Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAYISI

Rüyada mevsiminde görülen kayısı hayra ve afiyete, mevsimsizi üzüntü ve meşakkate işarettir. Kayısı ağacı, insanların faydalandığı bir adama yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kayısı ağacı görmek iş yerinizdeki merteben iz den yükselerek zengin olacağınıza ve bu yeni konumunuzda ki güçlerinizi kullanarak etrafınızdaki kişilere bir çok fırsatlar vereceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda halamların evinin bahçesindeyiz. Oğlum kayıncak gibi bir şeyden kayıyor koşup oyun oynuyor bu arada ben halamların bahceyi dolanıyorum ordan bir kayısı alıyorum hafif ağaçta kurumaya başlamıs gibi onu açıp yedim. Yanımda da omuz omuza vermişiz bir arkadaşımla yürüyoruz. Sonra yerlere kayısıların serildiğini görüyorum irili ufaklı. Alacak oluyorum sonra karsıya bir bakıyorum ilerde birileri oturuyor, halam da orda kayısıların sahibi; diyor ki alın alın toplayın yiyin. Ama ben hiç oralı olmuyorum direk orda akan su var minik bir musluktan ordan elimi yıkayıp bahçenin aşağısına bakıyorum 3-4 tane minik kayısı ağacı görüyorum galiba yeni fidelemiş ama üzerleri kayısı dolu. Minik bir dal ama ne kadar çok kayısı var masAllah diye düşünüyorum. Hayırdır ınsAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Kamet görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Geleceğinin çok güzel olacağını müjdeleyen hayırlı bir rüyadır. Kaderinin hem karşılaşacağın insanlar açısından hem yapacağın işler, önüne çıkan fırsat konusunda bir açılım olacağına ve şansının açık olacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalb görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Assalamu alaykum

Rüyamda pazar dayım ve çok kalabalık. Yanımda bir arkadaşım var meyve yiyoruz. Ben bal gibi olgunlaşmış kayısı yedim ötekiler olgunlaşmamış nektarın yiyorlardı bu yüzden de şikayetçilerde. Arkadaşım ve ben gitmeye çalışınca arkadaşım satıcıya olgunlaşmamış meyve satıyorsunuz dedi. Bende: ‘ öyle denk geldi belki ama bende aynı satıcıdan olgunlaşmış ve güzel kayısı yedim’ , dedim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kibrit görmek (İmam Nablusi)

…saydığım meyvelerin mevsimi değil, Hayır olsun.

Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hem işlerini hem de maneviyatını yönelik olan rüyanın yorumu şu şekildedir ki hem manen hem Madden kendini sürekli geliştirmeye yönelik adımlar atacağına, ibadetlerine daha çok önem verip aksatmayacağına, kulluk vazifemi layığıyla yerine getireceğine ayrıca işlerinde ilgili çalışmalarında göstereceğim başarıların meyvesini en iyi şekilde alacağına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kör Olmak görmek (İmam Nablusi)

rüyada kayısı ağacı görmek imam nablusi, rüyada kayısı görmek imam nablusi, rüyada kayısı yemek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada köprü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kayısı görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.