Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kefen görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kefen görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KEFEN

Rüyada kefen görmek, avret mahalini örtmeye yorumlanır. Bazen de rüya işlerini gizli tutmaya veya bekar için emsali olmayan bir kimseyle evlenmeye yorumlanır. Rüyada kefen giydiğini gören kimse, zina yapmaya çağrılır. Ancak bunu kabul etmez.

Okudunuz mu?  Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

Rüyada ölülerin kefene sarıldığı gibi kefene sarıldığını görmek ölümle yorumlanır. Rüyada ölü üzerinde kefenin az görülmesi, rüya sahibinin tövbe etmeye yaklaşmasına ve ölü üzerinde kefenin çok görülmesi, rüya sahibinin tövbe etmekten çok uzak bulunmasına yorumlanır.

Rüyasında bir kefenle açık bir mezarda yattığını görmek, hayırlı bir iş için kurulan bir derneğe girip, fakir ve muhtaçlara yardım edeceğine; üzerindeki kefeni atarak çırılçıplak bir halde cadde ve sokakta yürüdüğünü görmek, hesapsız bir dünya malına kavuşacağına; kefenin yalnız alt kısmı olup, üstü çıplak olarak bir yerde oturduğunu görmek, beklediği bir işin vaktinden daha geç olacağına; üzerinde bir sarı kefen olduğunu görmek, salgın bir hastalığa yakalanacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kilit görmek (İmam Nablusi)

Üzerine bir kefen giydirildiğini görenin eceli yaklaşmıştır. Cafer-i Sadık’a göre kefen dört şekilde yorumlanır: Dünya nimeti, mesafe, uzaklık, ölüm ve hastalık.

Rüyasında bir cenaze için kefen yaptığını görenin, o ölüye hayrı dokunur. Eğer yaptığı kefen tanınmış bir adam için ise, rüya sahibine zenginlik gelir. Eğer tanınmamış bir adama ait ise, hayırlı değildir. Ölmüş bir kimsenin kefenini çıkardığını gören, onun yoluna gider. Bir ölünün kefenini almak, iki şekilde yorumlanır. Eğer rüya sahibi dindar bir kişi ise eline para, mal geçer; eğer fesat kalpli biri ise, gammaz ve fitneci olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Kese görmek (İmam Nablusi)

Bazı tabircilere göre, rüyada bir ölü kefenlediği sırada kefenin büyük ve geniş olduğunu görmek iyidir. Kefen dar ve kısa olursa iyi değildir. Rüyada kefen sattığını gören, ölülere rahmet okur; birçok kefenler topladığını gören, şöhrete erişir. Kefen dağıttığını gören, herkese iyilik eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaplan görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Kefen görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kefen görmek almış olduğunuz bir işi zamanından önce bitirerek zamanından önce teslim edeceğinize ve yapmış olduğunuz bazı borçları zamanından önce kapatarak rahat bir nefes alacağınıza rahatlı ve huzurlu bir yaşam süreceğinize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kestane görmek (İmam Nablusi)

rüyada kefenlemek, rüyada birini kefenlemek, rüyada ölü kefenlemek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kel görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kefen görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.