Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Keklik görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Keklik görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KEKLİK

Rüyada görülen dişi keklik, temiz bir kadına, yahut sözü güzel bir adama yorumlanır.

Rüyada görülen keklik, güzel ve geçimsiz bir kadına, onu almak da bu kadınla evlenmeye yorumlanır. Keklikler, kadınlara ve güler yüzlü insanlara yorumlanırlar.

Okudunuz mu?  Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

Rüyasında birçok kekliğin bir tarlaya konduğunu gören, devlet işine girerek, çok para kazanır veya bir okula öğretmen veyahut askeri birliğe komutan olur. Rüyasında keklik kızartması y ediğini görmek, yeni elbiseler alacağına; keklik avladığını görmek, güzel bir kadın veya erkekle tanışacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kepek görmek (İmam Nablusi)

Rüyada keklik itikatsızlığa da yorumlanır. Rüyasında keklik avına çıktığını ve bir keklik vurduğunu görmek, dini inançlarını yavaş yavaş yitirmekte olduğuna ve tövbe ederek yeniden ibadete koyulması gerektiğine delalet eder.


Cevap: Rüyada Keklik görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada keklik görmek gözünüze çok güzel görünen ve güzelliği ile sizi baştan çıkaracak olan fakat güzelliğinin arkasına saklanmış sinsi bir kadın olduğuna ve inançlarınıza uymayan kişilerden dolayı onlardan menfaat sağlayacağınıza ve yapacağınız işler oluncaya kadar başka görüldükten sonra başka bir kişiliğe dönüşmenize işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kırmak ve Kırılmak görmek (İmam Nablusi)

rüyada keklik görmek, rüyada keklik yakalamak, rüyada keklik yavrusu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kel görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Keklik görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.