Anasayfa
20 Şubat 2023, 1:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAYBOLMAK

Alim bir kimse rüyada halk arasında kaybolduğunu görse, o alimin ilminden halkın faydalanmasına ve şöhretinin yayılmasına işarettir. Kaybolmak, bazen de nasibinin noksanlığına yorumlanır. Rüyada bazı elbiseleri veya evi kaybolduğunu gören kimsenin sahip olduğu şeyler ondan gitmez.

Bir kimse rüyada bütün elbiselerin soyulduğunu görse, ona gelecek şerrin gitmesine yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kaybolduğunu görmek yapmış olduğunuz işlerden dolayı şöhret olacağınıza ve bu yaptıklarınızın dan dolayı etrafınızdaki kişilerinde faydalanacaklarına ve bundan dolayı yapmış olduğunuz işlerin peşini bırakmadan yapmaya devam etmeniz gerektiğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Günaydın,rüyamda amcamın kızı kaybolmuş diğer kuzenlerim amcalarım tüm aile ve polis onu arıyoruz,bir mezarlığın içinde mezarlar arasına da bakıyoruz ve çok geçmeden bu mezarlığın karşısındaki ayçiçek tarlasının içinde bir torba bulunuyor açıyoruz içinde kuzenimi ölmüş olarak görüyoruz.böcekler yemiş,çok üzülüyorum telefon edip amcama ve halama haber ediyorum buraya gelin diyorum,bunu yapan kişi bulunuyor,bir komşuları imiş.ben kızkardeşime sesleniyorum gel yanımızdan bir yere ayrılma diyorum,çok korkunç ve üzücü bir rüya idi

Okudunuz mu?  Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Rüyanızda korkmuş olabilirsiniz ve rüyanız kabus şeklinde görülebilir. Fakat olumsuz bir rüya olarak nitelendirilen bir rüya değildir. Ölünün diri getirdiği şeklinde ifade edilir. Uzaktan birinin geleceğine ya da yeni tanışılacak birine delalet ettiği gibi işlerin yoluna girmesi ile hayırlı bir haber alınacağına delalet eder. Hakkıyla ve doğrusuyla bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi)

hamide_1743
Rüyam da piknik alanı gibi doğal bir ortam da çok az insanın olduğu bir yerde bulduğum kırmızı güllerin resmini yapıyorum. Sonra tekrar o güllerden daha güzel olanlarını bulmak için etrafı geziyorum. Buluyorum ve seviniyorum. Onunda resmini yapıyorum. Daha farklı çiçekler vardır belki diye tekrar etrafı dolaşıyorum. Derken çimlerin arasında parlak bir şey buluyorum ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Sonra kayboluyorum kendimi kenarları kurmuş ağaçların dizili olduğu daracık bir yolda buluyorum. Ağaçların dalları yolun üstünü kapatmış kuru ağaçlı yoldan başka bir şey göremiyorum. Yürüyorum yürüyorum bayağı yürüyorum yol bitmek bilmiyor. Sonra yanımda bir köpek beliriveriyor. Yola köpekle devam ediyorum. önümüze çıkan tehlikelerden beni koruyor. Kendimi köpekle beraber dağ mi tepe mi olduğunu bilmediğim bir yerin zirvesinde buluyorum. çok dik ve kayalıklarla dolu bu yerden köpekle beraber inmeye çalışıyoruz yine tehlikeli yaratıklar karşıma çıkıyor ama köpek beni koruyor. En son korkunç ve iri bir köpekten beni kurtardığını hatırlıyorum. Zirvesinde bulunduğum yerin en aşağı kısmında bir yerleşim merkezi var ışıklarla çok güzel görünüyor bakıyorum ilk resmi yaptığım yerden çok uzaklaştığımı hissediyorum ve yanımda ki köpekle beraber inmeye devam ediyorum. Yanımdaki köpek çok sevimli tatlı bir şey ama karşımıza çıkan güçlü ve korkunç görünen tüm varlıklara karşı beni koruyabiliyordu. önüme geçip dişini göstermesi yetiyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Duygusal anlamda karışık hisler içinde olmana, mantıklı kararlar verememene, yanlış kararların peşinden giderek hatalar yapmana, dini vecibelerini ihmal etmene neden olan durumlar yaşadığına, kendini toparlayarak hata yapmaman duygu karışıklığının mantığının önüne geçmesini engellemen gerektiği konusunda görmüş olduğun uyarı niteliğinde olan bir rüyadır. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kamet görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda işime yakın olsun diye ailemden ayrı bir ev kiralamıştım. Akşam bir şey almak için dışarı çıktım. Ama dönüşte evimi bulamadım. Birden kendimi çok ücra bir alanda içerisi çok kalabalık olan bir kafe barın önünden geçerken buldum. Evimi arıyordum. Kafenin olduğu alan toprak tepelikli etrafının boş olduğu bir arazi ortasıydı. Evimi arıyordum ve çok tenha, tedirginlik veren bir yerdeydim Aşağı doğru yürüyeyim dedim dalgalı denize çıktığını gördüm. Yukarı doğru yürüyeyim dedim yine bir su alanıydı. Ve o esnada kafede kötü bir şeyler olmuştu sanırım, kafeden çıkan 2 kişi yukarı koştu, 1 kişi de aşağı koştu. Korktum. Bunu yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybetmek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İşinde ve yapmak istediklerin konusunda kararsızlığını gösterir. Arada kalman, sonuca varamaman, kendini çıkmazda hissederek nihayete erdiremediğin konular yüzünden sıkıntıda olduğunu gösterir. Hakkıyla sadece Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda gezideydik gaziantepteydik şanlıurfada bir yer var halfeti onun karşısı gaziantepti bizde orada ailecek birde bir akrabanın ailesiyle oturuyorduk sol tarafta bir manzara gördük kuzenle, dedim gidelim bizim sol tarafa gitmemiz gerekirken biz sağ tarafa gittik ve yanlışlıkla bir gemiye (sandal gibi) bindik o esnadada gemi kalktı yanımdaki adam yolculara anlatıyordu burası böyle şurası şöyle ama yabancı dilde konuşuyordu halfetideydik ama hiç benzemiyordu korkuyordum ürkünç biryerdi birşeyler batmış ve su yüzüne çıkmıştı bataklık gibiydi su kuzenimde korkuyordu ben yanımdaki adamdan telefonu rica ediyordum ne yapcağımı sordu annemi arayacağımı söyledim verdi aradım annemi olayı anlattım telefonu adama geri verdim ve adama tur ne kadar sürer diye sordum oda hesapladı ve 2 saat dedi tekne çok hızlıydı düşecek gibi oluyordum sonra gece oldu bir yerde durduk kıyıya çıktık ateş yakılmıştı adamdan tektar telefonu istedim çıkışım olmayacağını düşündüm ve annemi aradım hakkını helal et dedim ağlamaya başladım o da ağlıyordu benimki helaldir sende et diyordum tekrar ağlayarak adama telefonu veriyordum birisi bizi tekneye çağırıyordu ger tekneye biniyorduk yolculuk devam ederken rüya olmasını umuyordum sonra bir anda gündüz oldu ben kuzenin başka bir arkadaşım ve tanıdığım bir kız ne olduğunu anlayamadım ama tek çıkışımız burasıydı onu biliyordum tramvay tellerinden tırmanmamız gerekiyordu kızı tuttum kuzenimde öbür arkadaşımı tuttu ve raylara atladık raylardan tellere tellere tırmanırken tramvaylar ard arda geliyordu kıza benle aynı şeyleri yapmasını söylüyordum gelen tramvaylara refleks göstererek teker teker kurtuluyorduk kızda dediklerimi eksiksiz tamamladı nedense o tramvaylardan kurtulurken çok uyumluyuzu acaba evleneceğim kişi o mu diye düşünüyordum sonrasında yere inip kurtuluyorduk (yatsı namazından sonra Allah’a Helalimi,Hayırlımı Ve Evleneceğim Kişiyi Bana Göstermesi için dua etmiştim)

Okudunuz mu?  Rüyada Kocanın öldüğünü Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada gördüğün kişinin senin kısmetin olup olmayacağını bilemeyiz. Bu düşünce ile yattığından rüyanda da bu düşünceyi yaşamış olma ihtimalin de söz konusudur. Rüyana gelince hayır içeren bir rüyadır. Ufkunun genişliği seni iç ve dış olarak olumlu etkilediğine, çizdiğin yolda büyük katkı sağladığına, sana iyi gelecek, ferahlamanı sağlayacak bir yola çıkabileceğine, bu yol gerçek anlamda da olabileceği gibi kısmetinin açılıp tanışacağın ve onunla ciddi bir yola girmek olarak da kabul edilir. işlerin konusunda düzen ve intizamın sağlanıp ardı arkası kesilmeyen şansa, berekete nail olabileceğine delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahavle Vela Kuvvete İlla Billah demek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda sözde arkadaşımla kına adaya gitmişim ama ada hem çok kalabalık hemde çok eski köhne bir şekilde görünüyor bir motorlu kayıktaymışım yanımda da bir aile varmış anne baba çocuk tanımıyorum onları kayığı kullanan kişi çok hızlı gidiyor gol gibi bir yerdeyiz çocuğun annesi yavaş gidin deyip korkuyor sonra o kayıktan iniyorum iskele gibi bir yerde arkadaşımın yanına gidiyorum onun yanına başka arkadaşları geliyor ben dönüyorum siz kalın diyorum otobüs durağına gidiyorum bir iett otobüsüne biniyorum ama bindikten sonra yanlış yöne bindiğimi fark ediyorum neyse diğer durakta iner karşı yönden Avrupa yakası otobüsüne binerim diyorum şoföre bir sonraki durağa ne kadar var yanlış bindim diyorum oda bir sonraki durak Kocaeli 69 dk var diyor ben korkuyorum tam o sırada otobüsün camından inşaat halinde kocaman 3 adet bina gördüm sonra da içimden inince amcamla yengem de durakta olur belki onlar çok geziyor onlarla dönerim diyorum inşAllah otobüste tek kalmam diyede içimden geçiriyorum
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Kum görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Zorlu günlerle karşılaşabilir ve bu durumdan dolayı sıkıntı çekebilirsin. Önüne çıkacak olan sorunları mutlaka atlatacak ve üstesinden geleceksin. Allah’a dua etmek temkinli olmak ve tevekkül etmek işin gayesidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kaybolmak, rüyada kaybolmak görmek mumsema, Rüyamda kaybolduğunu gördüm İmamı Nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kur'an-ı Kerim görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.