Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kazmak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kazmak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KAZMAK

Rüyada kuru toprak kazdığını gören kimse kazdığı ve eline geçen toprak miktarınca mal elde eder. Toprak rutubetli ise, bir mal sebebiyle bir insana hile yapar. Fakat bundan bir fayda görmeyip sıkıntı ve meşakkate düşer. Bu sıkıntı toprağın yaşlığı nisbetince olur. Toprak kazmak hiledir. Bazen de, hilesi kendi aleyhine döner.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıskançlık görmek (İmam Nablusi)

Kendisi için su çıkarmak maksadiyle bir kimse çukur, kuyu veya dehliz kazdığını görse, kendi geçimi için çalışmasına yorumlanır. Eğer böyle olmazsa, hem kendisi hem de insanların menfaati için çalışmasına yorumlanır.

Suyu, kazdığı yerin içine akıttığını görürse, geçiminde güçlük meydana gelir. içine birisini sokmak maksadiyle kuyuyu kazdığını gören kimsenin yaptığı hilesi bizzat kendisi hakkında meydana gelir. Kazdığı yerin toprağından yediğini gören kimseye yediği kadar mal isabet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Karne görmek (İmam Nablusi)

Kendisinin bir çukur içerisinde olduğunu gören, hanımını boşar. Çukurun üzerinde oraya düşmeyerek durduğunu gören kimse hanımıyla bozuşurlar fakat sonradan araları düzelir. Kazılmış bir çukurdan çıktığını gören kimse hapis yahut hasta ise iyileşir ve bulunduğu halden kurtulur. Çukurlar, yakın yolculuklara yorumlanır. Çukur, kelime türetilmesinden dolayı da, hiledir. Diğer çukurlar tesettürsüz fakir bir kadındır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kazan görmek (İmam Nablusi)

Bazen de çukur korkudan emin olmaya, sıkıntıdan kurtulmaya yorumlanır. Özellikle rüyada bir düşmandan korkarak gizlenmişse, çukurun içinde güzel yiyecek yahut tatlı su yahut avret yerini örtecek şey bulsa, hatırına gelmeyen bir yerden rızıklanır ve kendisine hileden kimse ile barışır.


Cevap: Rüyada Kazmak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada bir yerleri kazdığını görmek içinizdeki ve kalbinizdeki iyilikleri ve güzellikleri diğer insanlar ile paylaşarak mutlu huzurlu bir arkadaşlık içinde olacağınıza ve iyilik yaptığınız kişiler ile sevgi ve saygı içinde olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kel görmek (İmam Nablusi)

rüyada toprak görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada bir yeri kazmak, Nablusiye göre rüyada bağ kazmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kazmak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.