Anasayfa
11 Ağustos 2023, 11:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Keçi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Keçi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KEÇİ

Rüyada keçi görmek veya keçi sütü içmek fevkalade iyidir. Rüya sahibi tüm arzu ve emellerine kavuşur.

Rüyada keçi eti yemek, hafif geçecek bir hastalığa yorulur.


Cevap: Rüyada Keçi görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada keçi görmek gerçekleşecek olan dileklerinizin olduğuna yada keçinin sütünü içtiğini görmüş isen çok sabılı ve azimli olduğundan dolayı tüm istek ve arzularaına kavuşacağına işaret eder.


Rüyada keçi görme

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam..rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Rüyamda önce bal yiyorum kaşık kaşık ailem de var ve rüyamda evlilik kararı alıyorum ailem ne zaman verdin bu kararı deyip biraz tepki gösteriyor. Daha sonra yine aynı rüyamda bir sürü keçi görüyorum böyle keçinin biri ne git diyorum gitmiyor sonra uyanıyorum sim dıden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Kambur Olmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Keçi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Çok mutlu olacağı hayırlı ve güzel bir evlilik yapacağına işaret olarak kabul edilir. Elbette bu bekar kimseler için bu şekilde yorumlanır. Keçi sürüsü görmek ise zorluklardan ve sıkıntılardan sonra feraha kavuşma, mutlu olma ve rahatlığa yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Lahmacun görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler hocam ruyami yorumlayabilirseniz gerçekten sevinirim oncelikle ailem le birlikte akrabalara ziyarete gidiyoruz akrabalara vardigimizda ise ailem hemen kapıdan geçiyor tam benim geçeceğim sıra ise 3 tane keçi etrafimi sariyor o keçiler ise siyah renkli siyah kocaman gözler i var ve gri sakalları var sonra bunlar arasında bir süre duruyorum ve sonradan kacabiliyorum bu rüyadan uyanırken de birisi elime bastirirmis gibi uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kendini Beğenmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya uyarıcı bir rüyadır. Rüya sahibinin tek başına olmadığına, başkalarının emrinde çalıştığına ve tehlike ile karşı karşıya kalma ihtimali olduğuna işaret olarak yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda beyaz bir keçi gördüm güya ben onu adak olarak almışım ama kendisini bana bir sevdiriyor kafasını kucağıma koymuş okşuyorum içimdende diyorum bana bu kadar yakın olursa ben onu kesilmesine dayanamam diye içimden geçiriyorum tabiri nedir yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Koltuk görmek (İmam Nablusi)

Selamünaleyküm rüyamda bembeyaz bir keçi gördüm güya adak için almışım onu ama bana bir yakın davranıyor başını kucağıma koyuyor bende onu uzun uzun okşuyor seviyorum sonra içimdende diyorum ki ben buna alışırsam kesilmesine üzülürüm uzak durayım diyorum hayırdır inşAllah yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kirpi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Hem keçi görmek hemde onu kurban edeceğini görmek oldukça hayırlı bir rüya kabul edilir. Bu gerçekleşecek olan dileklere ve isteklere işaret olarak yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba eşimden 6 aydır ayrıyım annem benim için istihare namazı kıldı ve uyudu rüyasında bir motosiklet ve üzerinde en önde eşim beyaz damatlıkla arkasında ben gelinlikle ve benim arkamda bir beyaz keçi görmüş geçinin boynuzları birden yok olmuş ve benim kafamda belirmiş ardından eşim ani bir fren yapmış ve keçi uçurumdan aşağı düşmüş ben motorun yanına düşmüşüm ve boynuzlar yokmuş düştüğümde eşim yamacın kenarına düşmüş ve ayağa kalkıp bana doğru bakmış ne onda ne de bende kanama yada ağır bir hasar yokmuş yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. İstihareyi başkası senin yerine yapamaz herkesin kendisi için istihare yapması esastır ve sünnet olan budur. İstiharede işaret rüya ile alınmaz. İstiharede kabul edilen işaret insanın kalbine gelen o konudaki olumlu yada olumsuz olan hissidir. Bu his kişiye bir işaret kabul edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda bir ahırın yanındayım ve bir sürü beyaz keçi yavrusu annesini emiyor. Bende onları izliyordum. Hayranlık mı sevgimi tam bilemediğim bir duygu hissediyorum içimde. Yorumlayabilirseniz sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Evlat sahibi olmaya işaret ettiği gibi aynı zamanda meydana gelmiş olan sıkıntıların son bulması ile ferahlamaya, parasal anlamda rahatlamaya, huzur bulmaya, Allah’ın verdiği nimetlerle birlikte hayatın tadını çıkarmaya, hayatında güzelliklerin meydana gelmesine rivayet edilmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek Balığı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Bende istihareye yatmıştım bu gece rüyamda ailemle 2 tane siyah keçiyi kurban etmek için getiriyoruz ama boynuzları birinin çok büyük olduğu için zarar verir diye önce boynuzlarını kesmeye çalışıyoz kan geliyor sonra orda uyandım. Aynı niyet için kaç kere istihareye yattım hep krem rengi açık mavi felan görürdüm ilk defa böyle gördüm kafam da karıştı yorumlarsanız çok mutlu olurum teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanepe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. İstihare renkle tabir edilmez. Her ne kadar rüya ile de tabir edilmese de rüyanın içeriği tavsiyelere kulak asmayarak kendi bildiğini yapmaya çalıştığına ve cesaretine işaret edip zoru sevdiğine işaret etmektedir. Yapılacak olan istiharelerin uyandıktan sonra kişinin hissettiğiyle alakalıdır. Buna göre kişi istoharesini değerlendirir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi)

rüyada keçi görmek imam nablusi, islama göre rüyada keçi görmek, rüyada keçi kesmek ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada Kıyamet Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Keçi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.