Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Rüyada karanlık görmek önünüze çıkacak olan tüm zorlukların üstesinden geleceğinize ve feraha kavuşacağınıza yada karanlık bir yolda yürüdüğünü görmüş iseniz tüm umutlarınızı kaybetmiş ve karamsar ve üzgün olacağına işaret eder.


Cevap: Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
< Rüyada görülen karanlık, sapıklık ve hayrettir. Bundan dolayı, rüyada karanlıktan aydınlığa çıktığını gören kimse günahkar ise, tövbe eder. Hapis ise, hapislikten kurtulur. >
İmam Nablusi


Yorum: Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda, bilgisayar kodları yazıyordum bilgisayarda. Daha sonra sıkıldım ve bilgisayarı kapattım. Rüyanın ilerlerinde bir kaç sınıf arkadaşıyla çok karanlık terk edilmiş bir yerde, bir mekanın içinde telefonun el fenerleri yardımıyla geziniyoruz ama sadece aksiyon olsun diye. Bir sürü oda var ama hepsi kapılarla kapalı. Daha sonra bir tane odaya giriyoruz ve orada çok değişik bir yaratık var. Benim elimde de İllüminati’nin Gizli Tarihi adlı bir kitap var. Normalde de o kitabı okurum İllüminati’nin tarihini anlatır ama yanlış anlamayın sadece tarihi sevdiğimden okuyorum, ilgimi çekenleri. Neyse, daha sonra o odanın içinde büyükçe üstüne çıkılabilecek bir duvar var. Ve o duvara bir kaç demir çubuk sabitli ve ayrıca o duvarın bir kaç çıkıntısı var. Neyse, yaratık bize orada oyun oynama teklifi sunuyor. Oyun şöyle: sen demir çubuklara ya da o duvarın çıkıntılarına basacaksın. Basmayan ve duvarın üzerinde olan kişiler sana bir kaç nesne atacak eğer düşmeden kalabilirsen kazanırsın. Oyunu kimse kazanamıyor ama kimse ölmüyorda. Sadece oyun baştan başlıyor. Canavar o demir çubuklara ya da çıkıntılara basarken ben ona çok sert bir şekilde fırlatmaya çalışıyorum. Bazıları çok yaklaşıyor ama hiç birisi gelmiyor. Yine o canavarın bulunduğu yerde kırmızı kan gözlü simsiyah bir kedi var. Neyse o kedi gözlerini açınca belli oluyor diğer türlü olmuyor. Kedi sadece gözlerini bir kaç saniyeliğine açıyor ve sonra kapatıyor. Neyse, sıra tekrar bana geçiyor ve ben de oyuna bir hava katsın diye en aşağıya iniyorum ve bir dolabın hemen yanına saklanıyorum. Bunlar daha sonra beni görüyor ve oyun bitiyor çünkü ben sıkıldım ve aslında belki diğerleri de. Daha sonra başka bir kapı bizim bulunduğumuz mekanın dışına çıkıyor ve ben o kapıyı açıyorum ve etraf çok karanlık neredeyse hiçbir şey gözükmüyor. Daha sonra biraz oyalanıyoruz telefonlarımızın el fenerlerini hazırlıyoruz ve hava da biraz olsa aydınlanıyor. Neyse, sonra ya canavar ya da sınıf arkadaşımdan bir kişi 1-2-3 deyip çıkıyoruz. Sanki bir asker üssünde acil durummuş gibi telefonlarımız alıyoruz ve direkt olarak dışarıya çıkıyoruz. Hava karlı yani yerde bir sürü kar var. Ve hava soluk mavi bir şekilde ve Güneş olduğundan daha küçük ve sanırım atmosferdeki partiküller yüzüne o da mavi gözüküyor. Neyse, biz koşuyoruz ve bir küçük baraka buluyoruz ve iki kişiyiz çünkü diğerleri de farklı bir yere doğru koşuyorlar ama nereye emin değilim ve o barakada kimse yok ve küçük, içi kar kaplı. Ben herhalde başka bir gezegendeyiz diyorum. Ve rüya orada bitiyor. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

Not: Canavar, biz dışarıya çıktıktan sonra insana dönüşüyor.


Yorum: Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Gerçekte hayal gücü yüksek olmaya, düşünmeye, araştırmaya ve sürekli düşünceli bir insan olmaya bir işaret olarak yorumlanır. Bu tür rüyaların bilinçaltı düşüncelerden dolayı da kaynaklanması daima mümkündür. Bundan dolayı rüyaya çok takılmamak ve sonuçta sadece bir rüya olduğunu unutmamak gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar.Birkac gündür rüyamda evime uzak olduğunu bildiğim etrafında yeni yeni uzun binaların olduğu ağaçlı bir Yolda yürürken görüyorum kendimi.Yol boş araba veya insan yok ve ben yolda yürürken birden her taraf kapkaranlık oluyor.Hiçbir ışık yok ve zifiri bir karanlık.Bu rüyayı iki kere gördüm.İlkinde karanlık olmasına rağmen yürümeye devam ettim.İkincisinde yürümeye çalışıyordum fakat karanlığın içinden kara bir kedi çıktı.Kediye baktım fakat çok korktuğumu hatırlamıyorum.Bir haftaya sözleneceğim acaba ona mı yormalıyım

Okudunuz mu?  Rüyada Köprü görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Rüyanı belli bir durum için yormak zordur. Fakat tabirine baktığımız zaman istikbalin için hayırlı gelişme ve haberlerin umutlu ve senin için mutlu günlerin olacağının sinyalini vermektedir. Rüyanın aksine aydınlık ve parlak dönemler yaşayabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Katil görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda karanlık bir sınıfta, ancak kağıtlara mum ışığı gibi hafif bir ışık vurarak ve dolayısıyla kağıtları zar zor görerek sınav oluyoruz. Zaman bakımından biraz sıkıntı çekiyorum ancak yapabileceğime inanıyorum. Bu arada sınav sırasında gereksiz konuşan bir öğretmen asıl öğretmenimiz tarafından sınıftan çıkarılıyor. Bir de bir tane kompozisyon sorusu var ve her öğrenciye özel ve öğretmen tarafından bize tek tek yanımıza gelerek söyleniyor. Sınav bitmeden uyandım. Acaba karanlıkta ya da loş ışıkta sınav olmanın tabiri nedir? Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Sınav bir sorumluluktur. Kişi kendi hayatından yola çıkarak yerine getirmediği dünyevi, ahiret, aile veya iş ile ilgili sorumluluklarını yeteri kadar yapmadığı anlamına geldiği gibi aklında bir proje varsa bunun için yeteri kadar hazır olmayabileceğini de göstermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyalarım da son zamanlarda genelde hep gece ve karanlıkta geçiyor normalde uzun zamandır calısmıyorum ve eskiden istanbulda yasıyordum evlendikten sonra işi bırakıp baska sehre taşındım ama rüyalarımda hep eski işime geri döndüğümü görüyorum ordaki arkadaşlarımı görüyorum şuan 8 aylık bir kızım var geçen gece de rüyamda eskiden ist da oturdugum semtteyim servise bindiğim yere kucağımda kızımla gidiyorum ama gece gibiymiş karanlık sözde sabah erken saatlermiş kızım kucağımda dışardayız arabam varmıs onu nereye park etsem diye düşünüyorum ama arabanın içinde değiliz kızımıda işe yanımda götürücekmişim yolda bitek ben varım kimse yok bir otelin otoparkı varmıs oraya park etsem alırlarmı diye düşünüyordum sonra yolun ortasında park etmiş siyah bir araba gördüm jeep gibi bende böyle yol ortasına mı park etsem filan diye düşünürken uyandım . Yolun ortasında insan kimse yoktu bitek siyah araba vardı.
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz Satıcısı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Rüya sahibinin haline göre tabir edilmelidir. Rüya sahibi içine kapanık insanlarla dertleşmek yerine kendi halinde takılması seven biri olduğuna veya hayatında sorun varsa bunlardan sonra ferahlayacağına bir başka görüşe göreyse kişiye fayda vermeyecek bilgiden uzak durarak doğru olanı edinmeye delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi)

rüyada karanlık görmek imam nablusi, rüyada karanlık evin içinde olmak imam nablusi, rüyada karanlık sınıf görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.