Anasayfa
7 Kasım 2021, 7:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KARNE

Rüyanızda çocuk olup, okuldan karne aldığınızı görmek, hayatınızın sakin geçeceğine; çocuğunuzun karne alıp, size getirdiğini görmek, sıkıntılı günlerinizin geride kaldığına, feraha kavuşacağınıza; karnenin düşük notlarla dolu olduğunu görmek, çocuğunuzun hafif bir kaza geçirerek, zararsız atlatacağına ve bu yüzden önce üzülüp sonra feraha kavuşacağınıza işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada karne aldığınızı görmek hesap yapmaya,hareketlerinizi bir kez daha gözden geçirip sakin bir şekilde geçineceğinize yada karne aldığını görmüş isen uzun zamandır beklemiş olduğunuz beklentilerinize kavuşacağınıza ve beklediğiniz bir haberi alarak çok sevineceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Koklamak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada zayıf karne görmek

Kayıtsız Üye
Selaymun aleykum hocam ben 23 yasinda bir bayanim ve bu aralar canim çok skkn ve depresyonda gibi birseyim rüyamda karne aldigimi gördum ama karnemde 3 veya 4 zayif vardi çok uzuluyordum digerle notlar ise normaldi hocamizda sana böyle ne oldu notlarin çok kötü diyordu okula falanda gitmiyorum hocam bu ruyami çok merak ettim yayınlayan ve cvp veren herkstn Allah tek tek razı olsun selametle..

Okudunuz mu?  Rüyada Kalça görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan tam olarak içinde bulunduğun psikolojik durumunu yansıtıyor. Rüya sahibinin gönlünden geçenin bu olmadığına ve hayal kırıklıkları yaşayarak üzüldüğüne tabir edilir. Bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda 4 ay önce ayrıldığım sevdiğimi gördüm. Bir okuldayız ona karne veriyorum ama karneyi çok güzel süslemişim. Küs olduğumuzu biliyorum ama, çünkü ikimizde konuşmadık. Yüzü üzgün ve dalgın gibiydi hiç mutlu görünmüyordu. Not: ben onu seviyor ve geri dönmesini bekliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kötü Söz görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Geçmişinden bu yana yaptığın iyi ve kötü olan durumların analizi niteliğinde olup birilerini kırmış ve hata işlemişsen ya da günah işlemişsen hakkında düşünüp telafi etmen için bir fırsat olarak kabul edebileceğin bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun görmek (İmam Nablusi)

rüyada üzülmek imam nablusi, Karne

Bu kategoride yer alan Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.