Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KATLETMEK

Rüyada bir kimsenin diğer bir kimseyi katlettiğini görmek, katilin maktule hayır ve menfaati olacağına; yahut zulüm edeceğine; birini katleylediğini görmek, ona iyilik etmeye; kendinin katledildiğini görmek, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Bir kimseyi öldürdüğünü gören, o kimseye hayır ve menfaat sağlar. Bir topluluğun kendisini haksız yere öldürdüğünü görene, en büyük devlet adamı tarafından hayır ve menfaat hasıl olur. Bir kimseyi zulmen katleylediğini gören, asi ve nefsine zulm edici olur ve Allah, onun üzerine birini musallat kılar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kral görmek (İmam Nablusi)

Çocuğunu öldürdüğünü görene Allah (C.C.) helal rızık ihsan eder. Bir rivayete göre, rüya sahibi, mal ve dünya izzeti için evladına zulüm yapar. Birini katleylediğini ve maktulün cesedinden kan aktığını görenin eline mal geçer. Eğer kan akmaz ise, mal hasıl olmaz.

Okudunuz mu?  Rüyada kargaşa görmek

Birisini öldürdüğünü fakat bunun kim olduğunu bilmediği gibi öğrenmeye çalışmadığını gören, düşmana muzaffer olur ve gamdan kurtulur. Kendi nefsini katleylediğini gören, tövbeye muvaffak olur. Kendisinin boynu vurulmak suretiyle katlolunduğunu gören, eğer köle ise azad olur; gam ve kederden kurtulur; borçlu ise borcunu ödere, eline çok mal geçer; eğer kendisini bu suretle katleden adamı bilirse, ondan çok hayır görür. Eğer katil, kadın, yahut hadım ağası veya büluğa ermemeşi çocuk veya sakalsız şâbi ise, rüya sahibinin vefatına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

İbni Sirin’e göre; bir kadın rüyada zevcini katlettiğini görse, ona alakası olmadığı bir günah ile töhmet eder. Bir küçük çocuğu katledip pişirdiğini gören, livata fiili işlediğinden dolayı ayıplanır. Bir çocuğun katledilip pişirildiğini ve etinin koparıldığını görmek, babasının zulme düçar olacağına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

Bazılarına göre; rüyada katil görmek, hacca gitmek isteyen kimse için muradına ermeye; rüya sahibi hasta ise, şifaya işarettir. Bir söylentiye göre, katil rüyası, belaya ve nimetin zevaline delalet eyler.

Bir hükümdarın boyunlarını vurmak suretiyle tebasının katlettiğini görmek, ahalinin zulümden kurtulup hürriyete kavuşmasına, hükümetten iyilik ve ihsan görmesine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalça görmek (İmam Nablusi)

Rüyada adam öldürdüğünü görmek günah işlemeye işarettir. Kendini katlettiğini gören, günahlarına tövbe eder. Bir insanı katleylediğini gören, büyük bir günah işler. Kendisinin katlolunduğunu gören, çok yaşar ve fazlahayra nail olur.


Cevap: Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada bir kimseyi katlettiğini görmek çok yardım sever biri olduğunuzdan etrafınızdaki kişilere iyilikte bulunacağınıza onların zor günlerinde yanlarında olup hayır dualarını alacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kelebek görmek (İmam Nablusi)

Ruyada tabanca ile birini oldurmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Katletmek görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.