Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KARPUZ

Rüyada karpuz görmek tatlı ise, hayır ve menfaattir. Mevsiminde karpuz görmek, tatlı olmasa bile, kavun görmekten hayırlıdır. Küçük karpuzları görmek, büyüklerini görmekten hayırlıdır.

Kirmani’ye göre; rüyasında mevsiminde bir karpuz görüp yiyen kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Evinde bir çok karpuz olduğunu gören, gayet zor bir belaya

düşer. Bir rivayete göre de malı çoğalır.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun ve Keçi Sağmak görmek (İmam Nablusi)

Mevsiminde karpuz görmek, menfaatli ve geçimi yolunda bir işe delalet eder. İçi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek, vücut sağlığına delalet eder. İbn-i Sirin’e göre; karpuz yemek kederden kurtulmaktır. Bu rüyayı gören eğer tutuklu ise tahliye edilir.


Cevap: Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Hoca
rüyada karpuz görmenin tabiri genelde hayırmış.


Yorum: Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Öğle namazından sonra yatmıştım Rüyamda motosikletin üzerinde güler yüzlü Kibar ama açlıktan halsiz düşmüş Bir polise rastladım polise küçük kızımla beraber dilimlenmiş karpuz ve ekmek ikram ettim. O da çok sevindi Ben de ona yardım ettiğim için Rüyamda mutlu oldum içimde bir rahatlık hissettim

Okudunuz mu?  Rüyada Kapı Çalmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüya sahibinin bismillah diyerek attığı her adımdan başarı ile ve kazanç ile çıkacağına, hedef ve amaçlarına ulaşacağına ve sevineceği gelişmeler yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selmaun aleyküm hayırdır inş rüyam da bir yerdeyiz annemde yanımda çok büyük bir karpuz elimde dışı yeşil o kadar büyük ki karpuzu ona bağlı olan birşeyle surukluyorum hafifde çatlıyor sonra içini kesiyorum kırmızı güzel annemde diyorki ne güzel karpuzmuş ve ruyamin ya öncesinde yada sonrasında ben balkondayim karşı balkonda annemlerinmis en üst katta balkona serili yünler var onlardan abimin küçük oğlu aşağıya atıyor biraz bende anneme bağırıyorum anne aşağı atıyor diye.
Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Okudunuz mu?  Rüyada Köy görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Karpuzu alıp daha sonra kesmen emek vererek kendi çaban ve gayretinle elde edeceğin mala, zenginliğe, bolluğa, istediğin rızka nail olacağına, gördüğün yün ise sana nail olacak olan rızkın son kuruşuna kadar helal, içine herhangi bir haram karışmamış tamamen alın terinin neticesi olacağını göstermektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selam un ^aleyküm ben rüyamda kaç gündür karpuz görüyorum rüyamda askerler nöbet tutuyorlardı yüksek tepelerde ve o tepelerde karpuz vardı bir tepede uzunluğuna kesilmiş bir tepede ise enine kesilmiş ve yanımda da iki tam karpuz duruyordu bende babamdan karpuz istiyordum yanımdakiler i değilde tepenin ustundekilerini istiyordum babam tırmanarak getiriyordu bende yiyiyordum tadı çok güzeldi sonra erkek kardeşim babam tırmanırken taşlar mi kayalar mi bilmiyorum onların üstüne doğru düşüyordu ama değmiyordu onlara sonra masmavi bir denize düştüler ve beni de öyle bir dalga beni denize itti ki sonra denizden çıktık onu hatırlıyorum ve çok merak ediyorum yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İlim irfana önem verenler için bu konuda büyük bir zenginlik edecek, büyük meziyetlere kavuşacak bilgili, gönlü zengin, ahlakı güzel ve bunlara bağlı olarak itibar görüp sayılıp sevilen kişilerden olabileceğine bu özelliklerin yanında bazı kimselerle sıkıntı içine girebilir fakat aldığın ilim sayesinde imtihan olduğunu ve dünyalık sorunları önemsemeden halletmeye çalışabileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

nurefsan
Merhaba ben geçen hafta rüyamda bir anda neşeli bir şekilde mutfağa giderek buzdolabını açıyordum ve dolapta beyaz tabağın içinde 3-4 kırmızı karpuz dilimi görüp sevinip yiyordum. Yedikten sonra da içimden "ee bu karpuz tatlı değil ama yenir ya" diyip yemeye devam ediyordum. Bilinçaltı mı değil mi anlamlandıramadım bir de sizin yorumunuzu merak ettim

Okudunuz mu?  Rüyada Kıskançlık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Karpuz yemek genel olarak duyulacak sözlere işaret eder. Rüya sahibi bu söylemelere kulak asmayıp Allah’a havale etmek gerektiğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada karpuz görmek imam nablusi, rüyada karpuz görmek, imam nablusi rüyada karpuz görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kıyamet Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Karpuz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.