Anasayfa
30 Ağustos 2021, 12:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KILIÇ

Bir kimse rüyada kılıç taktığını görse, büyük bir rütbeye erişir. Kılıcının ağırlaştığını ve kendisini yere doğru çektiğini gören kimse, kuvvetlenir ve menfaat elde eder. Eğer kılıcının askısının kesildiğini görse, bulunduğu memuriyetten azledilir.

Rüyada görülen kılıç askısı iyi bir memuriyettir. Bir kimse rüyada hanımının kendisine veya kendisinin hanımınabir kılıç namlusu verdiğini görse, erkek bir çocuk olmasına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafir görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse hanımına kını içinde bir kılıç verdiğini görse, hanımı bir kız çocuğu doğurur. Hanımı kendisinde kını içinde bir kılıç verse, o kimse hanımından erkek bir çocuğa sahip olur.

Kılıç, keskin ve berrak olsa, o kimsenin söyleyeceği söz haktır. Ve sözde tatlılık da vardır. Kılıç berrak ve temiz olmayıp kirli ve paslı olursa, onun söyleyeceği

söz batıldır ve onda tatlılık yoktur. Eğer kılıçağır olsa, o kimse takat getirilemeyecek ağır bir söz söyler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

Elinde kınından çıkarılmış bir kılıç olduğunu görüp kendisinin de bir dava ve düşmanlığı olsa, haklılığına işarettir.

Yerde olan bir kılıca elini uzatarak aldığını görse, hakkı aradığına ve onu bulacağına yorumlanır.

Bir kimse kendisine bir kılıç verildiğini görse, zevceye yorumlanır.

Bir kimse kılıçsız kın taktığını görse, o kimse üzerine bir emanet alır. Kılıcının kabzasının kırıldığını gören kimsenin babası veya amcası vefat eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kebap görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kılıç ile oynayan kimse bir memuriyetle ilişkisi varsa o kimsenin maharetine, çocukla bir ilgisi varsa, çocuğunu beğenmesine ve onunla uğraşmasına işarettir. Bazı yorumcular kılıç, işlerinin çetinliğine yorumlanır, dediler.

Kılıç yuttuğunu gören kimse, düşmanının malını yer.

Bir kimse kılıcıyla bir insanı dövdüğünü görse, o kimse diliyle o insana musallat olur.

Rüyada kılıçta görülen gedik, söz ve cevapta acizliktir. Bekar kimsenin rüyada kılcını kınına koyması, evlenmesine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanfil görmek (İmam Nablusi)

Elinden düşmanının kılıcından daha uzun bir kılıç olduğunu gören kimse, düşmanına galip gelir.

Kılıcının körleşip kesmediğini görmek sözünün dinlenmez olduğuna yorumlanır.

Bir kimse rüyada birisinin kendisine kılıç çektiğini görse, eğer o adam malum bir adamsa, o adam kendisine söylemek için bir söz hazırlar. Eğer o kimseye kılıçla vursa ve ondan kan çıkmasa, vuranın ona söyleyeceği haktır.

Kılıcıyla vuran kimse, vurduğu miktarca vurulan kimse aleyhinde söz söyler.

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz Çekirdeği görmek (İmam Nablusi)

Bir kimse kılıçla bir insanın boynunu vursa ve boynunu vücudundan ayırsa, boyun kesilen kimse kesen adamdan hayır görür ve büyük ferahlığa kavuşur.

Kılıç, rızka da yorumlanır. Bazen de kılıç, mülke veya ilme işarettir.

Rüyada bileyiciyi görmek, üzüntü ve kederin gitmesine cehaletten sonra ilme kavuşmaya insanlara kusurlarını gösteren salih kimselerle arkadaş olmaya yorumlanır.

Kılıç yapan kimseyi görmek, ilim ve edebiyata vakıf bir kimseye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalça görmek (İmam Nablusi)

Rüyada kılıç torbası, emniyetli mutemed ve korunması için kendisine mal emanet edilen ihtiyar kadına yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kılıç görmek halk tarafından yapılan kötülüklerden ve size karşı yapılacak olan kötülüklerin şerrinden ve kazadan beladan korunur ve tüm bunlardan da uzak durmasını bilir yada kılıçı salladığını görmüş isen vermiş olduğun kararlarından asla dönmeyeceğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S.A. Rüyamda kılıçla biriyle kavga ettiğimi gördüm. Kılıcı elime aldığımda tutulacak yerinin eğri olduğunu gördüm, onu elimle düzelttim fakat elimle kontrol ettiğimde bu seferde kılıcın kör olduğunu fark ettim. Kendi kendime bu haliyle bir işe yaramaz önce keskinleştirmem lazım diye düşündüm. Rüyam ne anlama gelir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan gerçek hayatta tam hazırlıklı olmadan birine meydan okumana işaret eder. Ayrıca tedbirli davranmak gerektiğini ve adımlarını atmadan önce düşünerek hareket etmen gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kadife görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda nişanlımın beni aldattığını gördüm bana yalanlar söyleyip bir sürü kızların olduğu ortamlara giriyormuş resimlerini görüyorum kızlarla resimleri videoları var çok sinirleniyorum ve onun yanına gidiyorum arkadaşıyla masada oturuyor masadakileri dagıtıyorum sonra kılıç çıkartıyorum diğer elimede bıçak alıyorum ve nişanlıma ve yanındaki arkadaşına saldırıyorum onlardada bıçak ve kılıç var karşılıklı kılıçlarla bıçaklarla dövüşüyoruz bayağı sonra bir kadın yapmayın diyor yeter diyor elimizdeki kılıçları bırakıp oradan ayrılıyoruz . böyle bir rüyaydı anlamı nedir şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kirpik görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçek hayatında da nişan tarafından üzülmene sebep olacak davranışlar görebileceğine işarettir. Bu durum küçük bir sorun olmakla birlikte geçici bir süreyi kapsar. Ayrıca evlilik kararı alarak yakın bir zamanda evlenmeye de işaret etmektedir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavun ve Karpuz Satıcısı görmek (İmam Nablusi)

rüyada kılıç görmek, rüyada kilic gormek, rüyada kılıç

Bu kategoride yer alan Rüyada Kamyon görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kılıç görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.