Anasayfa
31 Mayıs 2023, 7:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KILLAR

Vücudunun kıl bitmeyen yerlerinde kıl çıktığını görmek, borca girmeye ve sonra bu borçları ödeyeceğine delalet eder. Koltuk altı veya kasık tüylerini tıraş etmek, dinde ibadetinin devamlılığına, bir rivayete göre de, muradının olacağına işarettir. Koltuk kıllarının uzadığını görmek, bir musibete uğrayacağına; bir rivayete göre şehvetine yenileceğine delildir. Kasık tüylerini yolmak hükümete ceza ödemeye; hamam otu ile kıllarının döküldüğünü görmek, dünyada mekruh olan bir işi işlediğine yorumlanır. Göğsünde veya arkasında kıllar bulunduğunu gören itibarını düşürecek bir harekette bulunur. Vücut kıllarının örülecek kadar uzadığını görmek, ticaretten ve kazançtan mal edineceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kapı Kapamak ve Açmak görmek (İmam Nablusi)

İbn-i Kesir’e göre; dil üzerinde kıl bittiğini görmek, hikmet, ilim, iyi konuşma, şiir söyleme ve zeka ile yorumlanır. Burun deliklerinde kıl görmek mal ile yorumlanır.


Cevap: Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada vücudunuzun her yerinde kıl olduğunu görmek sağlıklı ve huzurlu bir yıl yaşayacağına tüm borçlarını ödeyerek rahat bir nefes alacağına yada kıllarını yolduğunu görmüş iseniz bir konu hakında canınızın sıkılacağına ve bundan dolayı moral bozukluğu yaşayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kalem görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben rüyamda yüzümün yanak ve bıyık bölgesinde tüyler gördüm çok kalin ve siyah degillerdi ama uzunlardi ve ben bunu normal karşılıyordum. (Bayanim)


Yorum: Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin kadın olması bazı hatalar edeceğine ve ahlaki tavırlarına dikkat etmesi gerektiğine yorumlanır. Bazende gören kadının kocasına göre tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaşık görmek (İmam Nablusi)

gönlümce
Selamünaleyküm
Ben kol altına baktığımda iki tane örgülü siyah uzun kıl olduğunu gördüm ve kestim tekrar baktığımda kesilmemis olduğunu gördüm ve birisi bana ameliyat olman lazım diyor ve uyanıyorum


arifselim
Aleykum selam. Rüyada koltuk altı kılları görmek iyi olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin durumuna göre yeni iş imkanları elde etmesine, işlerinin açılmasına ve bolluğa kavuşmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanat görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.rüyamda dizimin alt tarafında bir siyah çizgi görüyorum.altında kıl olduğunu farkedip tırnagımla deriyi kaldırıp kılı çekiyorum. 2 cm boyunda 10 tane falan kıl çıkarıyorum ordan.ama bacağıma baktığımda daha içeride kıl ucu görüyorum.arkadaşıma gösteriyorum kılları.oda niye çektin ,orda kalsa bir şey olmazdı şimdi bacağında sıkıntı çıkacak diyor.sonrada ayağımda sıkıntı çıktığını Doktor doktor gezdiğimi ve çok üzüldüğümü gördüm.rica etsem yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Kanepe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Tek bir şekilde tabir edilmez. Kılı çıkarıyor olmanız sıkıntıya neden olacak davranışlarda ve sözlerde bulunacağınıza şeklinde tabir edildiği gibi, kılın çıkması aynı zamanda sağlık sorunları ve ekonomik sorunları söküp atabileceğinize delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Kafes görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
eşimin hayatında,bi kadın var defalarca ayrılığın eşinden döndük şimdi bulunduğumuz yerden uzakbiyere taşındık fakat yeniden birlikteyiz son biraydır şüpheli hareketleri tel görüşmeleri var bunun için istihare yaptım kadınla görüşmeye devam ediyomu etmiyomu diye eğer görüşüyorsa siyah görüşmüyorsa beyaz göster Rabbim dedim istiharemde vücudumu yaşlanmış buruşmuş ve uzunkıllar içinde gördüm gece huzursuz uyandım tabirini yaparmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Koca görmek (İmam Nablusi)

arifselim
İstihare yapma amacı bu tür şeyler değildir. Yani bu ve benzeri konular hakkında istihare yapılmaz eğer yapılsa bile bunun sana bir işareti olmaz. Bunun yerine eşinle konuşmak, sorunları belirlemek ve makul bir çözüm için uğraşmak ile mümkün olur.


rüyada kıl görmek imam nablusi, rüyada kıl görmek, rüyada göğsünden kıl koparmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaşarlı Ekmek Yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.