Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KARACİĞER

Rüyada karaciğer, yiğitliktir. Bundan dolayı bir kimsenin ciğerinin büyük olduğunu görmesi, o kimsenin merhametli yiğit ve kahraman bir kimse olduğuna yorumlanır.

Bir kimse bir insanın ciğerini yediğini görse, ona birikmiş bir mal isabet eder veya toplu bir malı yer.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalça görmek (İmam Nablusi)

Ciğer evlat ve hayata da işaret eder.

Ciğerin üzerinde yağ olursa, kadınlar tarafından erişilecek maldır.

Rüyada ciğer yiyen kimse, çocuğundan dolayı mal ve kuvvete erişir.

Bir kimse ciğerinin kendisine ıstırap verdiğini görse, o kimsenin çocuğu veya sevdiği bir kimseden kendisine bir üzüntü ve keder isabet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kir görmek (İmam Nablusi)

Ciğer üzerinde görülen yara, fasıklıktır.

Bir kimse rüyada kendi ciğerini yediğini görse, o kimsenin eline mal geçer ve ondan veya çocuğunun malından yer.


Cevap: Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada karaciğer görmek insanların kusurlarını ve eksiklerini onların yüzüne vurmadan doğru yolu bulmaların da yardımcı olacağınıza yada karaciğer yadiğinizi görmüş iseniz başınızda dolaşan kara bulutlardan,uğursuzluklardan,kurtulacağınıza ve daha güzel huzurlu bir hayat yaşayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda öne doğru eğildiğimde boğazım pelikan boğazı gibi şişti, bu şişlik aşağıya doğru büyüdü, göğüs kısmıma doğru indiğinde bir baktım derimin altında ciğerlerimin şeklini net olarak gördüm (derim var ama kaburgam yok, hiç kemik yoktu resmen) ve avucumla tutup geri içeriye doğru iterek yerine yerleştirmeye çalıştım, çıplak ciğerimi görmedim arada deri vardı. Sonra dış görüntüm düzelti, acı vs. de yoktu, ama korktum. Bu rüya ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada Kucaklamak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya çok geniş anlamları olabilen bir rüyadır ve en doğru tabir bir rüya tabircisi ile yüzyüze gelerek yorumlamaktır. Rüyada iç organların görülmesi o kişinin hastalanacağına delalet eder. Rüya sahibinin uğursuzluk ve şanssızlık yaşayacağı, kötü günlerden geçeceğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahvehane görmek (İmam Nablusi)

rüyada ciğer görmek imam nablusi, Ruyada ciger gormek, rüyada karaciger gormek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kadının Erkeğe Benzemesi görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.