Anasayfa
18 Mart 2023, 14:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KINA

Rüyada kına görmek süsle yorumlanır. Rüyasında eline kına yaktığını görmek, ziynete, süse düşken bir kişi olduğuna işarettir. Rüyasında başka birisinin eline kına yaktığını görmek, merhamet, şefkat ve müjde ile yorumlanır.

Kirmani’ye göre; kınayı bir kap içinde görmek, mal ve müjdedir. Ellerini veya ayaklarını kına ile boyadığını gören, ailesini zengin eder. Bir rivayete göre de dinde fesattır. Diğer bir rivayete göre, ailesine ait bazı işleri saklar.

Okudunuz mu?  Rüyada Karpuz Çekirdeği görmek (İmam Nablusi)

Sakalını kına ile boyamak, ibadeti gözleme, fakirliğini halktan saklama, uzun ve hayırlı ömür, Allah (C.C.) rızası için çalışmak şeklinde yorumlanır. El ve ayaklarına kına koyduğunu gören, kadın ise hileci olur. Bir rivayete göre kocasının işlerine hizmet eder.

Eğer boyamak şer’an mekruh ve kınadan başka bir şeyle yapılırsa, gelinlerden gayrısı için hayırsızdır. Bir rivayete göre gelin içinde iyi değildir. Kına yaktığını fakat tutmadığını görmek, halka göre meşhur olan yani bilinen malını saklamaktır. Kınanın tuttuğunu görmek, ayıplarının gizli kalacağına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Kaybolmak görmek (İmam Nablusi)

Saç ve sakalını çamurla ve ona benzer şeylerle boyadığını gören, halini olmayacak mazeretlerle örtmeye çalışır veya tiksindiği bir fenalığa uğrar. Vücudunun boyanması uygun olmayan yerlerini boyamak hayırlı değildir. Ancak ilaç için boyuyorsa buna diyecek yok.


Cevap: Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

reyna89
ben gördüm kına elimde ama kınayı söküyorum rüyamda sökülmyor dövme gibi yapışmış kalmış hani koyu yeşil rengi var ya onu sökmeye çalışıyorum elime yapışmış kına.

Okudunuz mu?  Rüyada Koltuk görmek (İmam Nablusi)

Kına

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm
Rüyamda 10 yıl önce tanıyıp sevdiğim bir adamı gördüm başına kına yakmıştı və bana senin tarif ettiğin şekilde yaktım kınayı ama sevmedim diyor gidip saçlarını kestiriyor on tarafları uzun yine biraz ama arka tarafı kısa və basının arkasında ameliyattan kalan
çok belirgin dikiş izleri var

Okudunuz mu?  Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi)

Selamünaleyküm
Ben rüyamda 10 yıl önce sevdiğim adamı gördüm
Rüyamda bana:senin tarif ettiğin gibi saçma kına yaktı ama sevmedim diyor
Sonrada saçını gidip kestiriyor saçlarının önü yine biraz uzun və Kınalı arka tarafı kısa və çok belirgin ameliyat izi gibi izler var
Yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişte yapılan ve bugün pişmanlığını duyduğun bazı durumların muhasebesini şimdi yaptığına, kırdığın, üzdüğün kişilerin olduğu ve bunun hatasına yeni yeni varacağına delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Evvelini hatırlamadığım rüyamda tanımadığım bir bayanı dışarıda halk için yapılmış bir tuvalete yakın bir yerde o tuvaletin dış tarafında duvarın kenraında ellerine kına yakarken görüyorum. Tanımadığım bu genç bayanın elinden kınayı alıp ben kadının avucunun içine sürüyorum. Avucunun içini tamamen kınayla kaplıuorım. Sonra tuvaletin iç kısmında su hortumlarından su akar vaziyette ilen lavabo ihtiyacı için girmediğim bir kaç tuvaletin bulunduğu bu yerede sol elimin üst kısmında nokta nokta desenli ve düzenli bir şekilde kahverengi yakılmış kına görüyorum. Elimin üzerinde komple olmuyor bunsadece kenar parnaklar üzerince nokto nokta. Ama ben elime kına yakmamıştım. Yorumlarsanız sevinirim. Saygılarımla…

Okudunuz mu?  Rüyada Karga görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Yardım etmeyi seven ve bunu yapan bir kimse olduğuna işaret ettiği gibi birine edeceğin yardımla yardım edeceğin kişinin sevineceğine işaret eder. Ayrıca senin süsüne ve güzellik ile ilgili konularda özenli olduğuna delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kendini Beğenmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm… Rüyamda saçımda kına vardı ve annem beni duşa koymuş saçlarımdaki kınayı yıkıyordu. Sonra bakıyorum yine kına olmuş başım ve bu sefer kurumuş yüzüme falanda azıcık bulaşmış. Yüzümdekileri elimle soyuyorum altta hafif bir tutunculuk kalıyor. Sonra yine annem gelip saçlarımdaki kınayı yıkıyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun ve Keçi Sağmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. İki türlü yorumlanır. Rüya sahibinin saçlarına ak düşürecek bazı sorunlarla uğraşmaktan dolayı keder ve üzüntü içerisinde olabilir. Bunun yanısıra iş ve meslek hayatında canlılık olacağına ve onun açık olup mevki sahibi olabileceğine delalettir. En iyisini bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Kumaş görmek (İmam Nablusi)

rüyada kına görmek, rüyada kına yoğurmak, rüyada kınalı el görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Komşu görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kına görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.