra teneffüs oluyor ve ben sevdiğim kızı görmeye gidiyorum. ( Fakat onunla gerçek hayatta çıkmıyorum. ) Ve teneffüste bizim bulunduğumuz katta o kadar yoğun ki, öğrenciler var. Fakat gerçek hayatta rüyamda gördüğüm kadar yoğun olmuyor. Ve sonra sevdiğim kızı en yakın kız arkadaşıyla görüyorum. Yanında bir tane daha kız var fakat o kız zararsız birisi, çünkü gerçek hayatta o kızı biliyorum ama tanımıyorum bu nedenle de kimseye bir zararını görmedim. Neyse, sonra sevdiğim kız, kankası ve o kız konuşuyorlar ve sevdiğim kızın kankası bir ara bana bakıyor ve bende acaba benim hakkımda mı konuşuyorlar diye düşünüyorum saniyelik olarak ve sonra sevdiğim kızdan bir tane daha görüyorum. İkisinin üstündekiler ise farklı bir tanesi siyah mont giymiş kankasıyla beraber; diğer ise üstünde fildişi renginde bir kazak vardı ve kankası yok, tek geliyordu. Ve o da kantinden geliyordu. Bir şey almıştı. Neyse, o gelirken bana seslendi, ismimle. ( Gerçek hayatta da bana ismimle sesleniyor.

Hiçbir neden yokken, sadece benim ona gülmemi ve onunla sohbet istiyor sanırım. Bilmiyorum bende tam olarak çünkü kadınları çözemiyorum. ) Neyse, adımı sesleniyor ve bende ona bakarak gülüyorum. Ve sonra diyorum ki: "Ama sen burdasın? Nasıl oluyor?" gibi bir şey diyorum. Sonra beraber sınıfa geçiyoruz. ( Gerçek hayatta meslek derslerinde iken sınıfımız 3 gruba ayrılır. Ve onlar ikinci gruptayken bense 3. gruptayım. ) Neyse, sonra onların sınıfına geçiyoruz, giriyoruz sınıfa ve sadece 1 kişi var ya da yok, tam hatırlamıyorum. Sonra oturuyoruz bir sandalyeye. O benim karşımda ve bende onun karşısındayım. Neyse, sonra Benle bir sohbet açıyor ve yanlış hatırlamıyorsam o bana ilk başta "eee! nasıl gidiyor?" diyor. Ve ben de "Aynı, ne olsun, senin nasıl gidiyor?" diyorum. Ve o da benim verdiğim cevabı veriyor. Ve sonra kantinden aldığı bisküviyi bana ikram ediyor ve bende "yok, sağ ol." tarzı bir cevap veriyorum. ( Gerçekte de böyleyim. Birisi bana bir şey ikram ettiğinde geri çeviririm. Sadece çok ısrar eder ve bu ısrarla pesimi bırakmazlarsa kabul ediyorum. ) Neyse, bir yandan o elindeki bisküviyi yiyor ve bir yandan da hem ben onunla hem de o beninle konuşuyor ve o benle ya da ben onunla konuşurken rüyada ona dokunarak konuşuyorum, hatta sürekli olarak ona dokunarak, onun koluna. ( Gerçek hayatta da böyle. O benimle konuşurken ben onun koluna dokunuyorum. ) Ve rüyanın sonrasını hatırlamıyorum. Daha doğrusu bitiyor.

( Sizce bunun anlamı nedir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve özür dilerim. Sanırım bu rüya yazma bende bir takıntı haline geldi artık. Onun için özür dilerim canınızı çok sıktıysam. Ama yine de teşekkür ederim. )


arifselim
Aleykum selam. İlk rüyan hayırlı ve güzel bir rüyadır. Sadece yaz döneminde görülürse bu rüya iyi değildir. Ancak kış mevsiminde ise bu rüya iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi)

İkinci rüyan ise, genellikle gerçek hayattaki düşüncelerin rüyaya bir yansımasıdır. Bir diğer açıklaması ise, iyi ve güzel haberler alınacağına, işlerinin düzeleceğine ve birbirine yardım eden bir ortamda bulunacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam… Rüyamda böyle pekmezle uğraşıyorum ve her tarafa dokup saçıyorum pasta yapmaya çalışıyorum. Sonra anneme söylüyorum döküldü diye bir şey olmaz diyor. Sonra okula gidiyorum giderken her tarafın kar olduğunu görüyorum 2erkek kardeşim ve babam da var kartopu oynuyoruz benm canim çok kar yemek istiyor bir yandan da yiyorum. Ben arkadşlarimla da kar oynayacaktim diyorum, neyse yarın da onlarla birlikte oynarım diyorum.. Yorumlarsanız sevinirim…


arifselim
Hayırlı günler. Hem pekmez ile uğraşmak ve hemde kar gördüğün kısmı çok hayırlı olarak açıklanabilir. Rüya sahibinin çok güzel durumlarla karşılaşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum hocam ben rüyamda sira sira tamamen kardan bembeyaz daglar ve her yeri karla kapli olan bir yerde oldugumu gördüm. Yanimda erkek kardesim etrafta bazi insanlar vardi. Kocaman nerdeyse 1 metre boyunda bir kar tanesi vardi sekli iyice belli oluyordu. Elimi kar tanesinin uzerine koyuyordum sanki bize ait birseydi ve ben onu atmak istiyordum. Sonra aniden bir ruzgar esiyordu yagan karlar ruzgarla ustumuze doğru geliyordu. O kadar siddetliydi ki o koca kar tanesi hareket etmeye basliyor hizla ustumuze doğru geliyordu. Ya bize carpacak ya da diğer insanlara diye düşünüyordum. Kardesim beni boynumdan tutup koruma maksadiyla yere cokturuyordu. Ikimizde egilip bekliyorduk ruzgar tam arkamizdan esiyordu ama karlar ustumuzden gecip gidiyordu. Kar tanesi bizden biraz ileriye saplabip kiriliyordu. Ruzgarda duruyordu. Gidip bakiyorduk bir kaç yerden kirilmisti iyiki kimseye carpmadi diyordum.

Hocam arastirdim ama tam bir şey bulamadim bulduklarimi birlestiremedim. Siz bilginiz elverdigince yorumlar misiniz?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için özellikle de aile veya iş hayatında ortaya çıkan sorunları çözmek için mücadele ettiğine ve çözümler aradığına işaret olarak yorumlanır. Sonunda olumlu sonuçlar elde etmesine ve başarılı olmasına da işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ruyamda sözlümle tatile gitmişiz. Ben disari cikiyorum bir bakiyorum ki heryer bembeyaz kar ve hiç ayak izi yok,çok pürüzsüz. Etrafta küçük daglar da var ve onlar da bembeyaz karla örtülü. Sözlum benden 5 metre kadar ileriden geliyor bana dogru. Ikimizi arasida vir yerde de bembeyaz bir ayı var. Ayi çok sevecen ve mutlu. Sozlumle beraber yanyana gelip karda eğleniyorlar çok mutlular. Onlar ziplayip kendi etraflarinda döndükce kar toz gibi ikisinin etrafini sariyor hafif hafif. Bu ne anlama geliyor?yorumlarsanız çok sevinirm


arifselim
Aleykum selam. Kış mevsiminde kar görmek iyi ve hayırlıdır. Ancak görülen ayı bir rakip ve zarar vermek isteyen kimse anlamındadır. Dost gibi görünen ama aslında kötülük sahibi bir kimse olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybetmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
SelAmun aleykum rüyamda yağmur yağıyor daha sonra camdan dışarı baktığımda yerlerde kar var kocamla birlikte camdan evimizin kapısına baktığımızda kar o kadar çok yagmiski evin boyunu geçmiş en tuhaf yani sokaklarda çok az ama kapimizin önü evin boyunu geçmiş dışarı çıkmamız imkansız şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibi için sıkıntılı ve zor zamanların geride kalacağına, maddi hayatında yeni bir sayfa açılacağına ve yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sibellammm
Hayırlı gunler dilerim… Rüyamda önce beyaz beyaz bir şey yağıyor kar gibi ama kar değil, sonra boyle yuksekte gibiyim evin balkonunda gibi.. Sonra bakıyrm gercekten kar yagıyor dokunuyorm kar oldugunu teyit ediyorum yorumlarsanız sevinirim…


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya eğer şimdi yani yaz mevsiminde görülmüşse iyi ve hayırlı yorumlanmaz. Hiç beklenmedik sorunlar ve zorluklarla karşılaşmaya işaret olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda arkadaşımın evindeyim. Misafirleri geliyor bir sürü yiyecekler. Sonra pencereden bakıyorum
Evin dibinde kocaman bembeyaz karla kaplanmış bir dağ. Hemen tırmanıyorum annem ve ablam da var. Karı elime alıyorum çok güzel diyorum.
Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Gerçekte yaşanacak olan ve sizin kişiliğinizle alakalı olan bir durumun yansıması olan bu rüyada, cesur, atılgan ve korkusuz oluşunuz var olan veya olacak işlerinizde başarılı olmanızı sağlayacaktır. Allah en iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ruyamda yaz gunu balkona cikiyordum. Hava guzeldi sonra kar yagmaya basladi disari ciktim karin altinda biraz yurudum sonra yagan karin eridigini su oldugunu gördüm. Cevaplarsaniz sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hiç beklenmeyen bazı olayların vuku bulacağına delalettir. Düşünmeden ya da ailenize danışmadan hareket etmeniz sonucunda yapacağınız hataların sonucunda pişmanlık duyacaksınız. Vakitsiz gelen üzücü olaylara işarettir. Allah en iyi bilendir tabiki.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Bu gece rüyamda kar yağmış gördüm
Bir başka şehirdeki halamın evinin balkonundan görüyorum yerler kalın tabak kar olmuş
Sonra kendimi o kar üstünde görüyorum kardan alıp yüzümü yıkıyorum sanki başımıda yıkıyorum ama karı alıp yüzüme başıma atınca su oluyor
Sonra 2 yaşındaki küçük oğlumda kucağımda oluyor onunda başını sabunlamışım sanki Kardan alıp alıp yıkıyorım yine su oluyor kar başına koydukça. Yıkıyorum onuda öyle. Kar kalın. Üst tabakayı kirli olur diye sıyırıp alıyorum oğlumun başına.
Sosyal medyadan takip ettiğim şuan bulunduğum şehirde değilde evimin olduğu şehirdeki bir çocuk doktoru ilerden sesleniyor kahve istiyor benden. Bende oğlumun işini bitirip yapayım diyorum.
Sonra oğlumla sanki bir elimdede bebek arabası olarak merdiven iniyor gibiydik. Tam görmedim o inmeyi. Kale merdiveni gibi tsş yspı dar bir yer gibiydi sanki.


Tohat
Hayırlı günler. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz hayaliniz veya projelerinizin bir an önce hayata geçirilmesini istediğinizi ve bunun için atağa kalkmanız gerektiğini düşündüğünüz bir rüyadır. Hayalleriniz gerçekleşecek ve istediklerinize ulaşacağınızı işaret eder. Yine de en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm herkese… arkadaşlar neredeyse 5 aydır başımda büyük bir dert var çok sıkıntılıyım musallat olduğunu söylediler gitmediğim yer kalmadı ama geçmedi bir türlü sıkıntılarım. Hala üzerimde musallat olduğunu düşünüyorum hatta. Ama bazen çelişkiye düşünüyorum acaba hissettiklerim ve düşündüklerim benim ürünüm mü diyorum yoksa dışarıdan hala tesir mi var? Bu süreçte hep aynı tarz rüyalar gördüm ve baktığım anlamlar beni tatmin etmedi açıkçası kötü bir anlam olup olmamasından ürktüm. Acaba buradaki hocalarımın fikri nedir merak ettim. Rüyalarımdan birinde çatı üstünde ince kar gördüm. Daha sonraki bir rüyamda okul yoluma giderken uzaklara baktım ve iki tane yüksek ve tamamen karla kaplı dağ gördüm ve arabadaymışım yanlış yöne döndüm. Başka bir rüyamda ise güzel bir kız çocuğunu hastane gibi beyaz yerli bir yerde sağ tarafına yan yatarken gördüm. Sonra kıza eğilip bakınca onun benim çocukluğum olduğunu gördüm. Annem de o kıza dönük yatıyordu ve sağ eli onun üstündeydi ama annemin yüzü bunalımlı gibiydi 🙁 en son rüyamda da istanbuldaymışım ve kar yağmaya başladı. Annemde beni rüyasında yerde yan yatarken gördüğünü ve eve yağmur suyunun girdiğini söyledi 🙁 o suları temizledim dedi ve camlarda gül gördüm dedi. Kısacası hep aynı şeyleri görmemizin bir ilahi anlamı mı var acaba?

Hocam ben 4 5 aydır çok sıkıntılıyım. Sıkıntılarımın sebebinin musallat olduğunu söylediler zaten bu süreçte hep korkunç ve çirkin rüyalar görüyordum. Bir çok şeyhe ve ehlisünnet kimselere gittim ama derdimden kurtulamadım öyle ki acaba bu gerçek ben miyim yoksa bu melunların tesiri altında mıyım diye şüpheye düşüyorum. Neyse bu süreçte normal bir kaç rüya gördüm ve hep aynı ögeleri içeriyor. İlk rüyamda evimizin karşısındaki evin çatısında ince kar gördüm yerlerde yağmurdan dolayı ıslakmış. Diğer rüyamda okul yoluna gidiyorum ve uzaklara bakınca 2 büyük dağ gördüm ve tamamen beyazdılar karla kaplıymış. O sıra yanlış yöne döndüm. Ve birden bire kendimi başka bir yerde gördüm bir şey arıyordum bir odaya girdim ve hastane gibi beyaz fayanslı yerde küçük bir kız çocuğu sağ yan tarafına yatıyordu sonra o kıza yaklaşıp baktım ki aslında o benmişim. Ona dönük olarakta annem yan yatıyordu ve sağ eli o kızın üstündeydi ama annemin yüzü sıkıntılıydı. Diğer bir rüyamda istanbuldaymışım bir bakıyorum kar yağmaya başlıyor ve yerde ince bir tabaka oluşuyor yürürken kayacak gibi olup annemin koluna giriyorum. Hocam en ilginci bu sıkıntılarım yeni başladığında annem benimle ilgili bir rüya görmüş. Rüyasında eve geldim ve seni yerde yan yatarken gördüm. Pencereler açıkmış ve eve yağmur suyu girmiş onları temizledim ve camları kapattım. Sonra camlarda gül izleri gördüm dedi. Sizce bunlar ne hocam? 🙁


arifselim
Aleykum selam. Bu anlattığın rüyaların hepsi genel olarak hayırlı manalara işaret ederler. Bunlardan kötü manalar çıkarılmaz. Yaşadığın psikolojik sorunların çözümü için uzman olan iyi bir doktora görünmeni tavsiye ederiz. Para ve çıkar karşılığında sözde tedavi eden kimselerden uzak dur. Şifayı verende ve herşeyi hakkıyla bilende sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kırmak ve Kırılmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben pek kar yağmayan bir şehirde oturuyorum bayanım. rüyamda karşı komşumuzun evinin damındayım ama sadece ben değilim başkaları da var. sokak gibi bir yer olmuştu orası ve heryerde oldukça bol kar vardı .bir kızla erkek kartopu oynuyorlardı bende bunlar birbirine haram olduğu halde konuşuyolar diyordum.sonra ünlü bir bayan oyuncu yanıma geliyordu benle kartopu oynamak istiyordu mutlu etmek için ,bana kar atcaktı bende sevinmiştim benle oynamak istediğine çünkü kendimi yalnız hissediyordum sonra bende kar atmak için yere eğiliyordum ama yerde toplayıp atacağım kar artık kristalleşmeye başlamıştı yinede bir miktar topluyordum.daha sonra kıblenin olduğu tarafta gökkuşağı yerden gökyüzüne (uç kısmı halka şeklinde) yükseliyordu sonra bir bakıyordum o kuşak anka kuşu olmuş yanımda uçup gidiyordu çok güzeldi .etten kemikten bir vucudu yoktu gökkuşağının renginden peyda olmuştu ama rengi kırmızıdan pembeye yakındı.şaşırmıştım kuşağın olduğu yöne bakıyodum gökkuşağı yerinde duruyordu ayrıca.ruyam bu kadar yorumlarsanız mutlu edersiniz Allah razı olsun teşekkür ederim şimdiden.


Tohat
Ailenle birlikte yaşayacağın güzel anlara belkide beraber kararlaştırıp çıkacağınız bir tatile delalettir. Senin sağlıklı ve fiziken de hiç bir sorun yaşamadan sürdüreceğin hayata, kısmetinin açık ve çok şanslı biri olarak yaşamını sürdürme ihtimaline, talihli biri olup mutlu bir hayata nail olacağına, dünyanın en güzel ve en iyi nimetlerinden dilediğince faydalanacağına delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, Rüyam da bana çok uzakta olan sevdiğim ve bana olan sevgisinden emin olduğum bir kadını karlı bir yolda gideceği yere kadar takip ettim beni yabancı zannedip adımlarını hızlı atmaya başlıyor
ve girdiği yerde bir medrese, kapıyı birinden korkar gibi hızlı açıp giriyor, ancak ben onu takip etmeden öncede konuşmuşuz gibi hatırlıyorum, cevaplarsanız çok sevinirim selametle


Tohat
Ve aleyküm selam. Yaptığın ve umutla beklediğin bazı çabalarının karşılığını bulamayabilir, istediklerine ulaşamayabilirsin. İş konusunda aksaklıklar yaşayabilir ve madden zor dönemler geçirebilirsin. Her ne kadar rüyaların kesinkesliği olmazsa da dua etmek için bir işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


hlm
rüyamda karla kaplı bir yerdeyim belimden aşağı kar içindeyim bize bir görev verilmiş karın üstünde koyunlar var pişmiş bütün şeklinde haşlanmış gibi bize onları taşımamız söylenio sonra ben pişmiş koyunun tadına bakıyorum aynı haşlanış tavuk tadında sonra bize kitap dağıtıyorlar hala karın içindeyiz benimki kırmızı kapaklı bunları tercüme etmemiz lazımmış yada özetini mi çıkaracakmışız tam emin değilim bulunduğum yer yukarı meyilli yukarı bir bakıyorum kurt köpekleri bize doğru geliyor kaçmaya çalışıyorum ama mecalim yok ıslanmışım karda ağırlaşmışım sonra kaçmaya çalışırken kar dolu bir odanın içinde buluyorum kendimi beyaz bir kapı var bir adım atsam karın içinden çıkıp odadan çıkacakmışım gibi ama adım atamıyorum beyaz kapıyı görüyorum bu kadar yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kulak Çınlaması görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Zamansız görülen kar hayırlı bir anlam içermez. Zamanında yağmamışsa yani kış ayı dışında böyle bir rüya görmüşsen zamansız gelecek bir sıkıntı ve üzüntü olarak tabir edilir. Rüyanın devamı ise planlı ve programlı hareket etmeye özen gösterirsen başarılarının zincirlerime gibi sıralanacağı, alacağın övgülerle motive olacağın anlamına gelmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Hocam bu sene faklı bir okulda göreve başladım. Aynı şekilde bir hocamız daha var. Ben kendisine gönül olarak sıcak buldum ama kendisini tanımıyor oluşum beni tedirgin ediyor.
Ben erkek hocalararın bulunduğu ortama girmiyorum bu yüzden konuşmak gibi bir durumumuz olmuyor o da bu yapımdan dolayı sanırım çekingen davranıyor. Kısacası sadece birbirimizi görmüşlüğümüz ve iki taraf adına etkilenmişliğimiz var ama fikri olarak uyum gösterebilirmiyiz bilmiyorum.
Bu yüzden çok düşünmüyorum nasipse olur diyerek zamana bırakıyorum. Hocam dün gece rüyamda bir son bahar günüydü hava kapalıydı eski öğrencilerim beni yeni okulumda ziyarete geliyorlar ben çok mutlu oluyorum dışarı yanlarına çıkıyorum ve onlara sarılıyorum.
Daha sonra yeni okulumun müdürü beni çağırıyor hocam sizi bekliyoruz kayak yapmaya gideceğiz diyor, eski okulumun müdürü yeni okulumun müdürüne jest yapmış ve bir kar yürüyüşü ayarlamış.
Sonra bir dağın başında yürüyoruz önümde görüşmek istediğim hoca var sadece başka hiçbir hocayı göremedim dağın üzeri karla kaplı ve alt taraflarında çok kar yok ama manzara çok çok güzel.
Ben yürürken biden bastığım kar kitlesi toprağıyla beraber bütün olarak aşağı doğru çöktü ve ben tam düşecekken görüşmek istediğim hoca benim bileğimden tuttu ve beni kurtardı. Tabi beni yukarı çekince burun buruna geldik sanırım ilk kez net olarak yüzünü rüyamda gördüm.
Konuşmadım ama içimden beraber düşebilirdik dedim(bende önceki bir evlilik görüşmemden dolayı evlilik korkusu oluştu düşebilirdik derken içsel olarak bunu kastettim yani o kişi ile evlenirsem anlaşamamaktan korktuğumu) o da bana içsel olarak yani konuşmadı ama birbirimizi düzlüğe çıkarıp güzel bir yolda yürüyebiliriz de dedi sonra uyandım.
Tekrar uyuduğum da Eski evimizde banyo yapmışım ve beyaz bir bornoz kafamda kırmızı bir havlu ile evden çıkıp yeni evimize gidiyorum üzerimi giyinmek için içimden de diyorum ki bir daha böyle yapmayım çok zor oluyor kıyafetlerimi banyoda giyineyim.
Sonra yolda önceki görüşüp te bende evlilik korkusu yaratan kişiyi görüyorum uzakta içimden diyorum ki rahat bırak artık beni kurtulmak istiyorum senden. İlerleyince yolda evlenecek bir arkadaşımı gördüm düğün tarihini sordum sonra uyandım.
Bu hocamızı ilk gördüğümde ise hayatımda ilk kez kabeyi gördüm. Kabe normalden çok küçüktü benim boyundan biraz büyüktü . Hani derler ya kabeyi ilk gördüğünde ne dua edersen olur diye. Ben bu niyetle kabeye gidiyorum ama kabeyi istemsizce görüyorum yani o dua hakkımı kaybediyorum gibi oluyor sonra diyorum ki hayır hayır görmedim benim dua hakkım hala var Allah’im sen benim içimi biliyorsun ben görmek istemedim diyorum ve dua ediyorum.
( Bunu ben suna yordum bu bende evlilik korkusu oluşturan kişi ile biz evlilik görüşmesi yaptık ve nişanlanacaktık ben hayatımda ilk kez biriyle 2 ay görüştüm ve niyetimiz evlilikti hatta ailelerin gözetiminde konuştuk ama nasip olmadı ben de hep bu raddeye geldiğim biri ile mutlaka evlenirim diye düşünüyordum.
Sanki ilk dua hakkım o kişi imiş ve ben o dua hakkını boşa kullanmışım gibi şimdi yeniden bir dua hakkı istiyormuşum gibi geldi) yorumlarsanız çok sevinirim iyi günler

Okudunuz mu?  Rüyada Kabe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabiri özel hayatın ve hayatının genel kısmında kendi kararlarını kendin vereceğine, önemli konularda temkinli davranarak hareket edeceğine, adım atarken iki kere düşünerek atacağına ve bu sayede daha az hata yapacağın yönündedir. Bunun yanı sıra yakın bir zamanda vereceğin bir karar ile hayatında bazı konuların değişim göstereceğine, yeni bir durumun vuku bulacağına, bir birlikteliğin gerçekleşmesine ve heyecanlanacağın günler göreceğine delalet eder.
İkinci rüyanın tabiri ise, banyo sonrası giyilen bornoz ruhen temizlenmek manasındadır. Tövbe ederek günah ve yanlışlarından kendini temizlemeye çalışacağın, bunun için sürekli Allah’a dua ederek tövbe edeceğin şeklinde yorumlanır. Ettiğin duaların kabul olacağına, hayallerine kavuşacağına, niyetinden geçenlerin hakkında hayırlı olacağına işaret eder. Rüyada görülen kabe müjde niteliği taşır ve kişinin kalbinden geçenlerin ileride gerçekleşeceği şeklinde tabirlenir. Bunu dua hakkı olarak algılamamak gerekir. Yine de en iyisini bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda eşimle magaza gibi bir yeri geziyoruz aşırı güzel bir yer gelinlikler damatlıklar ve yüzükler var şaşkınlık içinde ne kadar güzel ve ne kadar pahalı olduklarına bakıyoruz arkamızdada bir çift var kızın yüzüğünün fiyatını söylediğini duyuyorum yüzüğüm 4bin dolar diyor. Sonra değişiyor rüya eşimle ve küçük kardeşimleyim karşımızda mükemmel güzellikte bir düğün alanı yapılmış yüksekte bir yer dağ gibi ama sivri değil sadece dağlık kayalık bir yer her yeri bembeyaz karlar kaplamış her yerde bembeyaz tüller asılı o kadar muhteşem ki bembeyaz bir yer resmen şuan ne kadar anlatsamda az kalıyor canlandıramazsınız sanırım eşim ve kardeşimle orayı geziyoruz içinde yürüyoruz orda yürürken resmen mutluluktan uçuyor gibiyim yer çok yüksek bir dağ manzarası çok güzel aşağı doğru yürüyoruz. Yüksek bir yer olmasına rağmen hiç oraya tırmandığımızı yada bayır yukarı çıktığımızı görmedim ama bayır gibi indiğimizi gördüm. Kayadan merdivenler var sanki onlara bile hayran hayran bakarak aşağı doğru iniyoruz kar yağmaya başlıyor çok güzel bir kar yağışı ama yavaş yavaş beyaz beyaz yağıyor onun güzelliğine bakıyoruz filan sonra o dağdan inince eşimle bir koltuk bulup uyuyoruz bir süre sonra akşam olmaya başlıyormuş eşime diyorum ki akşam olmadan gidelim çıkamayız oraya diyorum tekrar o alana giriyoruz gene çok güzel küçük kardeşim etrafta koşturarak mutlu mutlu gidiyor sonra bir kahvaltı sofrası görüyoruz yerde kardeşim oraya oturuyor ve yemeğe başlıyor. Sonra gene degişiyor kendi babama oranın güzelliğini anlatıyorum heyecanla babamda diyor biliyorum biliyorum bende gittim oraya diyor. böyle bir rüyaydı anlamı nedir çok merak ettim bu arada bu 3. Gecem rüyamda 3 gecedir kar yağdığını görüyorum ama hoşuma giden güzel bir kar yağıyor … bu gece gördüğüm gerçekten anlatılmaz güzellikte bir yerdi çok çok merak ediyorum şimdiden Allah razı olsun. 🙏🙏

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Her yönüyle hayırlı olup hayatının bir çok yönüne işaret eden ve hakkında olumlu yönde olabilecekleri gösteren bir rüyadır. Uzun ve güzel bir hayata nail olacağına, yapacağın işlerde başarı göstermene, bu işlerden ve başarılardan duyacağın hazza, mutluluğa, ferahlık ve esenlik dolu günlere, saygı duyulacak kimse olacağına, kıymet göreceğine, değerinin günden güne artacağı gibi itibar sahibi olacağına, bereketi bol, rızkı azalmayacak bir hayat geçirmene delalet etmektedir. Rüyan iş, ailevi, şahsi, rızk, maddi ve manevi anlamda hakkındaki gelişmelerin iyiye dönük olabileceğini gösteren hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir tabi.


BUKLE
hocam hayırlı günler,bu aralar birkaç defa karla ilgili rüyalar görüyorum.birinde ben camdan bakıyorum çok hafif belli belirsiz kar yağımaya başlıyor şaşırıyorum ne kadar güzel yağıyor diye içimden geçiriyorum sonra birden hava açıyor güneşli san ki hiç yağmamış gibi.

geçen gecede kar yağmıyor ama karlı yolda yürüyorum biraz zorlanıyorum hem keyif alıyorum hemde canım sıkılıyor zorlandığım için.bir müddet yürüdükten sonra önümde ki yok günlük gülistanlık derler ya o kadar güzel düz biz yol ki havada açık güneşli gerçi karlı yolda da hava açıktı kasvetli değil di ama çıktığım yol daha aydınlık gibiydi.

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler hocam Allah Razı olsun.


Tohat
Hayırlı günler. Etrafında gerçekleşecek bazı olumsuz hadiselerin cereyan edeceğine senin bundan etkilenme gibi bir durumun olmasa da gerginliği az da olsa hissedeceğine fakat yakın zaman sonra rüyandaki gibi güneşin doğması bu hadiselerin kapanarak sorunun aydınlığa çıkması manasındadır.
İkinci rüyanın tabiri; var olan hayatındaki düzenin dışına çıkarak cesaretini konuşturacağın bir adım atacağına, işle ilgili olabilir veya herhangi bir şey. Burada önemli olan senin hayatınla ilgili olan kendini geliştirmek ve hayatını daha iyiye götürmek için bir yola gireceğine başta sıkıntı ve zorluk çeksen de zamanla alışarak düzene ayak uyduracağına delalettir. Allah hakkıyla bilendir.


humeyra
selamünaleyküm dün gece şöyle bir rüya gördüm ben ve annem evde oturmuştuk pencereden dışarıya bakıyordüm ve bir anda kar yağmaya başladı ama böyle lapa lapa ve çok yağıyordu her bir lapa elma büyüklüğündeydi sonra yer kar tutmuştu bende yerden üsteki karı iteleyip alttan temiz kar çıkarıp bir avuç yedim yorumlarsanız çok mutlu olurum teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Dertlerini ve sıkıntılarını sonlandıracak gelişmelerin yaşanmasına ve buna bağlı olarak mutlu olmaya, kolaylık görmeye, hayatının daha iyi olmasına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kar görmek imam nablusi, rüyada kar görmek, rüyada kar yağdığını görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.