Anasayfa
16 Kasım 2023, 11:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KARDEŞ

Rüyada kardeş görmek, aile içinde aile fertlerinin birbirlerine karşı olan bağlılıklarını ifade eder.


Cevap: Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kardeş görmek aile fertlerinin bir birlerine çok bağlı olduklarına ve bu bağlılıklarını hiç bir kimsenin bozmaya gücü yetmeyeceğine ve sizin mutlu huzurlu bir aile içinde uzun ömürlü yaşayacağınıza işaret eder.


Yorum: Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi)

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… 1. Rüyamda; Birisiyle atışıyordum ve karşımdaki kişi insan değildi. Özel güçleri vardı. İnsanlara karşı tavırlıydı. Ellerini insanlara karşı uzattığında insanlar ya geriye kayıyor, ya da havaya kalkıyordu. Sonra o süper güçlerden bana da geçti nasıl olduysa bende o insan olmayan yaratığa aynı şekilde öyle yaptım.
2. Rüyamda İse; Ben babaannemlerin evindeyim ve banyoya giricem fakat kardeşim beni sinir ederek benim banyoya girmemi engelliyordu. O hep benim tam banyoya gireceğim sırada, arkamdan geliyor ve rahatsız ediyordu. Ve sonra ben bunu evin içinde koşturdum ve yakaladım. Ondan sonra ise birkaç defa vurdum bana kızmaya başladı. Bende suçunun onun olduğunu söyledim ve utandı. Bir şey diyemedi. Sonrasında ise banyoya giremeden rüya bitti.
SORU – ( BU BANYO OLAYI BANA BİRKAÇ DEFA DAHA OLMUŞTU, TAM BANYOYA GİRECEĞİM SIRADA BİRİSİ BENİ ENGELLİYOR YADA BİRTAKIM OLAYLAR ÇIKIYOR. SİZCE BU BANYOYA GİREMEMİN SEBEBİ NE. HER AKŞAM ABDEST ALIP, DUA EDEREK YATARIM VE ARA SIRA DA YATMADAN ÖNCE 2 REKAT NAMAZ KILARIM. NAMAZ KILALI DAHA 2 GÜN OLDU GERÇİ. FAKAT BUNLARIN ANLAMLARI NE OLABİLİR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER… )

Okudunuz mu?  Rüyada Komutan görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Birinci rüyan, gerçek hayatta bazı korkularının ve endişelerinin olduğuna işaret eder. İnsanın korkularının rüyasına bir şekilde yansıması anlamındadır. İkinci rüyan ise, kardeşin ile aranda sağlam bir saygı ve sevgi olacağına ve birbirinize destekte ve yardımda bulunacağınıza tabir edilir. Daha önce benzeri rüyalar görmenin özel bir manası yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir evdeyiz televizyon izliyoruz kardesimin dudaklarından optum ya uyandığımda midem bulandı erkek kardesim hatirlayinca hayirdir insAllah diyorum neyse siyah bir arabamız var onu park etti akülü arabasını caldılar mahallenin cocukları annelerine söyledim tas attılar cekirdek cintiyorlardı yabani insan gibilerdi biraz cingeneye benziyorlardı


arifselim
Bu rüya karşılaşılacak sıkıntı ve sorunları birlikte göğüslemek manasındadır. Rüyada öpmek gerçekte öpmek gibi yorumlanmaz. Kardeşini dudaklarından öpmek o kişi ile samimiyet kurmaya, birbirine değer ve saygı göstermeye işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kursa Gitmek

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. ilk rüyamda; Annemle babam ayrı gerçek hayatta ve biz kardeşimle annemin evindeyiz. Ben bilgisayarda işlerimi hallediyorum. Kardeşim de güvercin aldı ve onları banyo tarafında küçük bir oda var oraya koydu. Ve de ev dağınıktı ayrıca kardeşim kendiliğinden söyleniyordu. Ben kulak asmıyordum ve işlerimi yapıyordum ve bir an küfür etti. Ve bende "bana mı diyon?" dedim. O da "Hee! Sana diyom başka kime diycem." dedi. Ben ayaklandım ve yanına gittim. "Ben ne yaptım be mal!" dedim, ya da ona benzer bir şey. Ama o ne cevap verdi hiç hatırlamıyorum. Sonra aramız bayağı bir kızıştı ve ben buna bir kaç yumruk attım, koluna. Ve sonra ben yine işime döndüm diye hatırlıyorum.

İkinci rüyamda ise; Tanıdığım ir arkadaşım yanımda ama kim olduğunu hatırlamıyorum ama tanıyorum. Ve o kişiyle Fitness kursuna gidiyoruz. Ve fitness yerlerinin sahipleri ise benim bilgisayar bölümündeki öğretmenlerimdi. Ama iki kişiydi. Birbirine bakan iki ev dairesi gibi fitness yeri. Bir fitness yerinde kötü çocuklar var ve girdiğim anda onlara kanım ısınmamıştı. Yaklaşık olarak 4-5 yada 6 kişiydiler ve biz arkadaşla aletlerde çalışıyorduk. O kötü çocuklar bana bakıyor, ben onlara bakıyordum ve onlardan korkmuyordum, dik dik bakıyordum ve sonra ise bilgisayar öğretmenim geldi ve bana "hadi Batıkan diğer tarafa geç, burayı az sonra kapatıcaz." dedi veya ona benzer bir şey. Ben de arkadaşla diğer tarafa geçtim ve orada da çocuklar var ama oradaki çocukların hocaları onlara hem ara verip kitap okutturuyor, hem de ara sıra da fiziksel vücutlarını geliştiriyorlar ama oradaki çocukların birkaçı şişmandı ve bir tane şişman çocuk sarı saçlıydı. Ve ben yeni geldiğim için hocaları onlara kitap okutturuyordu ve o sarı saçlı şişman çocuk bana "sende kitap al. Bak şurada!" dedi. Ve almaya gittiğimde kitaplar yoktu.

Okudunuz mu?  Rüyada Kızmak görmek (İmam Nablusi)

Sonra tekrar bana "bak bak şurada işte" dedi. Ve ben hala bakıyorum ama göremiyorum sonra o çocuk tekrar "gel gel burada var veriyim sana" gibi bir şey dedi. Ve aldım kitabı. Bana okutmaya başladılar. Ve kitaptaki bazı yerlerin altları sarı keçeli kalemle çiziliydi.

Ama kitaptaki cümleleri hatırlamıyorum. Sadece çok sayfalı ve normal kitaplardan biraz daha küçük yazılara sahipti. Bu arada benim arkadaşımda kendi vücudunu geliştiriyordu o aletlerde. Sonra biz çıktık ve otobüsteyiz o arkadaşla. Gidiyoruz elimizde çantalar. Camdan dışarı bakıyorum ve sevdiğim kızı görüyorum. Yanında bir erkek var ama tanımıyorum. Sonra yeşil ışık yanıyor ve otobüsümüz gidiyor, az sonra ki, yani yaklaşık 1 durak sonraki durakta iniyoruz ve tekrar otobüse binmek istiyoruz. bu sefer karşıya geçmişiz ama haberimiz yok. Sonra tekrar karşıya geçiyoruz ve yanımda ise artık kardeşim var. Yine elimizde çantalar. Otobüs durakta yolcu alırken biz otobüsü görüyoruz. Ve "hadi ayrılmadan gidelim, binelim şuna" diyorum. Kardeşimde bana "boşver sonrakine binelim, şimdi gidiyor zaten" diyor. Ben de sanırım "tamam" gibi bir cevap veriyorum. Ama o otobüse binmek istememin sebebi ise sevdiğim kızın o otobüse bindiğimi bilmem. Ve tam yolun ortasındayız, otobüs gidiyor. Giderken sevdiğim kızı görüyorum yine o erkekle birlikte.

Okudunuz mu?  Rüyada Kırlangıç Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Ve o erkek konuşurken sevdiğim kız da artık ayıp olmasın diye gülüyordu ona. Sonra otobüsün arkasında dediğim gibi sevdiğim kızı görüyorum en arkaya oturmuşlar o erkekler birlikte ve sevdiğim kız beni gördüğünde aniden surat ifadesi gülerken, bir anda gülmeyi bırakıyor. Ben ona bakıyorum o bana bakıyordu. Ama çok kısa süreliğine. Ve bana baktığında bende ona duygu sömürüsü yapmak için bir anda kafamı yere eğdim. Ayrıca biz kardeşimle yürümeye başladık sonraki durağa bile. Ve sonraki durağa ulaştığımızda, hiç hatırlamıyorum ama otobüse binmiştim. Kardeşim var mıydı onu bile bilmiyorum ama sevdiğim kızla sanki aynı otobüsteydik(ama bu kısmı yanlış da hatırlıyor olabilirim, yani sevdiğim kızla aynı otobüste olma kısmını). Otobüs sanki biraz gürültülüydü. Ve hareket etmeye başladık. Ondan sonrası aklımda değil, bir yere gidiyoruz ama bilmiyorum. Kafamda nereye gittiğim hakkında hiç bir fikrim yok. Ve sonra zaten rüyamda bitti, uyanmıştım.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

( Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor. Özellikle 2. rüya. Yoksa duyguların bana yansıma hali miydi? Yani onu kaybetme korkusu falan mı? Ama onu gördüğümde rüyamda hiç bir his hissetmedim. Sadece kalkınca biraz korktum tabii ya böyle bir şey gerçekleşirse diye. Ama sizce bu rüyalar ne anlama geliyor olabilir? Şimdiden Teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Sadece ikinci rüyan değil birinci rüyanda ancak bir bilinçaltı düşüncelerin herhangi bir şekilde rüyana bir yansıması olabilir. Böyle rüyaları biz tabir etmiyoruz ve bizim bildiğimiz kadarıyla da bunlar tabir edilmez. Çok az insan bu şekilde rüyalarını uzun olsa da net hatırlayabilir. Her rüyadan sonra Allah’a havale ederek Allah’tan hayırlısını dile ve asla rüyalara çok takılmaz. Adı üstünde bunlar sadece birer rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an-ı Kerim görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam 3 rüya gördüm tek tek sormak yerine bir andan sormak istedim. tam olarak hatırlamıyorum rüyamı ama salon da kız kardeşlerim ben babam annem oturuyoruz önce kız kardeşimin birini seviyorum sarılıyorum sonra babam mutfağa doğru gidince (mutfağa doğru gittiğinden tam emin değilim uygun bir anda olabilir) balta ya da kılıç la kardeşlerimin kellesini alıyorum sonra odama doğru kaçıp kapıyı kitliyorum. Hocam bir diğer rüyam da karanlık vakitte okul servisi mi görüyorum evden çıkıp asansöre biniyorum aşşa iniyorum beni servisin arka kapısını açıp servise giriyordum o ara şu an ki sınıfımdan iki arkadaş var babam da o ara beni uğurluyor. Son rüyam da annemle bir telefon alıyoruz fakat sahte çıktığını görüyorum başka marka ya da sahte ürün çıkıyor. Allah Razı Olsun @arifselim Hocam


arifselim
Aleykum selam. İlk görmüş olduğun rüyan hiç hoşuna gitmese bile hayırlıdır ve kardeşlerine iyilikte bulunacağına işaret eder. Diğer her iki rüyanda bizim anladığımız kadarıyla berrak rüyalar değildir ve maalesef tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahana görmek (İmam Nablusi)

nazar
Benim 3 kardeşim var her nereden belirsiz bir kardeşimin olduğunu öğreniyorum. Yakınlarda bir yerlerde küçük bir odaya başka bebeklere de toplayıp bakıyorlar. Kimsesiz çocuk yurdu gibi. Ailemle ben gittik oraya. Bu dediler ben baktım bebek kör. Bebekte 2-3 yaşlarında ve erkek. Ama bana ve iki diğer kardeşime o kadar çok benziyordu ki gören derki bu senin ikizin. Küçük erkek kardeşim geldi ve dedim ki: Bak bu bebek, kardeşin dedim, ve aklıma nereden geldiği belirsiz: Bunun adı Ahmet dedim. Sonra bebeği alıp gitmeye karar verdiğimde anneannem karşı çıktı. Sonra bende karşı çıkıp oradan ayrıldık.


arifselim
Eğer kardeşi olma ihtimali varsa bu rüya gerçekte de kardeşinin olacağına işaret eder. Ayrıca ağır bir yükün altına girmesine rağmen çok kolay bir şekilde o işin altından kalkmaya tabir edilir. Rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyam da bahçe de oturuyoruz site den arkadaşım babası var ben varım annem var çardakta bir şeyler içiyoruz bir an kardeşimin ölümü üzere konuşuyoruz ben üzülüyorum gözlerim doluyor ben anneme anne ecel bu diyorum yani Allah’ın emri diye kısık bir sesle diyordum galiba sonra bir an bizim oturduğumuz çardağın yan tarafta ki çocuk oyun parkın da insanlar galiba bunlar bina da oturuyor tanıdık ama yüzlerini hatırlamıyorum sadece insanlar vardı görüyorum ve diğer kardeşimi görüyorum oda çardağın dışından insanlara dönüp bir şey diyor galiba oda üzgün ağlamaklı vaziyette ama olmayadabilir Hocam bu rüyanın tabiri nedir emin olmadığım yerler var sizden ricam iki türlü yorumlamanız Normalde Kardeşim hayatta çok şükür. Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabir görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın iki türlü yorumu mevcuttur. Kardeşinin ihtiyacı olan bir durumda ya maddi ya da manevi olarak senin ona göstereceğin yardım ve desteğe işaret ederken bir diğer yoruma göre ise sana garezi olan bir kimsenin tümden hayatından çıkması, uzaklaşmasına delalettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda bir oyunun içindeymişim gibiydi ve havaalanından uçak kaçıracakken o uçağı başka birisi kaçırdı, uçak savaş uçağıydı. Yanındaki kardeşim var ve bir otobüs kaçırmıştı o da ve sonra ben de o uçağı indirmek için elime bazuka aldım ama polis gördü ve beni koşturmaya başladı. Uzun bir kovalamacadan sonra ben arabayla uçuruma doğru ilerledim ve ters bir şekilde yere kondum ve arabanın tavanı ezildi. Çıktım içeriden ve bazukanın dürbünüyle polise baktım ve bakarken biraz sonra polis de arabayla gelmeye çalıştı benim yanıma ama ben o benim yanıma gelmeden arabasının altına sıktım ve bomba arabasının altında patladıktan sonra arabası aynı benimkisi gibi ters düştü ama o da içinden çıkıp bana koşmaya başladı. Fakat polisin arkasından koşan birisi daha vardı ve o kişi beni koruyan birisiydi ve büyük ihtimalle kardeşimdi. Polis bana yaklaştığında bazuka sıktım polise ve yere düştü. Bana daha fazla yaklaştı ayağa kalktıktan sonra ve ben de tekrar sıktım ve hem o yere düştü hem de ben bazukanın etkisiyle havalanmıştım ve yere düştükten sonra rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Keklik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Ahlaken kötü bir karaktere sahip olan bir kimse ile yapacağın bir iş veya yakınlık sebebi ile zarar görme ihtimaline Bu kişiden bu kişi ile olan irtibatını tez zamanda koparman gerektiğine, aksi halde ailene ve sana zarar verme ihtimaline, aynı zamanda birine yapacağın yardım ile zor durumda olan bir yakınının ihtiyacını karşılamasını kolaylaştıracağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm rüyamda Annem babam ve erkek kardeşim beyaz bir arabadan indiler ve yeni aldığımız eve geldiler ev hediyesi olarak bir yatak getirmişlerdi onuda kardeşim taşıyordu babamın anemin elinde karpuz vardı anem eşikten ayağını atmadan önce anne bu evimize ilk defa geliyorsun dilek tut dedim annemde dua etti öyle içeri girdi ogün akşama doğru babamla kardeşim eve dönüyorlardı annem bizde kaldı kardeşim gitmeden önce benden dikenli incir reçeli istedi bende öyle bir reçel yok dedim var dedi bende bakarım dedim


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem gerçek yaşantı da da hediye alabileceğine hem de çok mutlu olup sevineceğin bazı haberler alabileceğine, bununla birlikte var olan olumsuzlukların, problemlerin sona ermesi ve yeni bir sayfanın açılmadı şeklinde yorumlanır. Hakkıyla bilen şah hayırlısını etsin.


rüyada erkek kardeş görmek imam nablusi, rüyada kardeş görmek imam nablusi, ruysda otobus ve kardes gormej

Bu kategoride yer alan Rüyada Kapı görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.