Anasayfa
6 Ağustos 2023, 16:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kartal görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kartal görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KARTAL

Bu kuş Süleyman (A.S.) tarafından kuşlar üzerine tayin edilmişti ve bütün kuşlar ondan korkarlardı. Kartala sahip olduğunu gören kimse, büyük bir mülke, izzet ve şerefe kavuşur.

Bir kimse rüyada bir kartala sahip olduğunu, onunla beraber uçtuğunu ve kendisinden korkmadığını görse, o kimsenin işi iyi ve kendisi zalim olur.

Kartal yavrusuna kavuştuğunu gören kimsenin kadri yüce bir çocuğu olur. Bu rüyayı gündüzün gören kimse, hasta olur. Eğer kartal yavrusu kendisini tırmalarsa, o kimsenin hastalığı uzar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kâbeye gittiğini görmek

Kartal nebi, melik ve salih kimselerle de yorumlanır.

Rüyada kartal gören ve sesini işiten kimse bir adamla mücadele ve kavga eder.

Kartal etinden yiyen veya onun kanadından ya da kemiğinden bir şey alan kimseye, devlet tarafından mal gelir.

Bir kimse rüyada bir kartalın kendisini yüklendiğini ve onunla beraber evine doğru uçtuğunu görse, o kimse iyi bir yolculuk yapar.

Bazen de bu kuş, aile efradını kıskanmaya yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse rüyada kendisiyle beraber kartalın gökten düştüğünü görse, o kimsenin maksat ve arzusu tamamlanmaz.


Cevap: Rüyada Kartal görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kartal görmek aklınız sayesinde çok güçlü ve tecrübeli rakiplerinizi kolayca geride bırakacağınıza ve bu tavırlarınız ile etrafınızda övgüler ile söz edileceğine işaret eder.


Rüyada kartal görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda arkadaşimla oturyoduk ve gokyuzunde bir kartal gördüm hatirladigim kadar kahverengi beyaz bir kartal ama guzeldi sonra hizla asagiya suzulerek bir alaca karga yakaladi gokyuzune cikarken pencelerindeki karganin olmus oldugunu gördüm sonra bir baktim gokyuzunde kartallar cogalmis ve bazilari yere indi renkli kartallardi ne manaya geliyor merek ettim

Okudunuz mu?  Rüyada Kırmak ve Kırılmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada kartal görmek

arifselim
Rüyada kartal görmek hayırlıdır. Bu rüya başarılara ve zaferlere alamet eder. Bazı rüya tabirlerine göre kartal büyük kısmet anlamına gelir. Kartalların çok olması ayrıca daha olumlu ve güzeldir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yemyeşil deniz veya göl kenarı bir yerdeyim abimle beraber. Tam karsiya bakıyorum fotoğraf çektiren insanlar görüyorum. Karşının manzarası çok güzel yemyeşil bir ova dağa doğru uzanmış dağ da yemyeşil tepesine kadar. Gün ışığı da çok güzel tezahür etmiş üstüne. Bir aile geliyor piknik için gelmiş sanırım bizim arkamızdaki tarafa bakmaya çalışıyor arka tarafta yeşil ağaçlar var ama az ilerisi uçurum. Bunlar orayı seçiyorlar oturmak için geçtikleri gibi bir kartal sürüsü saldırıya geciyor. Avlamaya çalışıyor o insanları ben abime bakıyorum napmaliyiz diye mecbur kovalamamız lazım başlıyoruz. En büyük kartal bir kızı kapıyor Allahtan bırakıyor tekrar ya da kendi mı kurtuldu bilmiyorum yaralanmış uçurumun aşağısında kuzenim bana sesleniyor gel yardım et diye tam yardım etmeye gidiyorum bu arada aklımda kartalı öldürmek var uyanıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahmacun görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Kartalların saldırdığın görmek hayırlı değildir. Çevrenizde eleştirilere maruz kalacak hedef okları size yönlendirilecek siz bu duruma karşı koymaya çalışacaksınız fakat gücünüz yetersiz kalacak bir anlık bıkkınlık ve yorgunluk hissedeceksiniz. Tek başınıza mücadele etmenin faydasızlığına tanık olabilirsiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

River
S. Aleyküm hocam rüyamda kartal görüyorum şöyle ki ; bir kartalı gökyüzünde uçarken görüyorum ağzında da bir kargayı almış götürüyordu. Bende aşağıda birileri daha var . Bakın bakın diyoruz kartal kargayı ağZına almış götürüyor diye izliyoruz . Sonra kartal ucarken birden kargayı yere bıraktı tekrar uçtu gitti karga onun avıydı ama onu geri yerine bıraktı biZde aşağıda gördük vede şaşırdk yorumlar mısınız teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kartal görmek hayırdır. karşına çıkacak şans kısmet olarak bilinir. Bu maddi ve manevi olarak hayatının her alanını olumlu yönde etkileyecek hayırlı gelişmeler olarak kabul edilir. Karga ise bu gidişattan hoşnut olmayan iyi görünüp aslında seni çekemeyen, hayatında güzellikler görmeni istemeyen bir kimsenin var olduğuna veya olacağına işaret etmektedir. En iyisini bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Koku görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.
Rüyamda gördüm ki, buyuk beyaz bir kartal yavrusu tabiri caizse civcivi tilkiyi peçesine geçirip götürüyordu. Civciv yalnış hatırlamıyorsam, anne kartaldan daha büyükdü. Ve yakaladığı tilkiyi buyuk ve sık elektrik direklerinin olduğu nehirin üzerinden gptürdü. Ben ve kim olduğunu bilemediğim biriyle onu seyrediyorduk. Sonra arabayla başka şehirde yolculuk yapıyorduk. Babam baska arabadaydi, ve gerçek hayatda mövcut olan arabamizida annem kullanıyordu. Ve arabanın ferenleri iyi berbatdi. Annemle yer değiştirmeye karar verdik. Bu sırada arabada genç bir bayanda vardı. Bayanın kim olduğunu çıkaramadım ancak. Annem arabadan indi ve direksiyona geçdim. Arabamnın el freni çekilmesine rağmen araba hareket halindeydi. Ne kadar frene yüklensemde araba durmuyordu yavasca gidiyordu. Bu arada annem arabanın dışında kalmışdı. Anne yavaş hareket edün arabanın arkasından koşdu ve nihayet arabayı durdurdum. Araba durmuyordu.
Allah razı olsun hocam

Okudunuz mu?  Rüyada eve kuş girmesi ne anlama gelir?

Tohat
Hayırlı günler. Şu an zor ve sıkıntılı bir dönem içinde olabilirsin fakat yakın zamanda hem maddi hem de manevi olarak kendini iyi hissedecek ve güçlü olacağın bir döneme gireceğini işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kartal görmek, rüyada kartal görmek imam nablusi, rüyada kartal görmek islami

Bu kategoride yer alan Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kartal görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.