Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAZ

Kaz etini yediğini gören kemsi, zengin ve neşeli bir kadınla rızıklanır. Çünkü kazın meskeni sudur ve sudan kendisine usanç gelmez.

Bazı yorumcular dediler ki, kaz, kadir ve kıymetli, takva ve ibadet sahibi ve iffetli olan bir takım insanlara işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse rüyada kaz ile konuşursa, hanım tarafından şerefe kavuşur. Bir kimse şehirden veya bir mahalleden kaz sesleri işitse, o yerlerden musibet sesleri veya ölüm haberi işitmesine yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kaz eti yediğini görmek varlıklı ve çok neşeli bir bayan ile tanışacağına ve o kişi ile ileriye dönük planlar içerisinde olacağına ve hayatının bundan sonrasını mutlu huzurlu ve güzel geçeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada kalbin değiştirilmesi

Rüyada kaz görmek

Kayıtsız Üye
İyi akşamlar. Rüyamda odamda oturuyordum, açık olan balkon kapısından gökyüzüne doğru baktığımda yukarıdan uçan bir hayvanın odaya doğru geldiğini gördüm, balkon kapısından içeriye girdi ve bu hayvan bir kazdı. Odada hiç yere inmedi bana doğru geldi ancak bana doğru gelirken vücudu küçüldü bana gagasını degdirmeye çalıştı, ben geri çekıldım tekrar degdirmeye çalıştı o sıra korktum ve uyandım. Yorumu nedir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Kir görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Rüya sahibinin etrafında bulunan ve ona zarar vermek, iyi niyetini kullanmak ve ona tuzak kurmak için fırsat kollayan kimselerin olduğu manasında tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise, bir çok insanı idare ederek sıkıntılarına katlanabilmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

merakligenc19
Merhaba.
Özel mesaj atacaktım fakat bulamadım size bir rüya mı anlatmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
Bundan 4-5 yıl önce rüyamda Hz Muhammed’i gördüm ve öyle hissediyorum fakat emin olamıyorum onun olduğuna.
Hatırladığım kadarıyla peygamberimizin üstünde beyaz-sarı karışımı renk bir hırka vardı ve arapça birşeyler söylüyordu fakat ben anlamıyordum.
Hatta o gün biri yaşlı biri genç 2 kişi bana bozuk bir para vererek şöyle dedi ”Bu parayı al, kerbela olayını araştır bir dahaki geçişimizde inşAllah daha çok para vereceğiz.”
Ben 19 yaşındayım ve pek namaz kılmıyorum, din konusunda da sürekli vesvese alıyorum şeytandan dinden çıkma konusunda cevaplayabilirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada eve kuş girmesi ne anlama gelir?

arifselim
Merhaba. Bu rüya sana dinin konusunda daha çok dikkat etmen gerektiğine dair bir işarettir. Rüyada peygamber aleyhisselamı gören kişi mutlaka onu görmüş gibidir. Çünkü şeytan onu rüyada bile taklit edemez. Sana şu olayı araştır denmesinin anlamı dinini araştır ve peygamberini tanı anlamındadır. Sadece kerbela olayı ile ilgili değildir. Kerbela aynı zamanda fitne ve şeytanın tuzağı anlamına da gelir. Yani bu tuzaklara karşı dikkatli olman gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

rüyada kaz görmek imam nablusi, rüyada kaz görmek, rüyada kaz ısırması görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kaz görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.