Anasayfa
30 Kasım 2022, 23:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAYA

Rüyada görülen kayalar sabırlı bir kadınla yorumlanır. Kayalar, işlerde basiretli hareket etmeye, sebatlı olmaya, uzun ömre, hayvanlara ve binaya yorumlanır.

Rüyada şehir içinde görülen büyük taşların çokluğu, ucuzluk ve bolluktur. Zira kaya manasına gelen "Sahr" kelimesi Arapçada ters taraftan okunduğu zaman ucuzluk ve bolluk manasına gelen "Ruhs" olur.

Eğer kaya şöhrete yorulursa, o şöhret uzun bir müddet devam eder. Kadına yorulursa, o kadın sabırlı ve kanaatkar olur.

Dağlarda bulunan büyük taşları görmek, görülen mevkiin dışında evleri bulunan ve kalbleri katı bir takım adamlara yorumlanır. Bir kimse rüyada bir kaya üzerine indiğini veya onu yerinden oynatmaya çalıştığını görse, bu rüyanı yorumu

Okudunuz mu?  Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

dağların yorumu gibidir. Büyük bir taşı deldiğini veya onu bir şeye benzetmeye çalıştığını gören kimse bir meseleyi araştırır ve o taşı deldiği nisbette o meseleyi çözmeye muvaffak olur.

Rüyasında bir takım kayalar ve taşlar görmek, iki şekilde yorumlanır. Biri mal, diğeri büyük adam. Rüyada kayaları veya taşları olduğunu görmek, büyük bir makama ve mala ve iyi huylu bir kimse ile dost olmaya delalet eder. Beyaz bir taş, hayır ve menfaate; sarı taş, kötü bir kimse ile dostluğa; kırmızı bir taş görmek, dini inancı olmayan bir kimseye; siyah taş görmek, münafık bir kimse ile iş yapmaya ve ondan zarar görmeye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi)

Boynunda bir taş asılı olduğunu gören, zarara ve para cezasına uğrar. Bir taşa dayandığını gören, çok malı olan bir kişiye dayanır. Bir kayaya dayanıp oturduğunu gören, mevki sahibi bir kimseye yaslanıp rahat eder. Bir taşı başının üzerinde taşıdığını gören bir kimsenin hizmetine girer ve onda fayda görür. Gökten taş yağdığını görmek, o memlekette para ve geçimin çok olacağına, bir rivayete göre de bela ve musibet geleceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanfil görmek (İmam Nablusi)

Küçük taşlar halka, bir rivayete göre de, bilginlere delalet eder. Gökten bir kuş inerek ufak taşlar toplayıp bunları üstüne attığını gören, ilim öğrenir, yahut hayır ve menfaat görür. Küçük taşlar toplayıp koynuna koyduğunu veya yuttuğunu gören, ilim adalarına, bir rivayete göre de, zenginlere yaklaşır. Küçük taşları denize attığını gören, malını denizde kaybeder. Taşları kuyuya attığını gören malını evlenmeden veya bir hizmetçi alarak harcar. Bir taşla kuş avladığını gören, bir işe başlayıpo işi başarır. Küçük taşlarla bir insanı taşladığın gören, o kimsenin hakkında kötü sözler söyler. Kulağına küçük bir taşın girdiğini gören, üzülecek bir söz duyar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaymakam görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kaya görmek vermiş olduğunuz sözlerin arkasında durarak yerine getirmeniz gerektiğine ve kafanıza koymuş olduğunuz hedeflerinize ulaşmanız için daha çok çalışmanız gerektiğine işaret eder.


Istihare namazi

cennet irez
İyi günler,ben evlilik için istihareye yattım hayırlısı yeşil beyaz hayırlı değilse siyah görme niyetiyle yattım. Rüyamda bir kaosun ortasindaydik bir evde arkadslarmla kayalıkları altına geçtik ondan sonra biraz oralara bakındıktan sonda arkadaşlarım kayaliğin üstüne çıkıp gittiler ben gidecektimki yeşil bir acayip bir hayvan boçek tarzı bir şey gördüm burnunda antenleri falan vardu bana yaklaşmaya calişiyordu ben çok korkuyordum denize attım tekrar geldi ben sonunda abim kurtardı beni.Neyse biz eve geçtik sevdiğim çocukta oradaydı bizden önce ayrıldı o yerden, o gittikten sonra olay oldu mesaj attı aksama doğru habevlerde gördüm simdi yaralı varmış orda sen iyimisin diye bende merak etme iyiyim dedim uyandım.Hocam benim kafam çok karıştı ben yeşil görmek istedim ama yeşil biraz tuhaftı ne anlama geliyor olabilir .??

Okudunuz mu?  Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Yeşil renk olarak görülen ne olursa olsun hayırlı olduğunu gösterir. Fakat önemli olan kalbinize düşen hissiyatın size huzur verip vermediğidir. İstiharede renkler ikinci planda kalmakta olup kalbe giren huzur ve ferahlıkla hareket edilir ki rüyanın hayır olup olmadığını belirleyen temel etken de budur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

Herdem
S.a. rüyamda sürekli eski ayrıldığım eşimi görüyordum ama bu sefer daha farklı gördüm. Ben ve iki çocuğum kimsenin haberi yokken onun memleketine gidiyorum eltin ve kaynimda var kapının önünde dana kesiyorlar hatta eltim derisini yüzüyor elinde bıçakla kaynimda parçalıyor. Eski eşimde orada beni ikna ediyor geri dönmem için ama ailem duyarsa beni asla affetmez silerler diye içimden geçiriyorum. Bi akşam üstü herkesten gizli yola çıkıyoruz hatta küçük bir kızımda varmış kucağımda sonradan olmuş. Karanlıkta sokakta yürüyoruz yanımda oğlum kızım ve kucağımda bebek var. Yol üstünde ilk defa ağlayan kayalar görüyorum. Taştan duvarlar var hatta birinin altına giriyorum sana derdimi yaşadıklarımı bir anlatsam diyorum ve taş kendiliğinden şakır şakır ağlamaya başlıyor üzerime çıkıyorum ordan . Yol üstünde sahipsiz bir evin bahçesine giriyoruz dinlenmeye kucağındaki bebek acıkmış onu doyurmak için biberondn mama hazırlıyorum o kadar çabuk içiyordu ki şu gibi hemen bitirdi üzerine de akıttı. Sonra eski eşim kadınların arasında çok afedersiniz mahrem bölgesini açıp eline alıyor ben yüzümu çeviriyorum görmezden geliyorum. Dışarı çıkıyor cebinden bir kağıt düşüyor o kâğıtta benim ismim numaram VAR eski görüştüğü kadınların isimleri numaraları da var hatta filiz öğretmen 1 çocuklu diye yazmış. Içimden diyorumki bak benden sonra hayatına aldığı kadınlar demekki lazım olur diye yanında taşıyor. Evin sahibi iki adam geliyor arabayla. Bahçede kümeste bizim kendi tavugumuz varmış beyaz o adamlarda kümede hınzır getirip koyuyor tavuğu yanına. Tavuk çırpınıyor çıkmak istiyor. Sonra eski eşim geliyor bizi aliyor yine yollara düşüyoruz ben kaç saat kaldigin soruyorum bebeği biraz daha var diyor yürüyerek karanlıkta çocuklarla gidiyoruz. Bir eve gidiyoruz eltimin kızı var zengin bir ev . Ben orda kendimi yabancı gib diken üstünde hissediyordum. Onların aileden birisi hastanede yatıyormuş hastane bahcesinde bekliyorlar akrabalarından bikac erkek görüyorum tanidigim. Eski eşime geri döndüğüm için kendimi kuma gitmiş emanet gibi hissediyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kapı Çalmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin için umut kapılarını aralayacak yaşadığın zor günleri unutturacak hayırlı gelişmeler, olaylar göreceğine işarettir. Bu gelişmeler daha çok iş ve maddi yönden kendini geliştirerek ve kazancını artırarak olusturacağın sosyal çevre gibi yeni güzel gelişmeler sayesinde gerçekleşip içsel olarak huzur bulacağın günler göreceğine, sıkıntının büyüklüğü rüyana aksetmiş fakat bunların dugusal olarak da kalıcı olmadığını yerini ferahlık ve huzur alacağını göstermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kolye görmek (İmam Nablusi)

rüyada kaya görmek, rüyada denizde kaya görmek, rüyada denizin içinde kaya görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kalabalık görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kaya görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.