Anasayfa
20 Aralık 2023, 13:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
RÜYADA KIZ ÇOCUĞU

Rüyada kız çocuğu görmek bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan şeylere işarettir.

Rüyada henüz meme emen kız çocuğu görmek, övülmeye değer ve kendisinden iyilik ümid edilen hayırlı bir şeye yorumlanır.

Bir kimse rüyada bir yere bırakılmış kız çocuğunu kaldırsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kız çocuğu doğsa ve rüyayı gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düşmanlıktan dolayı hukukuna tecavüz edilmiş ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiçbiri onda yoksa, üzüntü ve kedere yorumlanır.

Hasta olan bir kadın yahut bir adam, kız çocuğu doğurduğunu görse, onların hastalıktan kurtulacaklarına işarettir.

Küçük kız çocuğu, onu gören kimse için dünyalığa yorulur. Kız çocuğu, sanata ve ona sahip olan kimse için de, dünyanın kendisine yönelmesine işarettir.

Bir kimsenin rüyada bir kız çocuğunu arkasına alıp götürmesi oğlan çocuğunu götürmesinden hayırlıdır.

Karısının kız çocuk doğurduğunu görmek, murada ermeye, hayır ve menfaat elde etmeye işarettir.

Bir kız çocuğunun size güldüğünü görmek, herkes tarafından iltifat ve itibar görmeye işarettir.

Kız çocuğunun kundakta iken konuştuğunu görmek, işlerinizde herkesi kıskandıracak derecede ilerlemeler olmasına yorulur.

Kız çocuğunun hasta olduğunu görmek, kazançtaki tehlikeyi; öldüğünü görmek ise

kazancın son bulmasını ifade eder.


Cevap: Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

imam
Rüyada kız çocuğu görmenin anlamı tabiri için teşekkürler


Yorum: Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum bir odaya girdiğimi ve orada bir yaşını doldurmamış bir kız çocuğu görüyorum. Odanın ortasında yerde oturmuş. İki tane kafası var. Bana bakıp gülümsüyor.


Yorum: Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bunu tabir edemeyiz. Esasen anlamı olan bir rüyadır ancak bu tür rüyalar kişiye özel bir şekilde tabir edilirse ancak o zaman isabetli olabilir. Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamın anlamını hiçbir yerde bulamadım ama ben kendimi ve kuzenimi çocuk olarak gördüm. Yolda yürürken ona ben büyüdüğünde kiminle evleneceğini biliyorum dedim o da sakın anlatma dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kırmak ve Kırılmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kız veya erkek için farklı yorumlanır. Kız için bu rüya erkeksi yönlerinin olduğu anlamındadır. Erkekler için ise, hala çocuksu yönlerinin olduğuna yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,ben rüyamda annemlerdeyim bir bebek var ama kimin bilmiyorum ablamda yanımda abla bakarmısın ne kadar tatlı sevimli diye seviyorum sonra bana birşeyler söylüyor,bu sıralar bu gördüğüm üçüncü bebek rüyası
Geçen gördüğüm rüyamda benim değil yine annemlerin evinde bir kız bebek gülümsüyor ve kucağıma alıp emziriyorum diğer göğsümdende süt fırşkırıyor rengi beyaz, evliyim hamile değilim ve henüz çocuk düşünmüyorum hayırdır inşAllah yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bütün bu rüyalar çok hayırlı rüyalardır. Evli kadın içinde çok sevinmesine, müjdeli haberler alacağına ve dileklerinin kabulüne tabir edilir. Özellikle de bol süt akması bolluk ve berekete yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada kızım eşimin arkasından giderek duvar aşıyor ve kayıp büyük su akıntısı olan yerde kayboluyor.esimle çok arıyoruz bulamıyorum.sonra bir haberle ambulansa gidiyorum.mevta poşetini açıp kızımın tatlı yüzünü görüyorum.ama vefat etmiş.buyuk üzüntü ve göz yaşı ile uyandım.tabir ederseniz sevinirim.hayirli cumalar


arifselim
Çeşitli zorlu ve sıkıntılı bir dönemden geçen rüya sahibinin ailesinin ve çevresinin de desteğiyle bu dönemi atlatacak ve huzura kavuşacağına işarettir. Anneler için kızının ölmesi genellikle psikolojik açıdan değerlendirilir ve tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


samet_006
Mumsema.
Hayırlı günler, rüyamda eşimden boşanıyor olduğumu gördüm bir arkadaşımla beraber evde bu konuyu konuşuyorduk, dava aşamasında olduğumuzdan bahsediyordum arkadaşıma, arkadaşım ise boşanmakta olduğum eşimin ailesini tanıdığını onlara karşı beni koruyacağını anlatıyordu, daha sonra adliye önünden geçtik, sonra kendimi tekrar evde gördüm yanımda ablam ve 8 yaşındaki kız çocuğu vardı, ben yeğenimi alıp oyun alanına götürdüm burada kuzenim ve eşi vardı gerçek hayatta aram pek iyi değil rüyamda da onlarla konuşmadık, yeğenimi oynatıyordum oyun alanında. Bu şekilde gördüm hocam yorumlayabilirseniz sevinirim hoşçakalın.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıyamet Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Bu tam tersi olarak yorumlanır ve çok hayırlıdır. Bu rüyayı gören kişi eğer evli ise eşi ile arasındaki sevgi ve bağlılık artar ve birbirilerine saygı sevgi çevresinde gelişen bir evliliklerinin olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
15 haftalik hamileyim.cinsiyeti henüz öğrenmedim. rüyamda kizimin 5 yaşindaki haliyle konuştuğumu görüyorum bir an önce doğmasını istediğımi söylüyorum. Sarişin çok tatlı bir kızdı çok masum görünüyordu yorumlar misiniz ?


arifselim
Çok makbul bir rüyadır. Allah’ın izniyle müjdeli haber alacağına, çok mutlu olacağına ve isteklerinin meydana geleceğine alamet olarak tabir edilir. Kız çocuğunu bu şekilde görmek müjde almak demektir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin Aleykum rüyamda hamileydim teyzemin küçük kizini gördüm ona hamile oldugumu soledim bir oglum var normalde oda rüyada gidip Muhammede solim kardesi olcani diyordu baska bir kadinda kumammis oda hamile odaya bebek yatirdigini gördüm


arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Evli bir kadının kendini hamile görmesi iyidir. Kişinin durumuna bağlı olarak kurtulmak istediği bir sıkıntısından kurtulmaya ve sevineceği bir haber almasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kızım ile insanlarında bulunduğu kayalık bir tepenin üzerinde koşup oynarke kızımı başka bir çocuğun attığı taş sonucu aşağı düştüğünü gördüm. Daha sonra koşarak kayalıklardan aşağıya iniyorum çocuğumu kucaklıyorum yaşıyor konuşabiliyordu ancak ayak ve bazı yerlerinde kırık olduğunu hissediyordum.yardim için rütbeli bir askerden yardım istiyorum.helikopter çağırmak için bir üstüne bilgi veriyor daha sonra helikopter neden gelmediğini soruyorum ve o esnada uyandım.


arifselim
Bu rüya kızınla ilgili değildir. Bu daha çok aile ile ilgilidir. Maddi anlamda sıkıntıların varlığına ve maddi sorunların yaşanmasına işaret eder. Ayrıca biri tarafından zarar görülmesine de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s.a hocam ben rüyamda kızımın hiç emeklemeden yuvarlanmadan direk elımden tutup ayaga kalktıgını gördüm ve sonra elımı bırakıp öylece ayakta kaldı. bende bir seviniyorum gülüyorum kızıma. bu ruyamın anlamı nedır acaba not: (babasıyım)

Okudunuz mu?  Rüyada Kirpi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Çok hayırlı ve anlamı güzel rüyalardandır. İşlerin hayırla devam etmesine, güzel neticelere, sevineceğin gelişmelere ve mutlu bir yuvaya sahip olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kız çocuğuna yemek yedirdigimi
Gordum yanimdaki bir kadın çocuğa dedi ki teyzeye ağzını aç bende teyze değil anne dedim yani o çocuk benimdi bu arada ben bekarım hocam ruyami yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bekarlar için bu rüya oldukça güzel ve anlamlıdır. Öncelikle nasip ve kısmetinin açık olmasına tabir edilir. Ayrıca gerçek hayatta birçok sevince, mutluluğa ve müjdeli haberlere kavuşacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


bercem
Bir kiz bebek görüyorum rüyamda kucagimda benim cocugum oldugunu söylüyorlar ben esime ama ben hiç hamile kalmadimki diyorum kiz bebegi benden sut istiyor acikmis ben anliyorum ama kendimi anne gibi hisediyorum gercektende ve ben bebegi emziriyorum çok güzel bir kiz cocugu daha yeni dogumus gibiydi hep guliyordu sadece çok kucuktu emzir mek için baska odaya geciyordum odaya gecerken kay boluyordu bebegim bulamiyordum ve sonra uyandim lütfen bunun anlami nedir bende 7 aylik evligim ve cocugum yok


Tohat
Uzun bir aradan sonra emek verip çabaladıklarınızın meyvesini başarılı bir şekilde kazanç elde ederek sonuçlandıracaksınız. Hayırlı güzel günleriniz olacak inşAllah.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben 4 yıl alzheimer hastası kayinvalideme baktım son bir yıl tamamen yatağa bağımlı oldu ve çok şükür ona kendi bebeğim gibi baktım ve 2 ay önce vefat etti ve geçenlerde rüyamda yabancı bir yerdeyim her yer yemyeşil… yolda yürüyorum arkamdan küçük bir kız beni takip ediyor ve bende o kızı kucağıma alıp yürümeye devam ettim bir köye gittim oradaki kadınlara bu kızın annesi babası yokmu diye sordum onlarda bana şöyle dedi Allah seni çok seviyor birini aldı sana bunu gönderdi dediler sonra bende onlardan kızı doyurmak için yiyecek istedim kıza yedirdim ve kızı alıp yoluma devam ettim…kız 2-3 yaşlarındaydı…cevaplarsaniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaptığınız iyiliklerin mükafatı elbetteki ahirette verilecektir. Fakat bu dünyada da inşAllah bereketli, bol rızıklı, madden ferahlama yaşayacağınız günlere kavuşacağınıza delalettir.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ben bebek isteyen bekleyen bir adayım rüyamda bir doktorun yanına gidiyoruz sohbet etmeye başlıyoruz ben yaşadığım sıkıntılı dönemden bahsediyorum o sırada eşim doktorun su an çocuğunuz var mı sorusuna evet bir kızımız oldu diyor ismi ney diyor ben izliyorum onu İsmi sur diyor sur mu diyorum evet sur süresinin basıymış ya o yüzden koymuştuk diyo ben ne manaya geldiğini çok merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden yorumunuz için

Merhaba ben evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum dün gece rüyamda bir hastanedeydim bir doktor hanımın yanına gittik normalde bebek için gitmemişiz ama hastaneye hatta kızımız varmış benim haberim YÖK rüyada yalnız ben doktor hanıma sıkıntılarımdan neler yaşadığımdan bahşediyor iyi peki çocuğunuz var mı diyo eşim o sırada evet bir kızımız oldu die yanıt veriyor ben şaşırıyorum Dr ismi ne diyince yine eşim sura die cevap veriyor ben ne anlama geliyor die soruyorum ben eşim bir sürenin ayeti böyle başlıyo o yüzden koyduk die cevap veriyor rüyam bu şekilde cevap verdiğiniz ve yorumladığınız için şimdiden teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. Hayatınıza giren, evinize misafir gelen ve çevrenizde olan kişilere karşı temkinli olmanız gerektiği, insanlara karşı gözü açık biri olarak yaklaşmalısınız. Bu rüyayı farklı yorumlayan alimler de mevcuttur. Evinizde bir sıkıntı gerçekleşeceği veya müjde ile birlikte çok güzel gelişmeler ile her şeyin seyrini değiştirecek haberler alacağınıza delalet eder. en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selaminaleykum ben rüyamda ablamin evindeyim ve küçük oğlu için oda hazırlamış ama teras gibi bir yer ben ablama yatağı duvar yanına koy diyorum yoksa yeğenimden için düşer diyorum ve oğluna mavi renkte bebek odası almış çok güzel diyorum şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Kapı Çalmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayal edip düşünü kurduğunuz şeylerin gerçekleşmesine ve aynı zamanda birileri ile gireceğiniz bir yolda karlı işten kazançlı çıkacağınıza delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm, rüyamda; Okuldan çıktığımda dershaneye gitmiştim. Normalde yani gerçekte ben içe dönük birisiyim ve birisiyle tanışıp onunla konuşmak bazen çok ama çok uzun sürebilir benim için, eğer benim kafa dengim değilse. Rüyamda ise dershanede bir kız var ve o kızın yanına ya da önüne oturuyorum ve suratım ona dönük. Benimle konuşuyordu ve ben de onunla ama aşktan bahsetmiyorduk sadece havadan sudan konuşuyorduk ve yanımda da eski hoşlandığım kız vardı yanlış hatırlamıyorsam ve biz aynı sınıftayız gerçekte. Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Büyük ihtimalle gerçekte yaşadıklarının farklı şekillerde rüyana yansımasından ibarettir denilebilir. Çünkü bu rüyanın tabir edilecek bir yönü olduğunu bilmiyoruz. Bu tür rüyaları insanın zaman zaman görmesi normaldir. En doğrusu ise Allah’tan hayırlısını dilemektir ve buda yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sudan geldiği ölü bebeği yerde gördüm aynı şekilde Birtane daha gördüm arkasından yine sudan çıkarılmış ölü sandığımız kız çocuğu can çekişir gibi ağzından birşeyler söylüyordu anlamadım hemen ambulans diye bağırdım çocuğu tutup aşağıdaki insanlara çocuğu tutmaları için sarkıttım ambulans oraya geleceği için yorumlarsanız teşekkür ederim .


arifselim
Rüyada görülen kız çocuğu ne kadar iyi durumda görülürse o rüya o kadar hayırlı ve iyi olarak yorumlanır. Ancak bu şekilde kötü bir durumda görmek hayırla tabir edilmez. Beklenmedik zorluklarla ve sorunlarla uğraşmaya işaret olarak tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve rüyanın hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Gerçek hayatta evli değilim rüyamda sevdiğim kişiden iki tane kızım var biri 1,5 yaşında falan biri de 5 yaşlarında falan siyah şaçlı kızlarımız ben onları bir yerden alıyorum şaşırıyorum çocukların nasıl olduğuna çünkü rüyamda da evli değilim sevdiğim kişiyle. Sonrasında sevdiğim kişiyle konuşuyoruz bana başka birini sevdiğini ama o kişinin onu sevmediğini söylüyor fotoğrafını gösteriyor kendi kendime düşünüyorum hiç güzel biri değil diye.. bir de ondan rüyamda umudumu kesiyorum.. şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Günaha işaret eden bir rüya olduğu gibi bir hata sonucu yaşanacak zarara bu zarardan çevrendekilerin de etkilenebileceğine delalettir. Her rüya çıkar diye kesinlik yok fakat dikkat etmende fayda vardır. Doğrusunu bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba , ben şuan boşanma asamasındayım mahkeme devam ediyor bir bucuk yaşında oğlum var. Rüyamda gerçek hayattaki gibi boşanma asamasindayim oğlumla ailemin yanında yaşıyorum ve yan odada bir kız bebek var 6 aylık kadar (eşim bizi terkettiğinde oğlumda 6 aylikti) o bebek kim diye soruyorum bir süre sonra heyecanla o benim bebeğim diye seviniyorum sonra ailemle bir yere gidiyorum babama nolur eve gidelim çocuklarım ağlıyor gibi hissediyorum diyorum koşarak eve gidiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.


Tohat
Merhaba. Kız bebek var olan sorunun sonucunun hakkınızda en iyi şekilde nasılsa o şekilde neticeleneceğini, olumsuzlukların geride kalacağını ve sizin için hayırlı güzel günlerin yaşanacağı şeklinde tabiri vardır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben evliyim ve düşük yaptım bebek düştüğü gün bir rüya gördüm rüyamda ikizim oluyordu ikiside kız yüzleri bembeyazdi onları yeşil cimin üstüne koydum eşimle beraber sonra yanlarına iki tane bem beyaz yavru köpekler geldi bebeklerin etrafında dönüp durdular


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir çok yönü ile hayırlı bir rüya olmak ile birlikte her durumu çiftte sevinç içinde geçireceğine delalet eder. Yani çifte müjde, çifte mutluluk, aklının alamayacağı şansa nail olup güzel bir ömür geçireceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


kayitsiz uye
Rüyamda bir tanıdığımızın evindeyiz balkonda oturuyoruz aşağıda dışarıda da bir kız çocuğu var üzgün bir şekilde dolanıp duruyordu. Evinde oturduğumuz abi kendi kuzeni gönderdi git bir bak bakalım neymiş diye o gitti kızla konuşurken bir çingene erkek çocuk geldi ve üzgün olan kıza sataşmaya başladı bende kızdım ve balkondan atlayıp çocuğu kolundan silkeleyerek kızdım hemen sonrasında da üzülüp çocuğu kenara çektim ve çömeldim çocuğu da dizine oturttum güzelce konuşmaya başladım neden böyle yapıyorsun bak o koz çok hasta diye ancak kız annesini yada babasını kaybetmiş aslı da onun için üzgün ( kim olduğundan tam emin değilim). Bu rüyamın tabiri nedir acaba hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada Kayak görmek (İmam Nablusi)

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar cümleten ben rüyamda misafirlikteyiz ve balkonda oturuyorum ev sahibiyle ve dışarıda yaklaşık 10 yaşlarında bir kız çocuğu üzgün bir şekilde dolanıp duruyordu ev sahibi abi kendi kızını aşağı gönderdi git bak bakalım nedir diye o aşağıda konuşurken yine 8-10 yaşlarında bir erkek çocuğu kıza sataşmaya başladı bende sinirlenip balkondan atlayıp o çocuğu kolundan tutup silkeledim ne yapıyorsun sen diye bağırdım çocuğa sonra da çocuğu biraz ileri çekip çömeldim çocuğu da dizine oturttum o istemedi ama idrar ettim sonunda oturdu dizime ve çocuğa güzel güzel konuşmaya başladı neden böyle yaptın o koz çok hasta onu üzme diye ama aslında kız hasta değil annesini yada babasını kaybetmiş (vefat ermiş) onun için üzgün bir şekilde dolanıyordu. Bu Rüyam ne anlama geliyor hocam yardımcı olabilirsiniz memnun olurum. Allah’a emanet olun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rızk olarak, sağlık olarak, maddi ve hayatın her alanında gerçekleşecek güzellikler ile dolu bir hayata tabir edilir. Şimdiki hayatını değiştirecek bazı gelişmeler ile birlikte tüm olumsuzlukların silinip geçmişe gömüleceği ve senin yeni bir hayat ile birlikte mutlu, huzurlu, refah içinde, bolluk ve bereketle dolu olacak bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda salonumuzun ortasında uzanan iki kız çocuğu gördüm;biri 6/7 aylık diğeri 1 yaşlarındaydı.Güya annelerinin bir işi varmış dönene kadar annem ve ben bakıyormuşuz.6 aylık olan bebekle ne konuştuk hatırlamıyorum ama çok bilmişti,kol altlarından tutarak havaya kaldırıp "sen bu yasa bu kadar bilmişsen büyüyünce biz napacağız seni diyerek" sevdim.Bana Arapça "ضمىني ,bana zaman ver"dedi. Aa dedim zammını bana zaman ver mi demekmiş bu bebek Arapça da mı biliyor!Ve rüyam biter bitmez sabaha namazına uyandım.Suriyeli komşuma zammınının anlamını sordum, bana şarıl demek dedi;subhanAllah!Daha önce hayatımda hiç bu kelimeyi duymamıştım.Ben bekar bir genç kızım.Tüm bu bilgiler ışığında rüyamı yorumlamanız mümkün mü?

Okudunuz mu?  Rüyada Keçi görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İş ve ev ile ilgili bazı güzel durumların yaşayacağını gösterir. Alacağın yeni kararlar ile hayatında bazı değişimlere gidecek bu kararlarının neticesini elde etmek amacıyla hırsla ve azimle çalışarak emek vererek istediğin başarıyı yakalayabileceksin. Salih rüyalarda görüp duymadığımız durumları görmemiz mümkün tıpkı senin arapça kelimeyi görmen gibi. Rüyanın tabirini doğrular niteliktedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm bugün regaip kandili saat gece 1: 20 ve ben az önce rüyamda 12 yaşında olan kızımı şöyle gördüm kızım için tahlil vermişim sözde hastaneye Dr eve gelip diyor ki tahlillerde sıkıntı var biz başka tahlillerde yapmalıyız neden diyorum ne gibi bir sıkıntı var diyorum lösemi diyorlar çok içim yandı hocam Allah rızası için yorum yapın Rabbim sizi sizden iyilerle karşılaştırsın duayla


Tohat
Ve aleyküm selam. Akraba, ahbap veya iş ortamından bazı kişilerin haksızlığına uğraman neticesinde onlardan uzaklaşmak zorunda kalabilir ya da bir hastalık geçirebilirsin. Allah’a dua edip tevekkül etmelisin. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda eşimle ailem benimle beraberler ve babamın kucağında bir kız bebek var. Benim bebeğimmiş ve babam çok mutlu. Koltuğa oturur oturmaz ezan okuyor ki bebeğe ismini verecekmiş. Ben de cinsiyetini bilmiyorum ,bebeği de annem babam ve eşim getirince üst üste onlara soruyorum cinsiyeti ne diye. Annem kızın oldu diyor ama sanki öncesinde ağlamış. Babam çok mutlu ama torununu hiç elinden bırakmıyor. Eşime diyorum ki beril koy dedin mi babama diyorum. Sonra kız kardeşime dönüp kesin hilal falan koymuştur diyorum. Babam da diyor ki adı ya pırıl olacaktı,ya da damur. Damur ne demek bilmiyorum tabi . O zaman pırıl koymuşsundur diyorum . Hatta sonra anneme dönüp ,yavrum daha annesinin kokusunu alamadı diyorum babam çocuğu hiç bırakmadığı için ve böyle uyandım. Lütfen tabir edin çok çok merak ediyorum. Allah şimdiden razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Kabak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. toplum içinde yapacağın işlere, hayırlara veya hatalara bağlı olarak iyi ya da kötü bir şekilde anılacağına delalet eder. Rüyanda gördüğün isimlerin anlamlarına göre de hayırlı olup olmadığı şeklinde tabirleyenler de vardır. Fakat bu rüyanın bir mesaj olduğunu bilip doğru adımlar atmaya dikkat etmen her şeyin hakkında hayırlı olacaktır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Baybro
Selamün aleyküm rüyamda bir yere girerken tanimadığım küçük bir kız çocuğu görümüyorum. Sonra bir yere ders dinlemeye giriyorum. Küçük kız kapıdan girip ağlayarak yanıma geliyor. Bende kızı kucaklayıp dışarı çıkıyorum. Koridorda kızın elbise ceplerinde bir kağıt bulup ,tam okunmuyordu, sınıfa geri dönüp öğretmene kağıdı ve kızı teslim ediyorum ,ne kızı ne öğretmeni ne de bulunduğum ortamı bilmiyordum. Rüyami yorumlasanız sevinirim ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır ve karşına çıkacak bir konudaki kısmetini en iyi şekilde değerlendirmen, geri çevirmeyecek kadar hoşnut olacağın bir fırsat anlamına gelir. Hayatını bir noktadan farklı yeni bir konuya taşınmasını sağlayabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Ceren…h
Annem Bir rüya görmüş onu sormak istiyorum. Rüyada dibinden şu geçen etrafı yeşillik bilindik Bir köprünün üstündeymişim be kucağımda beyaz elbiseli sarı saçlı Bir kız çocuğu varmış ve elimden bir an kayıp suya düşmüş. Bende hemen arkasından onu kurtarmak için atlamışım kızı bulmaya çalışıyor muşum ama bulamıyorum suda sanki kayboluyormuşum. Arkamdan da annem yüzme bilmemesine rağmen atlıyor ve kızı sudan çıkarıyor çıkardığı gibi kızın azından şu çıkıyor ve nefes alıyor sonra bana bakıyor bende diğer tarafta sudan çıktığımı görüyor bu rüyanın anlamı ne


Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin rüyada gördüğü kimseleri veya çevresinden birinin hayatındaki önemli bir konuda yardım edip yanında durması ve yol göstermesi ile önemli bir yol katedeceği aynı zamanda gurur vesilesi olacak bir projede bulunacağı, gelirinin artacağı anlamına gelmektedir. Hakkıyla yalnız Allah bilebilir.


Meyra
Selamun aleyküm, rüyamda teyzemin bir kız çocuğuna hamile olduğunu gördüm. Hamile olduğu süre bizimle beraber kalıyormuş. karnının dokusu çok inceydi bebeğin yaptığı her hareket çok belli oluyordu teyzem zor nefes aldığını söylüyordu çünkü karnı burnundaydı. Sonra teyzeme isim önerisinde bulundum adını tenkit ya da fisun koyun dedim teyzem de enişten de o isimleri söyledi desi sonra teyzemin karnı şeffaflaştı içindeki bebeği net bir şekilde görmeye başladım saçları olan bir kız bebekti kolları daha gelişmemişti ama geri kalan herşey gelişmişti gözleri kocaman kahverengiydi ve bana bakıyordu. Teyzem gerçekte köyde yaşıyor biz İstanbul’da ve teyzemin iki oğlu bir kızı var kızı üç dört yaşlarında

Okudunuz mu?  Rüyada Karavana görmek (İmam Nablusi)

Selamun aleyküm ben 21 yaşında bekarım ve İstanbul da yaşıyorum. Teyzem köyde yaşıyor ve iki oğlu ve üç dört yaşlarında bir tane kızı var. Rüyam şöyle: teyzem bizde kalıyor karnı burnunda hamile ve karnı o kadar şeffaf ki bebeğin tüm hareketlerinin görebiliyoruz. Teyzem nefes almakta zorlanıyorum diyor ben de isim önerisinde bulunuyorum tenkit(evet tenkit diyorum) ya da fisun koyun diyorum teyzem de enişten de o isimleri söyledi ama bakalım diyor, sonra teyzemin karnı şeffaflaşıyor ve bebeği net bir şekilde görebiliyoruz, saçları olan büyük, kahverengi gözlü bir bebek kolları daha tam gelişmemiş ama geri kalan herşey gelişmiş, bebek bana bakıyordu.. o kadar


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan hayırlıdır. Çalışan kimse için işte çalışmayan için hayatında yapacağı projelerde, planlarda başarıyı yalayarak istediğini elde edebileceğine, terfi alarak takdir edileceğine, böylelikle maddi anlamda da daha da rahat edebileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kız çocuğu görmek, rüyada kiz cocugu gormek, rüyada kız çocuğunun olduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kıyamet Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kız Çocuğu görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.