Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KASAP

Rüyada kasap görmek, Azrail (A.S.)’e yorumlanır. Bir kimse rüyada kasap görse ve ondan bir bıçak alsa, o kimse hastalanır ve hastalığından kurtulur. Hayatında kuvvet ve kudrete kavuşur.

Bir kimsenin rüyasında ihtiyacı olmadan boşuna bir hayvan boğazladığını görmesi, kendisi ile Allah (C.C.) arasında işinin karışık olduğuna yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada kuş görmek

Seyyar kasapları görmek, şiddet ve zarara işarettir. Bu rüya hastalar hakkında, onların yakında öleceklerine; zenginler hakkında ise, onlara isabet edecek zarar ve şiddete, feryad eden kimseler hakkında da feryatlarının artmasına, borçlu ve bağlı kimseler hakkında da borçlarını ödemesine ve bağlarının çözülmesine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızı dövmek

Üzüntülü, kederli ve hapis bir kimsenin kasap görmesi, hayra yorulur. Çünkü kasap azaları birbirinden ayırır.

Rüyada bir kasabı öldürdüğünü gören kimse, hastalığından kurtulur.


Cevap: Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kasap görmek hastalığınızdan dolayı size şifalar verecek olan tanıdık ve güvenilir bir dostunuzun olduğuna ve tesedüffler sonucu çok önemli olan bilgileri ele geçireceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyamın anlamı nedir?

Kasap

Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm rüyamda kasap dukkanindaydim annemde dükkanın önünde bana sırtını dönmüştu uzun boylu biri ben orada çalışıyormusun o adamda patronmus bana bağırdı ben sana kaburgaları ver demedimmi diye bende kaçıp sakladim yorumlarsanız sevinirim bu arada Allah kabul ederse kurban kesmistim ruyami buna yordum

Okudunuz mu?  İstihare birebir doğru çıkarmı

Yorum: Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Yaşadığın bazı şeylerin etkisinde kalarak görmüş olabilirsin. ayrıca bu rüya uzun süreden beri yaşadığın olumsuzlukların geçeceğine ve Allah’ın izniyle isteklerine ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kol saati görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kader görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.