Anasayfa
3 Temmuz 2022, 21:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAZAN

Rüyada kazan görmek, o evin sahibine ve eşine işarettir. Kazanda yemek pişirdiğini görmek, güç ve zorla işleri başaran bir hizmetçi veya memurla da tabir edilir. Rüyada kazancı görmek uzun bir ömre delalet eder.


Cevap: Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kazan görmek kötü ve zor zamanlarınız dan dolayı sizi bu duruma düşüren kişiler ile bir kişi konuşacağına ve bu kişinin arayı bulacağına ve bu kişinin sizin hayatınızı kolaylaştıracağına hayatınızın yoluna girmesine yardımcı olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Dün çok içim daralmıştı ve ben de yatmadan önce iki rekat hacet namazı kıldım yattım . Rüyamda büyük büyük kazanlar gördüm, içinde yemek pisiyodu. Acaba nedir tabiri


Yorum: Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya sıkıntılı ve daralmış bir dönemde görülmesi çok daha hayırlıdır. Allah’ın izniyle sıkıntılarından kurtulmak manasındadır. Ayrıca rüya sahibi niyetlendiği işlerinde istediği hedefe ulaşarak bol kazanç elde etmesine işarettir. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. Bir buçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk ayları çookk sıkıntı çektim şimdi biraz iyi ama iki gündür berbat rüyalar görüyorum ve benim rüyalarım hep çıkıyor. Rüyamda hastanedeyim sonra hocamı gördüm arabasına binip köyüme gidiyorum güya eşimi arıyorum cevap vermiyor her yerden engellemiş silmiş beni en sonunda açıyor diyor ki seni sevmiyorum istemiyorum artık. Uyandım dua okudum tekrar yattım baktım evdeyiz soba yanıyor alevlendi birden ses de çıktı fokurdadı böyle kız yiğenimi aldım kaçtım dışarı kardeşim o ateşi söndürdü. Sonra baktım dağın başındayız güya sur lar var onları görüyorum neyse bahçeye doğru girdik havuz var kim vardı hatırlamıyorum ama havuzun başına dizildik havuzun suyu bulanık havuzun tam ortasında kazan var fokurduyor sesini duyuyorum kaynıyor böyle havuz suyu sıcak elimde boru o suyun iiçinde gezdiriyorum sonra kalktık eve dönüyoruz baktım kaynanm görümcem küsmüş kayınbabama eşimde benle konuşmuyor. Öyle uyandım hayrolsun anlamına baktım çok kötüydü ama yine sizin yorumlamanızı istedim. Teşekkür ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyan yaşadıklarının etkisiyle görmüş olma ihtimalin söz konusu olabilir. Sıkıntıların rüyana bu şekilde akstmiş olabilir. İkinci rüyanın tabiri ise Olumsuzluğun aksine hayırlı bir rüyadır. Hayatının en iyi dönemlerini özellikle maddi anlamda geçireceğin günler yaşayacağına, bu konuda sıkıntı görmeyeceğine hayatın cilvesi denilen ufak tefek sorunlar yaşasan bile bereketin ve rızkın her daim iyi durumda olacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kara Tavuk Denilen Yabani Kuş görmek (İmam Nablusi)

rüyada kazan görmek nablusi, rüyada kazan görmek imam nablusi, rüyada çok buyuk dev kazanda yemek yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.