Anasayfa
17 Aralık 2023, 4:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kedi görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kedi görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KEDİ

Rüyada görülen kedi, hizmetçidir. Bazı yorumcular kedi, rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır, dediler.

Kedi bir şahsın etrafında dolaşıp onu korumaya çalıştığı halde, o şahsa hem zararı hem de faydası dokunan bir adama yorulur.

Bir kimseyi rüyada erkek bir kedi ısırsa veya tırmalasa o kimse hasta olur. Eğer erkek olan o kedi vahşi ve yabanı ise, hastalık daha şiddetlidir.

Isıran kedinin dışı ve ev kedisi olması rüya sahibinin rahat edeceği bir seneye işarettir.

Rüyada bir kedi sattığını gören kimse, malını harcar. Kedi eti yediğini gören kimse, sihirbazlık öğrenir.

Kedi olduğunu gören kimse, hırsızlık ve kendisinde hayır olmayan şeylerle geçinir.

Bir kedi ile mücadele ettiğini ve hatta kendisini tırmaladığını veya ısırdığını gören kimse, uzun bir hastalığa yakalanır. Sonra Cenab-ı Hak (C.C.) onu kederden kurtararak, ona ferahlık ve sevinç ihsan eder.

Kedi ile yaptığı mücadele ve münakaşada yenilen kimse yakalandığı hastalık, üzüntü ve kederinden acilen kurtulur. Eğer kedi kaybolursa, hastalık veya üzüntü ve kederi artar.

Bazen kedi, zevce için cefaya, evlada, düşmanlığa, hırsızlığa, vefasızlığa, koğuculuk yapmaya, göz ve kasla işaret ederek ayıplamaya, feryad ve figan etmeye işarettir.

Bazen de kedi, söz ve şaka yapan, manasız ve akıl dışı söz söyleyerek köçekler gibi oynayarak halka kendisini sevdirmeye çalışan bununla beraber bazı durumları dikkatten kaçırmayan ve fırsat buldukça fesat çıkarmaya çalışan bir adamdır. Kedinin fare ile veya kurdun koyunla ittifak halinde görülmeleri nifak ve riyaya yorumlanır. Eğer halk korku içinde iseler düşmanlarından emin olurlur.

Bu rüya bazen de düşmanları def etmeye yorumlanır. Bazen de kedi, evladın terbiyesi hususunda çok hırslı olan kadına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahvaltı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kedinin bir insanı tırmalaması veya kanını akıtması yahut gözünü çıkarması, düşmanlığı açık olan bir düşmandır.


Rüyada Kedi görmek (İmam Nablusi)

singün
selamüm aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün bir rüya gördüm rüyamda annemlerin evindeyim ve dışarıdan bir kedi geliyor eve normalde ben kedi hiç sevmem.sonra ben bu kediyi eve alıyorum güzel yatak yapıyorum yatırıyorum.ama bu kedi insan gibi sanki yani davranışlarından bunu anlıyorum çocuk gibi davranıyor yerini önce yapıyorum yastığını beğenmiyor değiştiriyorum felan bu beni, çok huzursuz etti ne anlama geldiğini yazaesanız çok sevinirim


Cevap: Rüyada Kedi görmek (İmam Nablusi)

KaLPNuRu
Selamünaleyküm,

Rüyada bir kedi görmek dışı bir düşmana veyahut kötü bir (dişi) insana delalettir..
Evinize girdiği için genelde sizi sevmeyen veya hakkınızda fesat düşünebilen, yada sizi kıskanan veya iyiliğinizi istemeyen bir dışı akrabanıza delalettir..
Siz onu rahatlaştırmaya çalışıyorsunuz ama o size huzursuzluk edecek manasına gelir..


Cevap: Rüyada Kedi görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kedi görmek ev halkından bir kişinin yanlış işler yapacağına yada kedinin sizi tırmaladığını görmüş iseniz anne ve babanıza layık bir evlet olduğunuza yada anne babanız olmuş ise sizden hayır beklediklerine işaret eder.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda kedi gördüm kedi biraz iriydi galiba elimde ekmek vardı benim bir parça ekmek verdim kedi sanki kıtlık tan çıkmış gibi yiyordu ekmeği hatta bir ara boğulçak gibi oldu bende onu izliyodum bu rüyayı yorumlar mısınız lütfen şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleyküm selam. Rüya sahibinin cömert ve yardım sever biri olmasına işaret eder. Maddi sorunları isteyerek ve severek çözeceğine ve Allah’ın izniyle sorunların üstesinden geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kelebek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda pembe renkli kedi gördüm.
Bu kediyi büyük bir torbaya koyup bizim oturduğumuz bahçeye getirdim.
Kediye sana ne işim koyalım diye sordum.
Rüyamı tabir edebilir misiniz?


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Birincisi bir kişiye yardım edeceğine ve destek olacağına alamet eder. İkincisi ise, bazı konularda özgürlüğünü eline alacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Rüyamda rengi tamamen kahverengi olan bir kediye bakıyordum. Ama kedi arkdaşımın. Apartmanın merdivenine inmiş. Başka kediler de toplanmış. Ben ayırt edemiyorum onu alıp içeri götüreceğim ışık yanmıyor apartmanın kapısını açıyorum ışık gelsin diye sonra o kedi kayboluyor dışarda o kediyi arayıp duruyordum. Rüyamı tabir edebilir misiniz?


arifselim
Aleyküm selam. İyi niyetli olmaya, yardımsever olmaya ve merhametli olmaya alamettir. Kedinin kaybolması ise bazı sıkıntıların ve tartışmaların alevlenmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Evlilik için istihareye yattığım rüyada babamla bir dükkanda gezinirken yavru kediler gördük. Sevmek için yanlarına gittiğimde sol gözlerinin kör olduğunu gördüm. Yorumlayabilir misiniz?


arifselim
Bu rüya istihare açısından olumlu yorumlanmaz. İstihare yaparken kalp bir yöne meyleder ve bu olumlu yada olumsuz olan his, rüyadan da daha isabetli işaret olarak kabul edilir. Sende bu şekilde hareket edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ev Arkadaşımın bir yavru kedisi vardı diğer başka bir kedimiz daha vardı ama o biraz daha büyüktü.yavru kedi büyük kediyi parçalayıp yemiş ben bunu rüyamda hissediyorum büyük kediyi yedi kafatasına dokunuyorum aşırı sertleşmiş eve t kesinlikle kediyi yemiş dedim arkadaşım saçmalama yapmaz dedi gayet gülüyordu. bir baktık ki yemiş ben ağlamaya başladım rüyadan uyandığımda da ağlıyordum sizce ben anlama gelir

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek

arifselim
Böyle bir rüyayı tek bir şekilde tabir edemeyiz. Çünkü görmenin çok farklı anlamları vardır ve kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Genel olarak bu rüyan, sana zarar vermek isteyen iki kişinin birbirine düşmesine ve onların zararından uzaklaşmana yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yerde çalışıyorum ve oranın ihtiyaç larını gidermek için mücadele ederken biz sekiz on kedi bir araya gelip köpekleri öldürmeye çalışıyoruz koperler kaçıyor biz kovalıyoruz be bir evin bahçesine saklanıyorlar bizde evin içine girip onları gözlüyoruz.evin içinde kızıma rastlıyorum


arifselim
Rüyada köpekleri öldürmeye çalıştığını görmek iyi ve hayırlıdır. Bu rüya sahibinin kendisine düşman olan veya rakip olan kimseleri yeneceği anlamında tabir edilir. Aslında köpeklerle ilgili olan rüyalar tek şekilde tabir edilmesi çok zordur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda. Evimde kedi besliyordum bana doğru koşup Bacağımı ısırdı. Daha sonra ona süt verince sakinleşti. ısırmadan dolayı yüzümde kollarımda küçük beyaz lekeler çıktı, doktora gittim, alerji dedi ve ilaç verdi.


arifselim
Böyle rüyalar iyi olarak kabul edilmez. Rüya sahibinin keyfini kaçıracak, moralini bozacak ve canını sıkacak olaylar yaşayacağına tabir edilir. Çaresiz durumlarda kalmaya ve mutsuz olmaya işaret eder. Yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir kedi sürüsünün yanından geçmekteyim.içleri de değişik renklerde olanlarda var fakat beyaz olan bir tanesini yakalayıp sevmeye çalışırken on ayaklarıyla bileğimden tutuyor ama ısırmıyor.sonra yoluma devam edip gidiyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada Kanal görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya sahibi için karşılaşacağı problemler ve sıkıntılar anlamındadır. Ancak rüya sahibi sabreder ve sebat gösterirse Allah’ın izniyle tüm sorunlarını aşacağına ve üstesinden gelerek rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda bir odada üç tane kedi vardı. Birisi saldırgandı bacağıma tırmandı. Bende elbisemi elime doladım ve kediyi boğup öldürdüm. Sonra diğer iki kedide korku ile bana baktılar.
Teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. İnsanlardan çıkarlarını gözeterek yaklaşıp sömürme amaçlı olarak ilişkilerini kurup zarar veren biriyle karşılaşıp o kişiyi bir şekilde mağlup edecek cesareti kendinde bulmak tabiriyle yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Selam.Rüyamda dışarı kapımızın onunse kedi var.Sarı bir kedi yavru galiba.Akşam hemde.Sonra ben koşuyorum eve buzdolabından salamdan bir dilim ona veriyorum yiyo.Sonra küçücük parça yine veriyorum.Teşekkür ederim şimdiden.?


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya daha önce hiç işlemediği hatalar işlemeye, seni yanlışa sürükleyecek ve sonradan pişman olacağın şeyleri yaptıracak birisine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam size bir rüyamı anlatmak istiyorum bizim devamlı yemek verdiğimiz bir kedi var rüyamda bu kedi hamileydi memelerine süt dolmuş damlıyordu kedi miyavlayarak hanımıma geldi hanımda kedinin memelerini ovaladı ağrısı var biraz rahatlasın diye öyle kediyle uğraşırken saatin alarmı çaldı uyandım hocam acaba yorumu nedir çok merak ediyorum


arifselim
Aleyküm selam. Vefalı bir sosta, iyilik etmeye ve iyilik görmeye işaret kabul edilir. Bazende sıkıntısı olan bir yakınının sıkıntısını gidereceğine yorumlanır Bu hayırlı ve güzel rüyalardan kabul edilir. Sizde rüyanızın hayrını dilemelisiniz bu en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selam aleyküm.rüyamda; evimde oturuyorken Sol ayağımın üzerine oturmuş siyah bir yavru kediyi havaya kaldırıyordum, yanımdakilere şefkat duygusu ile gösteriyorum, sonrasında sağ ayağımın üzerindeki beyaz yavru kediyide gösteriyordum. Bir çok yerden okutup anlamaya çalıştım fakat rüyama tabir bulamadım. Yardımcı olurmuşunuz.


arifselim
Aleyküm selam. Hem siyah hemde beyaz kedi yavrusunu bu şekilde görmen iyi olarak yorumlanmaz. Beklediğin bazı sıkıntılı olaylar olduğuna ve kendi ellerinle yaptığın bazı hatalar yüzünden gelecekte sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda art arda olmasada son zamanlarda sık gördüğüm bir kedi var. Siyah yavru bir kedi. Evde oluyor bir anda. Ben ittikçe geri gelmeye çalışıyor. Boynuma çıkıp sırnaşmaya çalılıyor ama ben sürekli itiyorum. Ve rahatsız oluyorum. Bir korku tedirginlik oluyor. Kedileri normalde de sevmem biraz uzak dururum bunla alakası olabilir mi bilmiyorum ama rüyayı sık görmem beni şaşırttı. Yorumunuzu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Hayırlı günler. Geçmişte işlediğin hatalardan uzak durmaya çalıştığına işaret eder. Aynı hatalara düşmemek ve tedbir alman gerektiğine dair bir işaret olarak yorumlanır. Yinede sonuçta bu bir rüyadır ve bilinçaltı olması da mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tertemiz gri renkli kedi beni korkutuyor bende saklanıp onun geri gelmesini bekliyorum geldiğinde onu korkutmak için karşımda annem oturuyor oda bana bakıyor.kedi gelirken korkutuyorum o anda yoldan geçen bir araba kediyi eziyor ama ben arabayı daha önceden görüyorum ezer mi acaba diye düşünüyorum. Daha sonra zıplaya zıplaya can çelişiyor. Ben bağıra bağıra ağlıyorum.
Yorumlarsanız çok sevinirim bu aralar biraz sıkıntı var bende.

Okudunuz mu?  Rüyada Kızıl Dut görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Rüya sahibinin durumuna göre tabir edilen bir rüyadır. Eğer evli iseniz bir çocuğunun olabileceğine ya da riyakar olup doğru söz ve davranışlarda bulunmayıp kurnazlık gösteren birinin çevrenizde olduğuna işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ilk önce tavandan şu aktığını görüyorum sonra çıkıp baktığımda kediler işeyerek aşağı kayıyolar kediler her kaydığında ben evde ıslanıyorum sonra kedileri kovalıyorum iki yavru kedi eve girip çıkıyor kedilerin biri kul rengi ve şişman biri ise turuncu gayet uysal yatıyorlar bana saldırmıyorlar


Tohat
Hem kaygı duyduğun bazı konuların var olduğuna hem de ailenin içinde olup ailedeki bazı kişileri birbirine düşürmeye çalışarak aralarının açılmasını ve küsmelerini isteyen kötü niyetli birini fark edip onu kendinden ailenden uzaklaştırabileceğine işarettir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Normal hayatımda kedileri hiç sevmem ve dokunmam.Rüyamda siyah gözlü beyaz tüylü bir kediyi çok seviyordum.kedi ve ben rüya boyunca çok mutluyduk.kedi yere çis yaptı ben tiksinmeden temizledim.kediyi sıcak şu ve şampuanlı suya bırakıyordum ve kedi sevinçle oynuyordu.onun bizimle yaşaması için gerekli olan hazırlığı yapıyordum.çocuklarımın da bu duruma çok sevineceğini eşime anlatıyordum.yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Hayırlı haberlere işaret eden bu rüyanın tabirinde bir evlat sahibi olmana işaret etmektedir. Çalışan biriysen eğer iş hakkında atacağın adımlarda yardım isteyeceğin kişinin doğru biri olduğundan emin olman gerektiğini gösterir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar, rüyamda kız kardeşimin kedisi beni ısırmaya çalışıyordu. Ben gövdesinden tutuyordum, kardeşim ayaklarından tutuyordu kediyi. Yüzüme ulaşmaya ve ısırmaya çalışıyordu. Engelledim onu yetişemedi bana. Hiçbir zarar görmeden uyandım uykudan. Fakat kafama takıldı bütün yorumlara baktım, benzer bir rüya yorumu bulamadım. Tabir ederseniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Karınca görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Saldırısından kurtulman iyidir ama normalde kedinin ısırmaya çalışması demek, senin keyfini bozacak ve canını sıkacak olaylarla her an karşı karşıya kalabileceğin manasındadır. Ayrıca bu rüya bilinçaltı olma ihtimali de vardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda odaya giriyorum ev bizden birine ait ama çok güzel geniş ni ev ışık kapalıyken yavru kedi çıkıyor karşıma ışığı açınca kaçacağını anlıyorum telefon ışığıyla bakıyorum bir ara atlar gibi yapıyor ama bir şey yapmıyor bana evdekilere demeyi unuttum bak kediyi diyorum içimden kedinin tüpleri belli ama karanlıkta ama rengi gözükmüyor


arifselim
Çok berrak ve net olmayan bir rüyadır. Maalesef bunu tabir edemeyiz. Kötü veya olumsuz bir manası yoktur ancak özel bir şekilde tabirde yapamayız. Gördüğün rüyanın hayrını dile. Her şeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kedileri normalde çok seven biriyim. Rüyamda bir evin dış kapımıdır balkon kapısı mıdır anlamadığım bir yerine doğru ilerlerken 5-6 kedi birden karşıma çıkıyor hepsi de farklı, çok çirtlak renklerde hatta diyorum ki bu renk kedi mi varmış ya Allah Allah diyorum sonra tam onları sevmek için elimi uzattığımda beni ısırıp tîrmalamaya başlıyorlar çok sivri kedi dışı ve pençesi görüyorum, onları odadan çıkarmaya çalışıyor bir yandan da korkuyorum . O sırada bitti rüya.

Okudunuz mu?  Rüyada Keten Tohumu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bazı yorumculara göre bu rüya şanstır ve hiç beklenmedik güzel sürprizlerle karşılaşacağına yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise beklenmedik sıkıntı ve üzüntüler manasında tabir edilmiştir. Elbette sen yinede Allah’tan hayırlısını dile bu en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sarı yavru bir kediyi sahipleniyordum. Çok küçüktü, bezlemiştim onu, kirletince altını değişiyordum. Kucağıma alıp seviyordum, benimle oynuyordu.hatta benimle yatıyordu.çok güzel ve sevimli olduğu için ailem de seviyordu. Evlat gibi seviyordum.Ama bağlanmaktan ve evde olmasından,tüyleri bulaşır mı diye de endişe ediyordum. Kendim evliyim ve bir kızım var


Tohat
Güvendiğin insanlardan beklemediğin olaylar görmen nedeni ile insanlardan uzaklaşmana ve bu sebeple senden ilgi ve sevgi bekleyen seni seven kimselere karşı da farkında olmadan uzak olmana işarettir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır tabi.


18-Ünexpeçted
Selamın Aleyküm. Rüyamda bir kaç ay önce dışarı attığım kedimi gördüm ve sanki güzel zamanlar geçiriyorduk, yani oynuyor gibiydik ama tam da oynamıyorduk. Ara sıra elime falan alıyordum onu. Bu arada dışarı atma sebebim ise maddi imkansızlıklardan dolayı. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sevdiklerin ve yakınlarına karşı gösterdiğin bir duruş, mesafe gibi durumlara işaret etmektedir. Güvendiğin kimselere hakkettikleri değeri, ilgiyi göstermen gerektiğine dair kendine çeki düzen vermene delalet etmektedir. En iyisini bilen Allah’tır.


Cennet
Selamün aleyküm hocam. Ben evimin bahçesinde 1 aslan 1 kedi ve 12 kaz gördüm hepsi aynı yerdeydi bir an aslanın kazları yiyeceğine endişelendim bir müddet sonra aslan orada duran kediyi ağzına alıp yuttu bir süre sonra aslan ağzını açıp yuttuğu kediyi tekrar dışarı kustu kedi hala canlı bir şekildeydi ve hiçbir şey olmamıştı kediye bu rüyamı yorumlayabilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Aslan güç, kudret ve başarının temsilidir. Kedi ve kaz ise aynı anlama gelmekte olup sinsi, düşman, iki yüzlü, samimî görünüp farklı yüze sahip olan kimseleri işaret ederler. Etrafındaki hü kimselerle mücadele edecek ve muvaffak olabileceğine delalet eder. Allah eb iyisini bilendir tâbi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bende bir suyun içine giriyorum küçük bir gölet kadar düşünün sonra suyun altında birden elimi bir şeyin ısırdığını fark ediyorum elimi ısıran normal boyutlarda karışık renkli bir kedi sonra alıyorum onu sinirle suyun içine atıyorum ama daha ileriye o da yüzerek gidiyor o kadar açıklar mısınız rica etsem..


Tohat
Hayırlı günler. Ailede, işte var olan sıkıntılarından kurtulmak için çabalayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine fakat tamamen sonlanmayacağına rahatlığın yanında bazı sorunların devam edeceğine fakat senin bunların üstesinden gelebilecek gücün olduğuna, ikisinin birlikte var olması seni zorlamayacağına ve bundan şikayet etmeden hayatındaki mücadeleni sürdürebileceğine işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Rüyada Kedinin Balığa Dönüşmesi
Merhaba rüyamda yüksek bir yerde oluyorum ordan aşağı bir kesit görüyorum. Orada yedi sekiz tane ts futbolcusu kamp yapıyor oluyor. Merdivenlerden aşağı ınıyorum sofrada bir sürü mezgit balıkları var temizlenmiş. Orda bakıyorum bir kedi balık yiyor annesi de balıktan bir lokma almak istiyor sonra tam yiyecekken anne olan kedi balık oluyor. Anlamı nedir acaba


Tohat
Hayırlı günler. Karşına hayatını güzelleştirme fırsatı sağlayacak kısmetlerin çıkacağına bu kısmetleri elinden geldiğince doğru bir şekilde değerlendirmen gerektiğine aksi halde yapacağın yanlışlar ve hatalar yüzünden kısmetlerini tepebilir ve elinden kaçırabilirsin. Allah en iyisini bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi)

Misafir
Selamün aleyküm
Rüyamda iki kedi gördüm biri siyah biri beyaz kedilerin cinsiyetini görmedim ama siyah kedi bana baktı üstüme saldırmaya çalıştı bende bıçakla kafasını kesip öldürdüm beyaz kedi de korktu ama bir şey yapmadı gözleri mavi renkti kendisi de komple beyazdı ona karışmadım gerisini de hatırlamıyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Kedi hayır gelmeyecek aksine kötülük besleyen kimselerle tabir edildiğinden ya başına gelecek bir olaydan muvaffak olarak geçeceğine veya çok iyi bir hayata adım atmaya başlayarak huzur ve ferahlık görecek yaşantın daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda köydeki evimizdeydik ve giriş merdivenlerinin aşağısında sürekli dolaşan bir kedi vardı. Aniden kedinin karnı şişti ve yüzlerce parmak kadar küçücük kedi doğdu. Evin her yerini kapladılar. Zarar vermediler hiç bir şeye ama o kadar çoklardı ki yürümekte güçlük çekiyorduk. Ben hiç bir anlam veremedim ve gerçekten çok ilginç ve anlamını merak ettiğim bir rüya. Lütfen yorumlayabilir misiniz?


Tohat
Ve aleyküm selam. Kariyer noktasında çok iyi yerlere gelip iyi işlerde bulunacağına bunun yanı sıra ufak tefek bazı durumlarla ilgilenmek ve çözmek verebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kedi görmek imam nablusi, rüyada kedi görmek nablusi, rüyada kedi yavrusu görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Kardeş görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kedi görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.