Anasayfa
3 Mayıs 2022, 1:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KARA SİNEK

Rüyada görülen kara sinek, çok söven, zayıf miskin ve alçak bir kimseye yorumlanır.

Rüyada bir kimseye bir kara sinekten bir fayda dokunsa, o kimseye misken ve alçak insanlar tarafından bir fayda erişir. Kara sineği yediğini gören kimse kötü bir rızka kavuşur. Kara sineğin karnında olan şey, alçak bir kimseden maldır.

Kara sineğin karnına girdiğini gören kimse, akılsız bir kavimle oturur kalkar, arkadaşlık yapar ve onlardan devamlı olmayan haram mala erişir.

Kara sineğin büyüğü, halka zarar veren ve malı ifsad eden bir düşmandır.

Malına kara sineğin düştüğünü gören, hırsızların onu çalmasından korksun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

Kulağına bir kara sinek veya sivri sineğin girdiğini gören kimse hayra ve berekete kavuşur.

Kara sinek öldürdüğünü gören kimse, rahata ve vücud sağlığına kavuşur.

Misafir olan kimsenin başında kara sineğin konması, malinin gitmesine yorulur.

Kara sineği malından bir şey üzerine konduğunu görse, o kimsenin malının çalınmasından, hırsızların saldırısına uğramasından korkulur.

Kara sinek, şiddetli bir düşman ve zayıf bir askerdir. Bazen de kara sineklerin toplanması, temiz ve güzel rızka yorumlanır. Bazen de kendisinde hastalık bulunan bir kimse için ilaçtır.


Cevap: Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kara sinek görmek etrafınızda sürekli dolaşan patavatsızca konuşan ve yaptıklarını hiç bir kimsenin ciddiye almaması ve sürekli sizin etrafınızda dolaşan kişi tarafından sizi bunaltacağına ve bundan dolayı büyük bir bunalım yaşayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, rüyamda sevdiğim bir arkadaşım bizim evimize kedime bakmak için geliyordu odaya gidip baktığımızda şiddetli yağmur yağdığı için camdan neredeyse içeri girmiş olan ağaç dalları vardı. Camın önünde içeri girmiş kocaman bir karasinek vardı üstelik sivrisinek gibi önünde iğnesi vardı. Ben vura vura öldürdüğümü zannettim ama yalnızca bayılmıştı. Odada çıkarken içimden keşke öldürmeseydim o da bir canlı diye düşündüm ama koridorda yürürken ondan daha büyük ama aynısından olan bir karasinek beni soktu bu sırada arkadaşım neredeydi bilmiyorum odaya girdikten sonra yanımda hiç yoktu.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaymak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya boş lakırdı peşinde olan, dedikodu yapmaktan keyif alan birisinin olduğuna yorumlanır. Karasinek tarafından ısırılmak ise iyi niyetine ve yardım sever olmasına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm, rüyamda çalıştığım iş yerinde yerde bir sürü ölü sinek görüyorum. Aslında ben iş yaparken müdürüm geliyor ve gülerek diyor ki işini bitir bak ne göstericem sana küçük çocuk neler yaptı diyor. Yan tarafıma bakıyorum göstereceği şey de küçük bir çocuk elinde sopayla sinekleri öldürmüş hepsini bir yere toplamış. Ama o kadar kötü ki o kara sinekler bir yığın olmuş. Bende diyorum ki nasıl geçiyim ordan yanınıza geleyim müdürüm diyorum, işin bitsin öyle diyor. İnsanların nasıl geçeceğini falan düşünüyorum. Anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada kalbin değiştirilmesi

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin çevresi ile uygun bir mesafe koyacağına, kötü zararlı durumların ortadan kalkmasına ve çevresinde kendisini rahatsız eden kişileri uzaklaştıracağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda karıncalar odama öldürdükleri küçükçene sinekleri odamın belirledikleri bir yerine topluyorlardı. Ondan sonra odanın camlı tarafına giderken, gitmemdeki sebep ise odamı düzenliyor olmamdan kaynaklı bir şey, bir kaç küçük ve bir de kara sineğin odamın o kenarında toplandığını görüyorum. Doğrusu ilk başta küçük sinekler varken daha sonradan uçarak kara sinek de geliyor ve elime gelen ilk kıyafetle onu öldürüyorum. Normalde sinek öldürdüğümde kas katı kesilerek ölür ama rüyamda öldürdüğümde ve büyük bir darbe vurduğumda bunun kanadı başka yere bacağı başka yere savrulmuştu. Neyse daha sonra tekrar kıyafetletimi falan düzenlemeye başladığımda bir yerden vızzzzz diye bir ses geldiğini duydum. Bakıyorum bakıyorum göremiyorum ve sesi duyup yolu onun koordinatını bulmaya çalıştığımda ise beyaz bir meyve sineği, daha doğrusu şeffaf, masamın üzerinden yaklaşık 1 veya 2 cm yukarıda sabit bir şekilde uçar bir şekilde bekliyor. Ona da vuracakken uçmaya başlıyor ama bu kaçmıyor tam tersi bana saldırmaya çalışıyor. Elime aldığım o kıyafeti aynı bir helikopter pervanesinin edası ile başımda döndürmeye başlıyorum ama yine kaçmak yerine bana bir şekilde yaklaşıyor ve bu sefer bir hamle ile elimle yakalıyorum. Yakaladığımda ise yaralı olduğunu görüyorum ve onu direkt olarak elimle sıkarak öldürüyorum. Kan çıkmıyor kırmızı bir şekilde ama şeffaf bir sıvı çıkıyor ve şeffaf o sıvının çıkmasıyla birlikte yeşil birkaç bir şey daha çıkıyor. O yeşil şey de yarı sıvı yarı katı bir şey ama çözemedim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Aile içinde çok konuşan veya çok hareketli ve aktif olan birinin sende oluşturmuş olduğu bıkkınlık hissine işarettir. Bu kimse senin çevrenden de olabilecek biri olup konuşkanlığı dedikodulara sebebiyet vermekte. Duydukların hoşuna gitmeyecek ve o kişiye karşı tavır takınmak zorunda kalabilirsin. Bir sonraki adımlarını buna göre atabilir daha temkinli olarak hareket etmeni sağlayacaktır. Ayrıca bu kimsenin haddi bildirerek sana vermiş olduğu zararı sözlerin ile haddini bildirmeye çalışacaksın. Bir başka yoruma göre ise söz ve davranış olarak tepkisiz kalacağına fakat mesafeni koruyarak sana ilişmesine izin vermeyeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi sadece Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabristan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda bir müstakil evdeyim oturma odasının kapısına geliyorum içeride bir adam başının üzerinde bir sürü sivri sinek dönüp duruyor adam elleriyle onları kovalamaya çalışıyor ama kurtulamıyor ona yardım etmek için içeriye gidiyor ve elimde bir deodorant sprey şeklinde geliyor ve bu defada ben mücadele etmeye başlıyorum deodorantı ne kadar sıksamda fayda etmiyor ve sineklerden biri sol bacağımın üst tarafından sokuyor fayda etmeyeceğini anladığımda duruyorum ben durunca sineklerde 3 metre kadar uzağımda saldırıya hazır halde bekliyor bacağımı ısıran sinek en önde onlara liderlik eder gibi ve diğer sineklerden az bir şey daha büyük ve daha siyah rüyam bitiyor hocam yorumlarsanız çok mutlu olurum Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Koltuk Altı Kokusu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Genel olarak hasımlarından göreceğin hoş olmayan söz veya davranışlara delalet eder. Doğrudan etki etmemeleri nedeni ile sadece dolaylı olarak canını acıtmaya fakat önemsememen ile ettikleri ile kalmalarına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Yusem
Selamın Aleyküm, rüyamda yatak odamın duvarlarında kara sinekler vardı. Sinek ilacı sıktım sonrasında duvarın sinekli değilde lekeli olduğunu sandım. Akabinde sıktığım ilacın etkisiyle kara sinekler bir bir yere düşerek öldüler. Bunun anlamı ne olabilir? Yardımcı olursanız duacınız olurum hocam. Saygılar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kara sinek, ne dediğin bilmeyen, insanların hakkında ileri geri konuşarak onların üzülüp üzülmediğini takmadan aklına geleni söyleyen kimsenin varlığına kara sineklerin çok olması ise bu tür kimselerin etrafında çok olması manası taşımaktadır. Bunlara karşı doğru davranmayı bileceksin. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Koklamak görmek (İmam Nablusi)

rüyada sinek kovalamak, rüyada sinek görmek imam nablusi, rüyada karasinek kovalamak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kavga Etmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kara Sinek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.