Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KASIRGA

Rüyada görülen kasırga, endişe ve korku yerine dikkat ve ihtimam gösterilmesinin daha akıllıca olduğu hakkında bir uyarıdır.


Cevap: Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kasırga görmek kısa zaman içinde yaşayacağınız zor günlerin olacağına ve bu zor günler için çok zor şeylerden sınava tutulacağına ve tüm yaşamınızın bir anda alt üst olarak çok zor günlerin sizi bekliyor olmasına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanarya görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Benim dedem bu yıl vefat etti. Rüyamda annem ve dayımlarla halamlara gidiyoruz. Giderken gölet tarzı ama içinde deniz barındıran bir yer var. Rüzgar çok olduğu için birazcık girip çıkıyoruz. Daha sonra halamlara varıyoruz. Halam öksürmeye başlıyor bende boğuluyor sanıyorum su getireyim mi diye sorunca başıyla onaylıyor. Suyu içince acıymış bu kız diyor bana. Balkona çıkıyoruz kahvaltı yapmaya. Akrabalarımızla sohbet ederken rüzgar çok artıyor. Ve evimizin yanında bir okyanus varmış. 3. Veya 4. Katta oturuyorlar rüyamda. Okyanusun dalgalarının yüksekliği balkonumuza kadar ulaşıyor. Ben şaşırıyorum.İçeri girecek şimdi diyorum.Halam kalkıp içeriye gidiyor. O sırada sofradaki simitler balkondan dışarı uçuyor. Tutmaya çalışıyorum ama gidiyorlar. Sadece 7 tane peçeteyi kurtarabiliyorum. Halam gelince bu gün kutlu gün.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalkan Balığı görmek (İmam Nablusi)

Babamın ölmeden önce ben bugün öldüm ama tekrar öleceğim sözünü biliyorsunuzdur. Ailevi bir mesele diyor. Rüyamda da cuma günümdeyiz. Ben korkuyorum Allah’ım lütfen çabuk gelmesin. Bana normal davransın çay istesin mesela falan diyorum. Annemde kapı çalınca gelen deden olursa aç diyor. Halam elinde bir yazıyla tekrar geliyor. Cevap geldi diyorlar. Yazıda devlet ailesinden olduğunuz için özel muamele göreceksiniz yazıyor ve altında. Size tavsiye olarak beş vakit namazınızı kılmanızı söylerdik ama zaten hepiniz her birini yapıyorsunuz. Bu nedenle tek yapacağınız beklemek diyor. Bende o sırada uyanıyorum. Saat 6.30 sonra beynimde nedense dedem bu saatte gelecek diye bir şey oluştu. Rüyamın anlamını merak ediyorum cidden benim için çok farklı bir rüyaydı. Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya aile ile ilgili olarak yorumlanır. Aile içerisinde meydana gelecek olan tartışmalara ve sorunlara bir işaret olarak kabul edilir. Böyle bir rüya gören kimse için Allah’ın rızasına uygun bir şekilde bir hayat yaşamaya dikkat etmesi gerektiğine ve ibadetlerine daha çok dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz Çekirdeği görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda çok şiddetli kasırga gördüm. Yanı evimize doğru yaklaşacak olan büyük bir hortum gördüm çok korkuyordum diğer evimizin karşısındaki apartmanlar rüyamda göktelendi ve hepsi yan yatıp sallanıyorlardı diğer evlerdeki camlar balkondaki şeyler uçuşmaya başlamıştı ..ve annemlere diyorum ki anne camların hava almaması lazım kapatmazsak hortum alıp götürücek hepsini bizide evden dışarı çekecek diyorum ve camları kapatmak için zorluyorum camlarımız çok güçlüydü ve buz tutuyormuş.. Hortumun geldiği yöne baktığımda heryer kasvetli ve şimşek çakıyordu.. Ve sonra siyah köpek gördüm ve berrak deniz gördüm.. Ama kasırga çok şiddetliydi çok korktum.. Açıklarsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim…

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek Balığı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hortum olumluya işaret değildir. Rüyanda olduğu gibi gerçekte de var olacak karışıklığı göstermektedir. Belli başlı olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işaret ettiği gibi kendini güvende hissetmemene de işaret eder. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Açıkcası son bir aydır zor zamanlar geçiriyorum ve ailemden de taşınacağımızı duydum. Okulum yaşadığım yer her şey değişecek. Bugünde rüyam da odamdayım (şuanda oturduğum ev) . Mutluydum yanımda tanımadığım bir arkadaşım vardı. Onunla ayakta cam kenarın da sohbet ediyorduk. Birden kasırga başladı ve acayip rüzgar vardı. Yağmur yağdığını hatırlamıyorum. Kasırga çok büyüdü ve bir baktığımda benim evin önündeydi ve etrafı sarmıştı. O sırada da odamın camı üsten açıktı. Arkadaşım napıcaz diyordu. Bende tüm cesaretimle ve gücümle camın ordan kaçmak yerine camı komple kapattım. Bu kadardı rüyam. Şuanda çok üzülüyorum ve tedirginim. Çünkü yeni bir yaşam beni bekliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Düşünce ve duygularından dolayı geleceğe yönelik olan beklentilerinin kaygı şeklinde olduğundan da görmüş olabilirsin elbette. Yine de rüyanın tabirinde bu düşünce ve duygularını devam ettirmen halinde karşılaşacağın yenilikler senin için hayırlı olsa bile alışma kolaylığını zorlaştırabileceğini gösterir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kazmak görmek (İmam Nablusi)

rüyada kasırga görmek, rüyada kasırga görmek ihya, rüyada kasirga görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kuzu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.