Anasayfa
8 Ekim 2023, 8:49
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kız görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kız görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KIZ

Rüyada kız görmek rütbeliler için güçlüktür. Bekar kız rüyası gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir.

Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse bir mülke sahip olur veya ticareti gelişir.

Rüyada genç bir kızla konuşmak, gülüşmek veya sevişmek mutlu olmaya, bol rızka ve servet sahibi olmaya işarettir.

Bir genç kızı tutmak ister fakat tutamazsanız, arzularınızın gerçekleşmemesini ifade eder.

Genç kız size sokulduğu halde ona iltifat etmezseniz, dünya nimetlerine ilgisiz kalmaya yorulur.


Cevap: Rüyada Kız görmek (İmam Nablusi)

dogandurukan
Rüyamda sarışın güzel bir kız görüyorum onun yanına gidiyorum beraber yürüyoruz ama elleşerek yürüyoruz sonundada sevişiyoruz. Rüyamı sabah gördüm bikaç sefer uyandım ama tekrar uyuduğumda hep devamını gördüm yorumlarınızı bekliyorum


arifselim
Rüyanızda sarışın güzel bir kızla seviştiğinizi görmeniz cinselliğe olan aşırı arzularınızın bir işareti anlamına gelir.Ayrıca gerçeklerden uzak çeşitli isteklerin de peşine düşmeniz manasında da yorumlanmıştır.


Cevap: Rüyada Kız görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda çok güzel bir kiz gördüm gayet samimiydik kizla tanimiyorum kızı kiz her konustugunda guluyordu bana nedir bunun anlami saygilar.


arifselim
Rüyanız hayırlı olarak tabir edilir. Çünkü bu rüya hayatınızın olumlu yönde değişeceğine ve kazancınızın malınızın artacağına yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda esimle yan yana yuruyoruz elimizde birer tane kizarmis kocaman hamur var.iki kiz yanima geliyor onlarada kendi hamurumdan birer parca veriyorum.Acaba ruyanin yorumu nedir.


arifselim
Rüyanız güzel bir rüyadır. İşlerinizin iyi ve yolunda olacağına ve arzu ettiklerinizin gerçekleşeceğine yorumlanır. Başkalarına yapacağınız yardım ve iyiliklere de işaret eder.


Kayıtsız Üye
Uyumadan önce Nas Felak oku , görmessin böyle rüyalar


Kayıtsız Üye
rüyamda bir akrabamin bekar kızıyla evlilik öncesi tanışma maksadiyla buluşuyoruz . beraber arabayla geziyoruz. saçlarinin seyrek olduğunu görmek gibi küçük bazı hayal kırıklığı durumlarida yaşıyorum bu arada.


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya şu anda yaşadığınız sıkıntıların geçeceğine ve hayatınızın olumlu yönde değişeceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki güzel mavi gözlü yabancı kz bizim evimizde ler konuşuyoruz gülüyoruz birlikte çay falan yapıyoruz ama ben rüyamda hangisinin daha güzel olduğuna bakıyorum


arifselim
Genel olarak hayırlara işaret eder şeklinde tabir edilir. Bu rüya bazen hastalıklara da yorumlanmıştır. Bu rüya ümit kestiğiniz yerden size ulaşacak iyilik ve nimet anlamına gelmektedir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evde yatağımda bir kız görüyorum bende yatağa giriyorum sonra kızı bir yerde görüyorum boynuma sarılıyor kızıl saçlı boyu uzun balık etli güzel bir şey bide arkadaşı vardı yaninda

Okudunuz mu?  Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya sizin için dikkat çekici olmaya, sempatik olmaya ve insanlar tarafından takdir edilmeye işaret eder. Kızıl saçlı birini görmek çoğunlukla hayırlı bir şekilde yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


semuş
rüyamda kapalı kız görüyordum onunla normal hafif tartışır gibi konuşuyoruz daha snra çiçekler görüyorum kimisi solmaya yakın ama solmamış içinde lale vsde war rengarenk ama ben onları bir posetin içindeki suyla canldırıyorum birkaçtanesini vazoya koyuyorlar yemek masasına götürün diyorum gidiyo ben bitane daha solmaya yakın çiçekten alıp suyu içine koyuyorum ???


arifselim
Bu rüya gören kişi için hayırlıdır. Ev içinde güzel günler geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda çok güzel bir kız karsımda oturuyordu yüzü sarımsıydı sen çok güzelsin diyordum kız gulumsuyordu bir gözü mavi bir gozu yesilmiydi neydi tam hatırlayamıyorum 2 gözü farklıydı .benimle konusuyordu bende öyledir dogrudur diyordum hep


arifselim
Aşırı hassas ve narin bir ilişkiye veya evliliğe ayrıca sık sık sorun yaşanacak bir ilişkinin başlayacak olduğuna işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


egenc07
Rüyamda geçen sene sevdiğimi söylediğim kızı görüyorum.Kız benden 2 yaş küçük. Şuanda birlikte değiliz. Bizim işyerimize geliyor ve oturup konuşalım mı diyorum ve konuşmaya başlıyoruz. Arada bir müşteriler geliyor sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bunun yorumu nasıl olur?


arifselim
Bu genellikle insanın bilinçaltına yerleşen olaylardan görülebilir. Bunun dışında ise sevinçli ve hayırlı müjdeli haberleri almaya ve mutlu olmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kar yağıyor du bende aşağı inmek için ayakkabı mı giydim ve orda sevdigim kız geldi bana babamla sizde kalabirmiyim diye sordu be aniden annem kapıya cıktı ve onları eve aldı bende asagi indim kız balkonda n bakarken aşağı in dedim ve uyandım


arifselim
Sevdiğin kızı görmek hayırlı gelişmelere işarettir ancak mevsiminde yağmayan kar bazı zorluklara ve sıkıntılara da işaret eder. Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda kız kardeşim hareketsiz sırtı dönük uzanıyordu. Onu çevirip yüzüne baktığımda kafasinda kurşun deliği vardı. Gözleri kapalıydı. Bunun anlamı nedir? Teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba bu rüya eğer rüya sahibinin sıkıntılı olduğu bir zamanda görülürse iş hayatında ya da aile hayatında yaşadığı endişenin ve üzüntünün etkisi ile kötü olayların yaşanacağına delalet edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Kan Almak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.Ruyamda biyerde uzum kuyruk var onumde bir kiz var.Birden arkasini donuyor adini soyluyor tanisyoz falan sonra tanistigimiza memnun oldum diyor ne anlama gelir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya iyi günlere kavuşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine ve gerçek dostlar edineceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız uye
Ruyamda alt katta yasayan komsumuzun kizini gördüm.konustuk biraz ama ne konustugumuzu hatirlamaiyirum çok hoslaniyorum kizdan yeni geliyor bir yerlerden daha önce hiç görmemişim icim icime sigmiyor gormeye calisiyorum goremiyorum annemi gonderiyorum kizin durumunu ogrensin diye iste nisanli mi sozlu mu vs. Gercekte bu komsumuzun kızı yok bende rüyamda gorurken sasiriyorum zaten. yorumlar misiniz lutfen


arifselim
Bu rüya gören kişi için yeniliklere, kısmete, heyecanlı olmaya vesile olacak gelişmeler gibi güzel manaları olan bir rüyadır. Bazen bilinçaltına yerleşen düşüncelerden görülebilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben Rüyamda iki güzel kizla tanişiyorum ve konuşuyorum ve aşik oluyorum bu kizlara ama kotüluk yapmiyorum son derece güzel konuşuyoruz ve ben kizlara soruyorum bir ihtiyaciniz veya skintiniz var mi diye ve kizkar hep ben den kaçiyorlar ve tedirğin oluyorlar sanki ne anlama geliyor acaba bu rüya


arifselim
Bu rüya bekar kimseler için neşeli ve mutlu geçecek güzel günlerin bir habercisidir. Evli kişiler için maceralarla dolu bir özel hayata sahip olmaları, çapkınlıkları yüzünden eşleri ile aralarında gerginlik yaşamaları anlamına da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada. Ben biri ile konuşuyordum bir kız geldi konuşmaya katıldı ondan sonra tam gidecekken orada bekle senin numaranı alacam dedim ve arabaya geçtik numarasını söylüyordu ama ben yazamıyordum basmıyordu tuşlar ondan sonra dikkatlice bana baktı bende çekip dudağından öptüm öpüştük ve uyandım.


arifselim
Bu rüya birisinden ilgili ve alaka görmeye işaret eder ve aynı zamanda rüya sahibinin duygularına karşılık alacağına ve karşı cinsle yakınlaşmasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben hep rüyalarımda genç bir kız görüyorum bende bayanim kızı tanımıyorum ama yuzunu bir yerde görsem tanırım hep yanımda oluyor melek gibi biri hiç konuşmuyor sadece yanımda olduğunu hissettiriyor farklı rüyaların içinde hep o var ve her rüyadada onla ilgili melek gibi bir kız diyorum sizce bu normalmi neden hep ruyama geliyor bir sebebi olmali


arifselim
Eğer bu rüya çok sık görülüyorsa bu bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansıması olarak kabul edilebilir. Diğer bir yoruma göre ise, maddi anlamda oldukça güzel günler görüleceğine tabir edilir. Allah’a havale etmelisin ve hayırlısını daima dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kara Tavuk Denilen Yabani Kuş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Kaçkere yamama rağmen yayınlanmadı.Ben Gece Rüyamda Bir Kız Görüyordum Lacivert Giymiş Ve Sarışındı.Her istediğimizde sıkı sıkı sarılırdık.Normalde Cinsellik Hissederdim ama burda rahatlıyordum.Konuşuyorduk Ve Bir anda yemek restoranındaydık yemeği ben ödedim sonra gene okulda sarılma vs.devam etti.Bana Okuduğu Liseyi söyledi Ve Bu Lise Gerçekte Var. Beni Küçüklükten tanıdığını da söyledi arkadaşlarıds çok sevmişti. Açıklarsanız çok ihtiyacım var etkisinde kaldım


arifselim
Bu hayırlı ve anlamı güzel olarak kabul edilen rüyalardandır. Bu rüya sahibi için hayatın olumlu yönde değişeceğinin ve kişinin kazancının da malının da artacağının bir işareti olarak tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda genc kiz gördüm ve onunla mutlu halde egleniyorduk ve kar falan vardi kartopuda oynadik yani rüyamda mutluydum ama hiç tanimiyordum o. Kizi ismini soyismini bile soyledi. Ne anlama gelir bilmiyorum


arifselim
Güzel bir rüyadır ve hayatın olumlu yönde değişeceğinin ve kişinin kazancının da malının da artacağının işaretidir. Bunun dışında farklı bir şekilde tabir edilmez. Bekar erkeklerin zaman zaman bu tür rüyaları görmeleri ise normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


can2761
rüyamda genç kapalı bir kız gördüm. yavaş yavaş yanıma yaklaştı sonra üstüme uzandı yani sırt sırta gelecek sekilde bir müddet sonra normal yanıma uzandı nefesini bana doğru üfledi gayet samimiydik sonra bir ara kayboldu uyandım


arifselim
Bu rüya maddi anlamda oldukça güzel günler görüleceğine ve kazanç elde etmeye tabir edilir. Yeni bir döneme girmeye, yeni başlangıçlara ve sevineceği gelişmelere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Ben bir rüyayı bayağı bir önce görmüştüm. Sevdiğim kız gerçek hayatta Ege üniversitesini kazanmıştı. Ve rüyamda da sevdiğim kızın tecavüze uğradığını haberler yardımıyla duydum, çok korkmuştum. Sizce bu gelecekte olabilecek bir şeyin habercisi mi? Şimdiden teşekkürler…


arifselim
Aleykum selam. Rüyada tecavüze uğrayan sevdiğini görmek, rüyada o olaya verdiğin tepkiye göre ancak rüya yorumlanabilir. Bu rüyalar gören kişinin önemli olaylara karşı göstermiş olduğu tavrını gösterir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; sevdiğim kızın sosyal medya hesabında profilini değiştirdiğini gördüm. Profiline gerçek hayatta ölen amcasıyla bir fotoğrafı vardı. Fakat rüyada onu değiştirip, kendi fotoğrafını koymuştu. Profil fotoğrafı renksizdi. Eğer bunun bir anlamı varsa açıklarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Köstebek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Onu çok düşündüğün için aklını onunla çok meşgul ettiğin için bu tür rüyaları görüyorsun. Bundan başka da bir mana çıkaramayız. Çünkü rüyaların yüzde doksanı bu nedenlerden dolayı görülür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm rüyamda annemle oturuyoduk ve bana bir kız bulduğunu söylüyodu adını fenan diyodu çok güzel bir kız diyodu 17 yaşında diyodu bu rüyada ilgimi çekti lütfen yorumlarsınız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Eğer bu kızı görmüş olsaydın bir yorumu olabilirdi ama bu şekilde sana bahsedilmesi ancak işitilecek olan güzel bir haber anlamındadır denilebilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; Sevdiğim kızın bir aşk acısı çekiyormuş gibi yada değil tam bilmiyorum ama bir söz paylaştığını gördüm. Bu ne anlama geliyor. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Selamın Aleyküm… Yaklaşık 2 gün önce gördüğüm rüyamda Dedemle ve babamla laf kavgası yaptığımı ve o yerden çıkıp gittiğimi gördüm. Sonra sevdiğim kızı gördüm, onunla konuşuyorduk. Ve bana neredeyse her konuşmamızda gülüyordu.
( SİZCE BU RÜYA’NIN ANLAMI NEDİR? )


arifselim
Aleykum selam. Her iki rüyanda düşündüklerinin bir şekilde rüyalarına yansımasından ibarettir. İnsanın gerçek hayatta kendisini etkileyen şeyleri rüyasında farklı şekillerde de olsa görmesi normaldir ve tabiri yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamu aleykum hocam rüyamda iki kiz gördüm biri benim eski sevgilim digerini tanimiyordum tanimdigim kiz guler yuzlu ve karsimdaydi bana çok yakindi eski sevgilim onun arkasinda uzgun şekilde bize bakiyordu hocam yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkurler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişi eğer şu an bir gönül ilişkisi yoksa yeni bir birlikteliğe, mutlu olmaya ve çok sevineceği gelişmeler yaşamasına alamet olarak yorumlanır. Bazende bu dönemlerde görülen böyle rüyalar bilinçaltı olup tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda avm de oluyorum bir tanıdık var ve yanında bir kız var,ben oraya doğru geliom etrafta hiç kız göremiyorum diyorum ,tanidigin yanındaki kız da ben kız değil miyim diyerek gülüyor sonra o kıza bakıp k.bakmayin öyle demek istemedim diyerek elini skiom ve bana senin için geldim diyor ve sarılıyor,seni tanımak istiyorum ama istemiyorsun değil mi dior , şaşıriom
Yorumlar misiniz


arifselim
Zor ve sıkıntılı bir dönemden sonra elde edilecek olan başarılar anlamındadır. Ayrıca bu rüya genel bir manada huzurlu, mutlu, bereket ve bolluk içinde geçecek olan bir döneme tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


zeytindalı
Selamun Aleyküm bir kızla evlilik için tanışmaya başladığım dönemde istehareye yatmıştım 1. Gün tanımadığım esmer bir kız ve annesiyle konuşuyorum sonrasında oradan ayrıldığımda o kız gelip elimi tutuyor ve yürüyoruz. 2.gün tanıştığım kızı görüyorum birlikte yürüyoruz bir elimi tutuyor bir tutmuyor utangaç tavırla baya mesafe kat ettikten sonra akrabaların bulunduğu tanıdık bir topluluğa geliyoruz bu topluluk içindeyken arkama bakıyorum kız gitmiş sonrasında arıyorum bulamıyorum. Yorum yapabilirmisiniz Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kertenkele görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Evlilik düşündüğün kişi için ilk önce istihare yapılmaz. İlk önce ciddi adım atılmalıdır. O kişi istenmek üzere araştırılmalı ve danışılmalıdır. Eğer her türlü istişarelere rağmen kararsız kalınırsa ancak o zaman istihare zamanı gelir. Ayrıca istiharede önemli olan rüya değildir. Önemli olan kalbine gelen hissin nedir, kalbin hangi yöne meyletti ona bakarak bir işaret kabul edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Benim gerçek hayatta bir sevgilim var ve buna rağmen rüyamda hiç tanımadığım bilmediğim bir kızla tanışıyorum,rüyada kızla tanışmamız şöyle oluyor kız yürürken düşüyor ve bende gidiyorum yardim ediyorum bacağına bakıyorum yara varmi sakat mi değil mi diye, iyimisin diye soruyorum sonrasinda ise bir espri yapıyorum iyiysen o zaman tanışabiliriz diyorum sizce bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Bu rüya hayırlıdır ve rüya sahibinin hayatında dönüm noktası sayılabilecek olayların yaşanacağına ve olumlu yönde hayatının değişeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Diğer bir rüyamda; dışarıdayız ve benim eski okul ve sınıf arkadaşlarım var. İki kişi şişeyle top oynuyor. Birisi benim eski sınıfımdan birisi. Diğeri de diğer sınıftan birisiydi ve ikisi de çok iyi arkadaşlardı, hala öyle mi bilmiyorum ama şişe ile top oynuyorlardı ve benim eski sınıf arkadaşım kazanmıştı. Bu anlattığım iki kişi de çevresiyle iyi geçinen kişiler.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişi için gerçekten de keyifli güzel ve hoş bir rüyadır. Ama yorum ve anlam bakımından buna özel bir tabir yapamayız maalesef. Belkide çok çabuk etkilenen ve hayal gücün çok kuvvetli olmasından dolayı bu tür rüyalar görüyor olabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben evli bir kadınım rüyamda genç bir kız gördüm benim yanıma geliyor pesimize bırakmıyor beni çok sevdiği ni söylüyorum aşık olduğunu söylüyor öpmek istiyor uzsklasmiyor yanımdan delimisinn sen bir kızın ben kadınım tövbe Estağfurullah diyorum ve iliskiye girmek istiyo sonunda kendimi onay kaptiriyorum tövbe tövbe bu nasıl bir rüyadır Allah hayra cevirsin amin


arifselim
Bir çok anlamları olabilen rüyalardandır. Bir görüşe göre zenginliğe ve maddi durumunun daha iyi olacağına yorumlanır. Başka bir görüşe göre ise aile içindeki sorun ve sıkıntıların olacağına tabir edilir. Daha isabetli bir yorum için kişiye özel yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kehribar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye

Bide bu rüyayı gördükten 1-2hafta içinde kızla aynı sınıftayız Müzik dersinde Bir Şarkı Söyledi İçeriği Biraz Bağlantılıydı (Rüyalarımda Gördüğümsün/Uzak-yakın olsanda seni seveceğim/ gibi sözler içeriyor Şarkı )Lütfen yorumlayın hocam


Tohat
Birbirine yakın ya da benzer rüyaların görülmesi olağandır. Bunların birbiri ile bağlantılı olması söz konusu değildir. Rüyanızın tabirine göre bir işe gireceğiniz ya da var olan işinizde önemli bir mevkiye gelerek önemli işlerde bulunacağınıza ve terfi alarak başarınızı taclandıracağınıza delalet eder. Kızın söylemmiş olduğu şarkı içeriğindeki sözler ise tesadüfi bir rastlantıdan ibarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Hakkaniyet
Hayırlı günler, daha önceden sevdiğim bir kız vardı sonradan ayrıldık nişanlandı ve muhtemelen şimdi evlenmiştir, rüyamda sınava gireceğim gün tam olarak hatırlayamadığım bir sebeple (kahvaltıya ekmek almak için olabilir) bisikletle bir rşeyler almaya gidiyorum, yolda bu kıza tevafuk ediyorum, o da bisiklete binmiş, beni görünce bir şeyler söyleyip konuşmaya çalışıyor, bense konuşmadan yanından uzaklaşmaya çalışıyorum, o da benimle gelmeye çalışıyor, sürekli bir vesileyle konuşmak istiyor ama ben cevap vermemeye çalışıp uzaklaşma gayreti içine giriyorum, Allah hayr etsin hayırlara vesile kılsın inşaAllah


Tohat
Hayırlı günler. Bu rüyan kazancın ve meslek edindiğin işinin daha iyiye gitmesi ve işinde rütbece yüksek mevkilere gelmen olarak tabir edilen bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Dün gece gördüğüm rüya sabahtan akşama kadar kafama takıldı .Onun için üye oldum diyebilirim.Kusura bakmayın.Bekar birisiyim.Rüyamda birileri bana bir kız önermiş onun yanına yalnız gidiyorum.Hava yağmurlu ve çok fazla şimşek çakıyordu.Derken koşuştura koşuştura evlerine geldim.Evlerinin kapısı tahta kapıydı ve ardına kadar yağmurda açıktı.Ve içeri girince kızı gördüm.Kapalı bir kızdı ve ilkez rüyamda gördüğüm bir kız.Kız güzel sempatik bir görünümü vardı.Kızın yanına gittim.Ona hiçbirşey söylemeden o direk ‘Seninle konuşmak istemiyorum’ dedi.Bende özgürlüğü seven birisiyim insanlara baskı yapmam ‘tamam sen bilirsin’ diyerek cevap verdim.Ama o an biraz söylediğine sinirlenmiştim.Tşkler.


Tohat
Merhaba. Yapmak istediğin hayırlı bir iş konusunda büyüklerinden ve yakınlarından destek görecek ve işine daha sağlam ve güçlü dayanakların olarak gerçekleştireceğine ve bundan olumlu netice alacağına delalettir. Hakkıyla bilen Allah’tır elbette.


18-Unexpected

Daha sonra onu çıkarttım mı bilmiyorum rüya burada bitmiş olabilir. Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün güzel bir rüyadır ve olumsuz bir yorumu yoktur. Ama maalesef bunlar tamamen bilinçaltı şeylerdir ve bunlara yorum yapılmaz. Her ne kadar çok açık ve berrak olsa da insanın düşüncelerinden ve yoğun duygusallıktan dolayı görmesi son derece normaldir. Her rüyanın yorumu da olması gerekmiyor. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kağıt görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected

Not: Elraen gerçek bir kullanıcı adıdır ve bir tane internet yayıncısı tarafından kullanılır twitch diye bir programda, yani yayını açarsın ve insanlarla toplu bir şekilde sohbet edersin, aynı youtuberlık gibi ama bu canlı olarak.

İkinci rüyamda ise pire öldürmüştüm. Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyaya da bir yorum yapamayız. Sanal alemle ilgili olarak görülen bu tür şeylerin genel bir anlamı, hayaller içerisinde ve aslı olmayan şeyler peşinde zamanını israf etmeye işaret olarak kabul edilir. Pire öldürmek ise, birinden zarar görmeye ve hayal kırıklığı yaşamaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected

Not: Bu rüya sevdiğin kızın depresyonda olduğunu mu gösterir?

Soru: Mesela bu rüya gibi şeyler başkalarının duyguları hakkında bilgi verir mi? Mesela bu rüya üzerinden konuşursam, bu rüya sevdiğim kızın duyguları hakkında bilgi olmamı sağlar mı yoksa?


Tohat
İş aramak senin bilgilenmen, kendini çeşitli alanlarda ya da önem verdiğin konularda geliştirmen, kültürüne, değerine, önem vererek bilgine bilgi katarak yol alacağına delalet etmektedir.
Üçüncü rüyanda:
İleride işlerini geliştirmek, başarılarına başarı katmak amacı ile hırsın ile azmin ile hareket edeceğine ve bunu yaparken ailene de önem vererek yol alacağına, onlara duyduğun ilgiyi eksik etmeyip ihmal etmeyeceğine, hem aile ilişkilerin hem işteki başarıların ile güzel bir hayat düzeni tesis edebileceğine delalet etmektedir.
Dördüncü rüyanda:
Gece gördüğün rüyanın tabiri senin sıkıntılarına yorulur. İçsel olarak bazı sıkıntıları içine attığını, derin duygusal buhran içinde olduğuna delalet ederken özel hayatın ile ilgili mutlu olacağın gelişmelerin meydana geleceğine, sevdiğin kişi ile veya başka biri ile fakat çok mutlu ve huzurlu olacağın bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.
Beşinci rüyan ise şu şekildedir:
Bulunduğun çevrenin ve özellikle ailenin gururlanacağı bazı davranışlarda, işlerde ve yaptığın projelerde göstererek başarılar elde edeceğine, hayatının ilerleyen safhalarına önemli katkılar katarak geleceğine güzel yatırımlar yapacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Ve aleyküm selam. Sevdiğin kişiyi görmen sevdiğin ile mutlu beraberlik yaşaman, sürprizler görmen, sevdiğinden beklemediğin güzel davranışlara şahit olman, ilişkiyi ciddiye binderme, evlilik hazırlığı içinde olma, mutlu ve uzun vadeli birlikteliğe işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.
Yüzlerce ifade ve durum bilinçaltımızda yer aldığından rüya aleminde görülen ile his arasında farklılık olabiliyor. Hissettiğin sevdiğin ise gördüğün sevdiğindir. Başka biri olacağı anlamı taşımamaktadır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected

Soru: Bu en üstte anlattığım olayla ilgili bana uyarıda mı bulunuluyor. Çünkü bu rüyayı gördükten sonra tekrar sevdiğim kıza bağlanmam gerektiğini düşündüm. Peki bu rüya neye delalet, benim sevdiğim kızı kaybedip pişmanlık yaşayacağıma mı yoksa? İnşAllah kötü bir anlamı yoktur.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında veya düşüncelerinde yapacağın değişimlere, yeniliğin peşinden koşarak vereceğin kararlarla düşüncelerin dolayısıyla hayatında olumlu ve güzel değişimler gözlemlenebilir. Özel hayatında küçük sorunlar olsa bile büyük sorunlardan uzak bir süreç geçirebilirsin. Birbirinize karşılıklı anlayış göstermeniz dahilinde ilişkiniz rayında gitmeye devam edebileceğine delalet eder. Yakın bir tanıdığından, sevdiğinden alacağın bir armağan, sürpriz bir hediye ile şaşırabilir ve bu durumdan hoşnut olup mutlu olabilirsin. Mutluluğun hat safhada olabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. Kısmetin, şansın açık olacak ve bu durumun avantajını kat be kat görerek hayatın güzelleşecek anlamı taşımaktadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir tabi.


18-Unexpected
Ama ateş etmesindeki sebep şuydu, o polislerle iddiaya girmiştik ve iddia ise kurşun, sevdiğim kızın kafasının üstünden motora ulaşırsa gitmekte serbesttik ve ulaştı motora. Ama polis bunu yediremedi ve farklı figürler yaparak motora ateş ettiler. Daha sonra ise uyandım. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tabiri hayırlıdır. Sevdiğin kimse ile aranın bozuk olduğunu görmen gerçekte böyle bir durum yaşamaktan uzak güzel anlar geçireceğinize, rüyanın aksine hoşunuza gidecek birbirinizi mutlu edip sevindirecek söz ve davranışlarda bulunabileceğinize delalet eder. Gerçeklerden de etkilenmiş olabilirsin. Fakat bunu bir tek Allah bilebilir. Rüyan bilinç altı değilse yine de hakkınızda hayırlı bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Allah hakkıyla bilendir.


18-Unexpected

Sonra ise rüya bitti ve kalktığımda ise rüyadan çok fazla etkilendim. Yani hele sevdiğim kızın yüzüne elimi götürerek onu sevdiğim kısım beni sevindirdi ve daha fazla ona bağladı, daha sonra o şarkılı olan bölüm çok ilham ve umut verici bir şeydi ve Çağatay’ın kapı olan sevdiğim kızı öpmesi beni çok üzdü.
Bu rüya ne anlama geliyor, şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda gördüğün yarışma izleme halin gerçekte hayata karşı kendini bir yarış halinde göreceğine ve kendin için gireceğin mücadelenin çabasını göstereceğine, Bu yolda ettiğin duaların karşılığını görecek ferahlayacak, şu ana kadar istediklerin ve gerçekte olmasını istediklerini en güzel şekilde yaşayabileceğine delalet eder. Hayatında elde edeceğin başarılar sayesinde tüm olumsuzlukları, geride yaşanan tatsızlıkları, kırgınlıkları bir tarafa bırakmaya çalışacak ve olumlu yönlere, güzelliklere odaklanarak hayatını en iyi şekilde geçirmeye çalışacaksın. Hayatında elde edeceğin olumlu veya olumsuz değişimler neticesinde seni negatif bir şekilde etkilemesine izin vermemen gerektiğine, huylarını, ahlak ve kişiliğine dikkat etmen gerektiğine delalet eder. Ayrıca sevdiğinle yaşadığın bu tatsız durum gerçekte güzeldir. Aranızın iyi ve güzel olmasına delalet eder. Güzel anlara şahit olup, eğlenerek vakit geçirmenizi gösterir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiraz görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; sevdiğim kız ve arkadaşı buluşmuşlar ve bir evin içindeler, o eve de yanlış hatırlamıyorsam tatil için gitmişlerdi.

Tarzı bir şey dedim ve endişelendim tekrar barışmazsa diye zaten bu aralarda da rüya bitti. Şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Genel olarak ailen ve sevdiğinle ilgili olan bir rüyadır. Ailenle yeteri kadar zaman geçirmen gerektiğine, bugünlerin kıymetini iyi bilmene, onların sözüne değer verip dediklerini yapmaya çalıştığına bunun yanı sıra sevdiğinle veya çok seveceğin bir kimse ile uzun bir birlikteliğe sahip olup çok mutlu bir şekilde hayatın zorluklarına rağmen birlikte devam edebileceğinize delalet etmektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi .


18-UnexpectedNeyse, daha sonra ben eşyalarım arkada kalmış, onunla ve yanındaki kızlarla beraber yürürken rüya bitti. Şimdiden teşekkürler.

Not: Rüya sonunda “yanındaki kızlar” diyorum ama sevdiğim kız o kızları tanımıyor, sadece eski kız olan sınıf arkadaşım onları tanıyor.


Tohat
Ve aleyküm selam. Anlatmış olduğun ilk rüya, sevdiğinle yaşadığın sorun ve bir daha onunla görüşememe endişesi taşıdığından aklında yer etmiş ve dolayısıyla rüyana yansımıştır. Tamamen bilinçaltı olan bu rüyanın tabiri olmaz.
İkinci rüyanda gördüklerin de gerçekte yaşadıklarından çok uzak olan rüyalar değillerdir. Gerçekte fazlaca vakit geçirilen durumlarda aynısı veya benzeri rüyada görülme olasılığı yüksektir. Oyun oynamak, oyun içinde olmak ve kıs arkadaşının kendisine yorum yazıldığını söylemesi gibi durumlar duygusal olarak kendini kaptırdığın durumlardan ibarettirler. Bundan dolayı yorumlanmaz. Yine de en iyisini bilen bir tek Allah’tır tabi.


18-Unexpected

Bu arada o uyuduğu için kızmıyorum ona, hatta belki bayılmış bile olabilirdi.
Aklıma su dökmek geliyor ama suyu ikide bir doldurana kadar alevlerin daha çok büyüyeceğini düşünüyorum. Daha sonra itfaiye çağırsam diye düşünmeye başlıyorum ve o arada da büyük bir korkuyla rüyadan uyanıyorum. Şimdiden teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanda senin yaşam tarzın ve bazı özelliklerin ile ilgilidir. insancıl ve iletişim kurmayı seven yönlerin ile sosyalleşmeyi, insanlar arasına girmeyi ve bunu aktif olarak ya da teknoloji vasıtası ile gerçekleştirerek yaptığına, özel hayatınla ilgili olarak da neşeli günler görerek sevdiğin veya seveceğin kimseyle hoş vakit geçireceğine delalet etmektedir.
İkinci rüyanda gördüklerin ise kendin için veya bir başkası için yapacağın hayırlı bir işe bu işin oldukça dikkat çekeceğine, faydası çok olacağına, bundan büyük ölçüde verim alabileceğine, görmüş olduğun yangın gerçekte her şeyi küle çevirme, yok etmesi beklenirken rüyanın tabiri bunun tersidir. Mal mülk sahibi olmaya, zenginleşmeye, eline geçecek olan gelire, rızkının, gelirinin bereketinin artmasına ve bu yönden rahatlık görmene delalet etmektedir. Genel itibari ile rüyan hayırlı ve önünün açık kısmeti bol olarak tabir edilmektedir. Yine de en doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kırlangıç Kuşu görmek (İmam Nablusi)

18-Unexpected

Not: Rüyamda sevdiğim kızın ablama dönüştüğü kısım var ya, işte orası öyle olmayabilir. Yani sevdiğim kızla konuştuktan sonra babaannem gelmiş olabilir ve sonra da ablam gelmiş olabilir, yani sevdiğim kızın ablama dönüşme olasılığı olmayabilir de bu rüyada. Eğer öyleyse anlamı kayar mı bu rüyanın yoksa çok bir değişikliği olmaz mı?


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın ilki bekar ve ilişkisi olmayan kimseler için eski özel hayatları ile ilgili bir durum gördüklerinde bu olay yenilik ve yeni gelişmelerin olması eskilere set çekip yeni kapıları açmak şeklinde tabir edilmektedir.


Yusufî
Ben yurt dışında doğdum 3. sınıfa kadar orada okudum ve orada bir kız vardı ben bu kızı arada bir rüyamda görüyordum rüyamda onunla konuşuyordum bir masada ( 1 yıl önce bu kızı sosyal medyada buldum ve biraz sohbet ettik ) son gördüğümde ise arkadaşları ile toplanmış sohbet ediyorlar ben yanlarına yaklaşmaya çalışıyorum ama yaklaştığım anda geri dönüyorum. bunu bir kaç kez deniyorum onu yakından görmek istiyorum ama başaramıyorum. Bu rüyanın tabiri nedir ?(farkındayım biraz gereksiz ama normal hayatta bunu çok düşünmememe rağmen rüyamda görüyorum bu 4. veya 5. görüşüm)


Tohat
Hayırlı günler. Günlük yaşantımızı yaşarken düşüncelerimizin hislerimize kattığı bazı hisler bilinç altımıza yer eder. Farkında olarak veya olmayarak gerçekleşir. Zamanla rüyaya aksar. Düşünsek de düşünmesek de. Rüyanın üzerine düşmeye ve akıl yormana gerek yoktur. Muhtemelen bilinç dünyası ile alakalı bir durumdur. Allah doğrusunu bilendir elbette.


rüyada kızla konuşmak, rüyada genc kiz gormek, rüyada kız görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kıyma görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kız görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.