Anasayfa
30 Kasım 2022, 22:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KENE

Rüyada kene görmek, arsız, haysiyetsiz, yapışkan insanlarla yorumlanır.

Kene hain, hasis düşmanla da yorumlanır. Rüyasında kene toplayıp attığını gören, malını yemek isteyen birini yanından uzaklaştırır. Bir keneyi öldürdüğünü gören, düşmanına üstün gelir. Bazılarına göre kanını haram ile dolduran bir adamdır. Çünkü kene, yalnız kan içerek yaşar.


Cevap: Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kene görmek kendini gizleyen bir düşmanınızın ortaya çıkacağına ve başkasının yapmış olduğu kabahatli bir olaydan dolayı düşmanlarınız tarafından size iftira atacağına bundan dolayı sizin çok dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz Satıcısı görmek (İmam Nablusi)

Yesillige takilmak ve kene

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yesillikten olusan bir caliligin içine dusuorum kalkamiorum kardesimin esi tarafindan kaldiriliorum ama ayagim vucudum caliliga takilmis onlarin yarimdimiyla takildigim yerden cikiorum ama enseme kene yapismis dr gdiorum bn normalde ecznede calisiodum ciktim oraya ilac almaya gdiorum rüyamda patronum yuzume bakmio agiz munakasasi edioruz yorumunz nedir


Yorum: Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için sağlığı ile ilgili olarak yorumlanabilir. Karşılaşacağı tatsız bir olay veya hastalanması ile ilgili yorumlanır. Diğer ayrıntıları tam olarak tabir edebilmek için kişiye özel olarak yorumlamak gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Köstebek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda koltukaltımdan iki tane beyaz kene kopartıp atıyordum. Daha sonra ise yediğim içtiğim herşeyi içinde kene olabilir diye kontrol ediyordum. İncir yemek istiyordum içini açıp içindeki keneyi atıyordum.
Cevaplandırdığınız için teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimsenin çevresindekilerinin arkasında planlar yapmasına alamet eder. Ayrıca bu rüya düşmanlarının kötü emellerini gerçekleştirmelerine fırsat vermeyeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evin penceresini açıyorum yavru bir kopek üstüme atlıyor eve girmek için kendini sevdirmek için.bnde köpeği defalarca geri pencerenin dışına birakiyorum.en sonunda köpeğin üstünde bir sürü kene yapışmış olduğunu görüyorum tekrar dışarı birakiyorum.kopek eve girmek için uğraşıyordu Bnde keneli diye almamaya calisiyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Eve köpeğin girmeye çalışması ile gördüğün keneler birbirine yakın anlamda yorumlanır. Aile içerisine sokulmak istenen fitnelere, tartışmalara ve evin içinde huzurun kaçırılmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir tuvalete giriyorum o kadar büyük ki eski elbiseler var elbiselere su döküyorum döktükçe o su alıp götürüyor elbiseleri en sonunda ölmüş bir insan görüyorum ama sadece elini gördüm dışarı çıkıyorum ordan dışarda biri kene var dikkat edin diyor keneyi aramaya başlıyorum orda uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Lahmacun görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Madden iyi bir duruma geçmek için yapacağınız girişimler, ortaklıklar veya çabalar neticesinde bu uğraşlarınızın ve emeklerinizin meyvesini alacak uzun ve rahat bir hayat yaşayacaksınız şeklinde tabir olunur. Allah daha doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir işte çalişıyordum koluma kene yapıştığını gördüm sanki gerçek bir şekilde acı çekiyordum sonrasinda abime dedim hasteneye gidelim yok bisey olmaz falan diyordu kolum acısı devam ediyordu şişmeye başladı


Tohat
Tabiri olumlu değildir maalesef. bir hastalığa yakalanmanız söz konusu olabileceği gibi sizi derinden üzebilecek bir hadise yaşamanız durumunda kabuğunuza çekilip herkesten ve herşeyden elinizi eteğinizi çekebilirsiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm evin kapısını açıyorum üzerime küçük çamurlu bir köpek atlıyor. Ve onu kucağımdan indirip dışarı bıraktıktan sonra kapıyı kapatıyorum ve üzerim de kazagımda bir kene olduğunu görüyorum hemen o keneyi çıkarıp öldürüp öldürmediğimi hatırlamıyorum ama dışarı atıyordum. Orada uyandım
Yorumladığınız için teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Çevrende ve yakınlarından sana art niyet besleyen kimseler olduğuna işaret eder. Keneyi dışarı atmak ise hayırlıdır ve bu kimselerin kötülüklerini uzaklaştırmak manasında yorumlanır. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kasık görmek (İmam Nablusi)

Mersinvedat
Selamün aleyküm rüyamda sağ kolumun omuz tarafından yapışan 2 kene vardı doktor müdahale edip keneleri söktü sonra ilaçlayıp kolumu komple sargıya aldı sonra sargı komple yeşil bir ışık gibi parlamaya başladı doktora sorduğumda iyileşmenin başladığını söyledi ve uyandım..Bu rüya ne anlam taşımaktadır. Şimdiden teşekkürler

Selamün aleyküm rüyamda sağ kolumun omuz tarafında 2 kene yapışmıştı doktora gittiğimde keneleri çıkardı ve ilaçladı daha sonra kolumu komple sargıya aldı .ondan sonra sargı bir anda yeşil bir ışık gibi parlamaya başladı bu doktora sorduğumda bana iyileşmenin başladığını söyledi ve uyandım hocam rüyamı tabir eder misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Kene olumsuz bir olay yüzünden duyacağın üzüntüyle açıklanır. Etrafındaki kişilerin söylemlerini fazlaca düşünmen ve takman neticesinde duygusal olarak çökmene neden olabilir. Bu durumun senin elinde olduğunu gösteren bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamın tamamını tam hatırlamıyorum. Hatta hatırladıklarımın bir kısmı da muaallak. Bana ait olmayan bir ev evde akrabalarım ve eşimin akrabaları da var sanki. Bir vakit kene zannettiğim bir böcek simsiyah etrafta iken öldürmeye çalışıyorum. Çok küçük ve sanki üzerimde geziyor bir ara. Sol kulağımın alt kısmını yapışıyor ve etrafta oraya sıkıp onu öldürebileceğim bir şeyler arıyorum. Bu sırada tanımadığım biraz kalıplı külolu bir adam beliriyor o da keneden muzdarip durumda kafasının üzerini gösteriyor kafasının üzerinin sağ tarafında yaklaşık 3 4 santim kadar bir yara açılmış ve beyin parçaları buradan görünüyor bunu kenenin yaptığını biliyoruz. Yabancı diğer adamlarada bunu göstermeye çalışıyorum. Kesin hatırladığım adamın sol kulağımın altında kene olması sonra var mı yok mu hatırlamıyorum ve tanımadığım adamın kafasındaki yara. Tuhaf olan bir anda kendimi cuma namazını kaçırmış şekilde buluyorum. Ama cumayı kılmak için abdest almaya gittiğimi de hatırlıyorum. Cumayı kıldığımı da hatırlar gibiyim kaçırdığımı da hatırlar gibiyim . Baskın olan cumayı kaçırdım ve insanları dağılırken görüyorum. Hatırlamadığım ve kesin olmayan çok şey var rüyamda. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün kene senin hakkında gıybet eden çevrendeki bazı kimselerdir. Yüze gülen arkadan çekiştiren ve hoş olmayacak sözler sarf edip yayan bu kimselere karşı tedbirli olman gerektiğini göstermektedir. Hem dedikoduya işaret eden hem de sağlığını ihmal etmemen gerektiği yönünde uyarıcı bir rüyadır. Görülen akrabalarla olan ilişkine göre değerlendirilir. Anlaşabildiğin kimselerse hayatında olumlu gelişmelere olabileceğine, anlaşamadığın kişilerse sorun ve sıkıntının baş göstermesi olarak tabir edilmektedir. Cuma namazını eğer kılmışsan Allah rızasını gözeterek hayatını sürdüreceğine, hak ve hukuka riayet ederek yaşayacağına, yaptığın iyiliklerin kabul gördüğüne ve olmasını arzu ettiklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Keklik görmek (İmam Nablusi)

rüyada kene görmek imam nablusi , rüyada kene görmek, rûyada kene

Bu kategoride yer alan Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kene görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.